Wątek Zamknięty
Na całej arenie powoli gasną światła, a na ekranie widzimy obrazy z wielu wojen, widzimy wielu poległych i rannych ludzi, widzimy również zdjęcia ludzi chorych nieuleczalnie, na raka, oraz ludzi zabijanych w imię innych religii, cała ludzka złość i przemoc uchwycona w jednym Filmie, po chwili rozbrzmiewa muzyka...
Na arenę wychodzi dwanaście płonących kościotrupów, lecz każdy ma chociaż jeden uraz i poszarpaną twarz, ustawiają się, i zaczynają śpiewać razem z muzyką która rozbrzmiała, po chwili widzimy na rampie zakapturzoną postać...
Kosa w ręku oznacza, że to prawdopodobnie dzisiejszy rywal o pas AH, Śmierć, chór stworzony z kościotrupów idealnie wgrywa się w wygląd i charakter tej wejściówki, po chwili jednak śmierć zatrzymuje się pomiędzy kościotrupami, widzimy jak otaczają go, a ten znika pośród płomieni, kiedy kościotrupy odchodzą na swoje miejsca widzimy jak jeden z reflektorów wskazuje na tą samą postać już bez szaty ani kosy... to chyba Śmierć...
Chór powoli cichnie i schodzi w stronę szatni, na środku zostaje tylko śmierć, nie widać żeby miał mikrofon jednak wszyscy wyraźnie słyszymy sam jego oddech, a po chwili słowa...
"Śmierć, jest jedną z rzeczy, której człowiek nie może uniknąć, nie można jej od tak ominąć, przychodzi po nas prędzej czy później, nie wiadomo czy kiedykolwiek, będzie osoba która, zdoła przeciwstawić się śmierci i żyć wiecznie, taaaaak, jest to możliwe, poprzez przyswojenie się z faktem iż śmierć po nas kiedyś przyjdzie, ale zabije nasze ciało, nasz umysł będzie trwał w wieczność! Każdy z nas jest nieśmiertelny? Nie, tylko wybrani mają prawo do ponownego odżycia, mogę nawet umrzeć 1000 razy, a i tak za każdym razem wrócę, potężniejszy i bardziej doświadczony, niż byłem wcześniej, CM Punk... myślisz, że jeżeli mnie pokonałeś raz to uda Ci się to powtórzyć, doświadczyłem czegoś, czego nigdy nie doświadczyłem, klęski, teraz powróciłem do ringu o wiele silniejszy i potężniejszy, dla was to były zwykłe ludzkie 2 dni, ja wychodzę poza ten świat i czasoprzestrzeń, trenowałem 2 lata, nad sobą, kiedy u was mijał 1 dzień... tak 4 lata poświęciłem na to, żeby powrócić, lepszy, silniejszy i bardziej wytrzymały, lecz zaginanie czasoprzestrzeni ma swoje wady, widziałem dużo zła, o wiele za dużo, jako śmierć już wcześniej widziałem go dużo, ale to co zobaczyłem w czasie, było niewiarygodne, mieliście okazje zobaczyć skrawek tego co ja widziałem w filmiku na samym początku, ale teraz... teraz jest czas na to żeby pas powrócił do mnie, czas zniszczyć mojego przeciwnika, tak jak ludzie niszczą ziemie!"
