Miejsce gali:
Tokyo, Japonia
Data i godzina rozpoczęcia:
13.03.2015 20:00
Open Segment
W ringu
Kenta
1#Match
Normal Match
AJ Styles vs. Seth Rollins
Segment
W ringu
Adrian Neville
2#Match
No Holds Barred
Batista vs. Kevin Owens
Segment
W ringu
Collins
3#Match
Lumberjack Match
#Non Title
Śmierć vs. Super Cena
Segment
W ringu
Chris Jericho
Main Event
Anarchy Match
CM Punk vs. Bray Wyatt
Witamy na Piątkowej Nocy Desktrukcji!WES po raz pierwszy zawitało dziś do Azji! Dokładniej jesteśmy w Tokyo, stolicy Japonii. Dzisiejsza noc będzie ekscytująca, nie tylko ze względu na pojedynki, lecz również wartko zwrócić uwagę, że jest to ostatnia gala przed WRESLTEFEST. Będzie się działo!Najpierw jednak zaczęliśmy od otrzymania wiadomości, że kilka dni temu, ze szpitala WES doszło do nieprzyjemnego i niespodziewanego incydentu. Chodzi o ucieczkę jednego z pacjentów z budynku. To na prawdę dziwna sprawa. Służby WES są zdezorientowane. Stało się to w nocy. Jednak nikt nie chce ujawnić informacji, o którego ,z kontuzjowanych w ostatnim czasie, chodzi. No cóż, może jeszcze się dowiemy. Tymczasem oficjalną galę zaczynamy od przemówienia jednego z panujących mistrzów WES.
Na całej arenie rozlegają się tylko dwa chanty, a są nimi "We Want Kenta" i "We Wan Death" obydwa chanty, są dla jednego zawodnika, który prawdopodobnie ma dzisiaj otwierać Friday Night Destruciotn, po chwili jednak słyszymy tokiwakita, publika po prostu eksploduje energią w trakcie wychodzenia Kenty!
Kenta powoli wchodzi na ring, a fani chantują "Kenta is awesome!" cóż za niewiarygodną energią emanują tutejsi fani! Kiedy Kenta jest już w ringu, prosi o mikrofon, tym samym uspokając fanów, ponieważ chce coś powiedzieć, nagle cisza na arenie, Kenta zaczyna mówić/color]
[color=red]"Ohhh, japonia, jak dawno tutaj nie byłem, dobrze być znowu w domu prawda?!"
Fani zaczynają chantować "Yes!" po chwili jednak Kenta kontynuuje:
"Wow! Co za niewiarygodny doping, aż przyjemnie się tego słucha!"
Fani chantują tym razem "You deserve it!"
"Wiem, że na to zasłużyłem, bo w WES to ja reprezentuje Japonie! Czy dobrze to robie?!"
Ponownie słyszymy od tłumu "Yes!", a w trakcie ich chantowania Kenta pyta:
"Czy podoba się wam wasz mistrz Amer... Japanese Hardcore?!"
Chanty "Yes!" coraz bardziej się nasilają, ale Hideo nie przestaje mówić
"Czy jesteście gotowi na Friday... Night... DESTRUCTION?!"
Cała arena zaczełą wręcz wrzeszczeć "Yes!"
"Mam nadzieje, bo dzisiaj walcze z mistrzem TLV Super Ceną"
"Cena Sucks" rozlega się w arenie, a Kenta na to odpowiada:
"Ja naprawdę nie mam pojęcia skąd wy macie takie informacje..."
Cała arena wybuchła śmiechem!
"Że John ssie, wie tylko chyba sam Spazmbite bo dał mu ten pas..."
Fani nie wyrabiają ze śmiechu, jednocześnie krzycząc "This is awesome!", Kenta bierze oddech i zaczyna znów mówić/color]
[color=red]"A, więc Cena, pokonać mnie chce
Ale wkrótce zniszczony zostanie
nie ma ze mną ta pokraka szans
bo to ja mam tutaj lepszy pas
Nosisz na szyi łańcuch myśląc, że jesteś fajny?
Ale to ja tutaj jestem lepszym, dr of thuganomics
Walczymy tutaj, gdzie ja reprezentuje mój kraj
i to jest moje ostatnie "Word Life"!
Mocne słowa od Mistrza American Hadcore, dla którego Tokyo to dom. Jednak zaraz po opuszczeniu areny przez Kentę na ekranie widzimy biały obraz. Wszyscy są zaskoczeni. Czy to jakaś usterka? Jednak po chwili białe tło znika i wszystko wraca do normy. Możemy przejść do pierwszej walki dzisiejszego Destruction!
1#Match
Normal Match
AJ Styles vs. Seth Rollins
AJ Styles wchodzi do ringu przy Evil Ways gdzie czeka na niego już Seth Rollins. Sędzia rozpoczyna starcie.
AJ z Sethem rozpoczynają od klinczu, z którego górą wychodzi Styles. AJ trzyma Front Facelock po czym mamy
irish wipp i swoje akcje wykonuje Seth. Po chwili ataków od Rollinsa AJ wstaje i wykonuje mu Step Up Enzuigiri;
Styles popycha rywala w narożnik i wykonuje tam serie dziesięciu closeline'ów, a następnie sadza Setha na narożnik.
Seth kontruje i wykonuje power bomb, po czym przechodzi od razu do pinu 1,2... i kick out. Zdenerwowany Rollins
szykuje się do wykonania Curb Stompu i gdy chce go wykonać AJ kontruje i wykonuje mu Pumphandle Gutbuster i po tej
akcji Styles szybko podnosi Rollinsa i dokłada Styles Clash przechodząc do pinu. Sedzia liczy i dolicza do trzech.
AJ Styles po wygranej bierze mikrofon i mówi że na WrestleFest pokona Kevina Owensa po czym opuszcza arene.
Na rampie pojawia się Dean Ambrose. Jak, gdyby nigdy nic wchodzi z krzesełkiem. Rozkłada je i siada przy stole komentatorskim.
*Po walce*
Dean wchodzi do ringu i wykonuje Dirty Deeds na Rollinsie. Dokłada jeszcze kilka Angry Stompów po czym wychodzi zabiera komentatorowi fotel. Wrzuca go do ringu i wyjmuje spod niego linke i kawałek materiału. Wszedł do ringu i wykonał drugie Dirty Deeds. Wyjął spod ringu krzesełko i położył na, nim głowe Rollinsa. Odbija się od lin i Leg Drop! Ambrose dokłada jeszcze kilka Angry Stompów na głowe. Rollins zaczyna krwawić. Dean odbija się od lin i Curb Stomp! Dean używa akcji kończącej Rollinsa przeciwko niemu! Posadził, ledwo przytomnego Setha na fotelu i przywiązał go niego linką. Zakneblował mu usta kawałkiem materiału i wrócił na backstage.
Ostatnio edytowany przez Lukasz100 (2015-03-13 19:16:12)
Shinsuke Nakamura
2/0/0
Aj jest po swojej walce i stoi na rampie ale nagle otrzymuje Superkick ! To Kevin Owens ! Chcesz ze mną walczyć ze mną ?! Po tych słowach wykonuje Package Piledriver na stal ! I dodaje że na Wrestlefest zakończy karierę Aj'a