Ciemność znów zapada na arenie, ale tylko na ułamek sekundy, a kiedy światła się zapalają widzimy Śmierć z całym pokaleczonym i zniszczonym ciałem, za to bardzo potężnie umięśnionym... czeka on na swojego dzisiejszego przeciwnika
(Wejściówka Oponenta)
Sędzia patrzy na obydwóch zawodników i daje jasny sygnał, że czas zacząć pojedynek
*Słyszymy Gong*
Zawodnicy patrzą sobie głęboko w oczy, lecz oczy śmierci nagle wypełniają się krwią, czy on płacze? Czy on płaczę krwią? Po polikach lecą krople krwi, ale to nie przeszkadza Śmierci, żeby zacząć się śmiać i powolnym krokiem podejść do przeciwnika i powiedzieć mu prosto w twarz "Widzisz tą krew? To krew ludzi których musiałem zamordować, żeby dostać moje życie, dlatego nie masz ze mną najmniejszych szans, tkwi we mnie ich siła!", po czym powala Punk'a potężnym Bitch Slapem, lecz Best In The World nie wstaje, on sie boi? Nie ma czego się dziwić, ta postać wygląda jak zlepek kilku ciał, ma na sobie pełno blizn, a także w miarę świeżych ran, w dodatku całe te zakrwawione poliki pod łez z krwi, coś niewiarygodnego, Jakimś cudem Punk przezwycięża swój strach i próbuje uderzyć Śmierć prosto w głowę, lecz ten zatrzymuje jego rękę, wykonuje Gut Kick, a następnie łapie za głowę oponenta i wykonuje bardzo potężne DDT! CM Punk leży, a kiedy próbuje się podnieść i jest na kolanach, Śmierć odbija się od lin i wykonuje mu Curb Stomp! Widzimy potężny atak nogą na głowę przeciwnika po raz drugi! Po tej akcji, Zabójca schodzi z ringu i wyjmuje z pod niego młot, którym rozbija nogę przeciwnika, krzycząc "Będziesz Cierpiał, tak jak ja cierpiałem!" CM Punk ma wykluczoną jedną nogę! Następnie wyciąga Voice of the Voiceless z ringu, i ciągnie go w stronę podziemnego parkingu, tam rozbija szybę w jednym z aut, a w środku jest rower, z którego bierze łańcuch! Owija go następnie w około rąk Punka, a drugą część łańcucha przywiązuje do haka tego właśnie samochodu, Śmierć wsiada do samochodu, rozpędza się po parkingu i wykonując drift, wbija narożnika w kolumny które są rozmieszczone na parking, oraz zdziera mu skórę, z brzucha i pleców za pomocą szybkiej jazdy! Ten parking jest ogromny, po chwili jednak, widzimy jak Śmierć rozpędza się prosto na Ścianę w parkingu i wyskakuje z auta! Auto wybucha, a Punk wlatuje w ten wybuch! Wszystko się pali, ale Śmierć wchodzi do tego płomienia krzycząc, że to co dopiero początek! Widzimy jak Śmierć wychodzi z w połowie spalonym ciałem ciągnąć za sobą za włosy Punk'a który jest prawie cały spalony! niech ktoś to skończy zanim on zginie! Jesteśmy już przy ringu, ale CM Punk próbuje stawiać opór?! Co?! Przecież on jest cały poparzony, prawie cały w ranach! A jednak znalazł siłę, żeby trochę pobić się ze swoim przeciwnikiem i to on wrzuca go do ringu! W ringu jednak Wysłaniec z podziemi, natychmiastowo wstaję i widzimy Front dropkick w twarz wchodzącego do ringu Punka, Śmierć jednak nie wyślizguje się z ringu, łapie się za dolną linę, a następnie, wyskakuje ciałem do góry przeskakuje nad górną liną, jest z powrotem w ringu, w którym się rozpędza i widzimy Suicide Dive który wbija Punk'a w barierki! CM Punk niewiarygodnie obity, dalej się zastanawiam skąd on wziął siły, żeby obić trochę Śmierć kiedy ten próbował go wrzucić do ringu, ale spójrzmy, widzimy Irish Whip ze strony śmierci, prosto w metalowy schodki nad którymi Best In The Wrold przeleciał, po odbiciu się od nich, Śmierć biegnie od razu za nim wyskakuje ze schodków i widzimy Running Front Dropkick, który ponownie wbija oponenta Zabójcy w barierki! Zabójca łapie za włosy przeciwnika tym samym go podnosząc, następnie wkłada jego głowę pomiędzy swoje nogi, a następnie wykonuje potężny Powerbomb na apron, ten odbija się od apronu i natrafia na potężny Clothesline From Hell, który wrzuca go do ringu! Śmierć wchodzi od razu za nim, lecz tam dostaje młotkiem który wcześniej tam zostawił prosto w głowę, przypięcie, lecz Zabójca kontruje to przypięcie w Hell's Gate! Czy CM Punk odklepie? Nie, CM Punk kontruje i wykonuje powerbomb na oponencie, żeby uwolnić się z jakże potężnej dźwigni Zabójcy! Widać, że ten odczuł uderzenie młotkiem na swojej głowie, ponieważ nie wstaje tak szybko! Co dopiero przy pomocy lin Wysłannik z podziemi podnosi się, widzimy, że CM Punk dalej leży trzymając się za gardło u próbuje złapać oddech, lecz śmierć mu nie pozwala, podnosi go znów za włosy, lecz ten wykonuje low blow! Wyniesienie na barki i mamy Go To Sleep w wykonaniu Punk'a! Ostrożnie przypina, żeby tym razem nie zostać skontrowanym! 1...2.. Kickout! Oj nie! Śmierć przyjął za mało ciosów, żeby jeszcze odpaść! The Best In The World jest wściekły i zaczyna kłócić się z sędzią, po chwili jednak, zaczyna myśleć czego może użyć, żeby zakończyć ten pojedynek! Decyduje się na krzesełko, on chce chyba wykonać Elbow Drop z krzesełkiem na Śmierci, ciekawie czy mu się to uda, widzimy jak CM Punk ustawia się z krzesełkiem na narożniku, jest już w powietrzu, lecz śmierć w tym samym momencie wstaję, Punk puszcza krzesło w locie, i to był jego błąd ponieważ otrzymuje Death Cut! Prosto w krzesełko które upuścił, przypięcie przez śmierć 1..2..3!
Śmierć prosi o swój pas American Hardcore, a następnie odchodzi z nim na backstage!
Nadeszła ta chwila w której to CM Punkbędzie musiał dzisiaj bronić swój pas mistrzowski American Hardcore przeciwko Śmierci, lecz jednak Savior zmierza pewnym krokiem do ringu ponieważ jest w swoim rodzinnym mieście Chicago.
CM Punk przed wejściem do ringu ściąga koszulkę i rzuca ją wśród widowni po czym wita się z swoją rodziną która przybyła na jego walkę . Savior wie iż to jest jego najważniejszy wieczór w jego życiu dlatego będzie musiał dać wszystko z siebie. Punk jest już skupiony w ringu i czeka na swojego rywala ...
Rywal CM Punka jest już w ringu i obaj uścisneli sobie ręcę po czym sędzia kazał rozpocząć te starcie.
Gong rozbrzmiał. Walka się zaczęła i Punk rusza w stronę przeciwnika i zaczyna go pchać do lin po czym wykonuje kopnięcie .Kenta chciał Brooksa za atakować lecz ten unikł ataku i CM Punk w kontrze wykonuje Super Kick .Punk jest skupiony a publiczność zaczyna go dopingować to nakręca Philla i z odbicia od lin wykonuje potężnego Clousline przez co obaj zawodnicy wylatują przez górną linę z ringu.I to Punk szybciej wstaje i podnosi rywala po czym wykonuje na nim Suplexa . CM Punk wchodzi do ringu ale po chwili również wchodzi Suicide .Odbicie od liny i Lucha DDT od Punk'a i po chwili także NeckBraker .Odbija się od lin i wykonuje Bulldoga Punk ponownie wyprowadza Lucha DDT po czym wykonuje Tiger Suplex.Wchodzi na narożnik CM Punk pokazuje , że wykona Elbow Drop i udana akcja . Punk wyrzuca przeciwnika za ring i postanawia wykonać Suicide drive i również mu się to udaje.Punk obolały po tej akcji powoli dochodzi do siebie i wbija przeciwnika w metalowe schodzi po czym wchodzi na ring.Brooks postanawia po krótkiej chwili wykonać SpiringBoard Clousline i udaje mu się . Punk wyciąga z pod ringu stół i rozkłada go lecz przeciwnik w tym czasie wchodzi do ringu i CM Punk za nim . Brooks go łapie i chciał rzucić go w stronę stołu lecz ten łapie się liny a Savior wykonuje SlingShot Slunset Flip PowerBomb prost na stół.Po chwili Savior wyciąga z pod ringu worek w którym znajdują się pinezki po czym rozsypuje je obok a następnie wynosi swojego rywala pod Superplex na pinezki po którym obaj zawodnicy odczuli to na sobie.Jednak po chwili Punk wrzuca przeciwnika do ringu i obaj zawodnicy odbiją się od liny ale CM Punk wykonuje przez to Pepsi Twist i przypięcie 1..2..niema trzech .Savior wstaje i kłóci się z sędzią ale gdy widzi, że Kenta wstaje to CM Punk z miejsca wykonuje Frankenstainera i pin 1...2...i niema trzech!!! Savior czeka aż wstanie Kenta i odbija się od liny i wykonuje Bulldoga i zaraz po tym wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Leg Drop i przypięcie 1..2..Kick Out. Przeciwnik Saviora bierze rozbieg ale to kontruje Punk i wykonuje Scoop PowerSlam. Po czym Savior podnosi swojego rywala i wpycha go do narożnika w którym wykonuje serie kopnięć w klatke piersiową swojego rywala . Punk wychodzi za ring a następnie wyciąga z pod ringu kilkanaście krzesełek po czym wrzuca je do środka.Savior podnosi jednekrzesełko i rozstawia je. Po tym łapie rywala i wsadza jego głowę między oparcie,a siedzisko! Co on chce zrobić?! Odbija się od lin i Basement Dropkick w krzesło, w którym uwięziona była głowa Śmierci! Publiczność zaczyna krzyczeć "Holy Shit"! Sędzia podbiega do niego i wyciąga jego głowę z krzesła, wyrzuca je za ring i sprawdza, czy wszystko okej. Najwidoczniej tak, ponieważ pozwala kontynuować pojedynek. Punk podchodzi do rywala, znów go podnosi i tym razem wypycha go z ringu. Po chwili podnosi krzesło i rzuca nim w swojego przeciwnika! Niesamowite! Savior wychodzi poza ring i ustawia Kente przy barierce oddzielającej zawodników od fanów. Bierze rozbieg i Running Back Attack. Jednak Savior nie pozwala aby jego rywal uciekł w stronę publiczności więc łapie go po czym wykonuje Irish Ship w stronę barierek. Po tej akcji wśród publiczności słychać słowa "Spear!" więc Brooks tak robi i wykonuje Spear po którym to barierka zostaje zniszczona. Ten pojedynek to prawdziwe piekło ! Savior ciągle nie daje nie odpocząć swojemu przeciwnikowi ponieważ ciągle go atakuje. Jednak Kenta w pewnym momencie skontrował atak Punka i wykonuje Saviorowi High Kick a następnie wynosi go pod Suplex ale CM Punk nie daje się wynieś i blokuje nogą . Ale Śmierć nie daje za wygraną i ponownie próbuje wykonać Suplex ale i tym razem mu się nie udaje.Ale w kontrze odpowiada mu Punk któremu udaje się wykonać Suplex na swoim przeciwniku prost na metalowe schodki. Po tej akcji Savior wrzuca swojego przeciwnika spowrotem do ringu.Punk bierze jedno z krzesełek a następnie wchodzi z nim na narożnik po czym wznosi ręcę w górze na znak iż wykona Elbow Drop z krzesełkiem i tak właśnie robi!
A następnie CM Punk bierze rozbieg i wykonuje Closeline po czym sam odbija się od liny i wykonuje na dokładkę Bulldoga.Po tej akcji na arenie rozbrzmiewają chanty "CM PUNK" przez co to nakręca Saviora i wychodzi za ring w poszukiwaniu jakiegoś przedmiotu. Po chwili jednak wyciąga on kij bejzbolowy po czym wchodzi z nim na ring i czeka aż Śmierć będzie na kolanach, po czym Punk bierze zamach i uderza w brzuch przeciwnika a następnie w plecy . Po tej akcji CM Punk wyrzuca kij i podnosi swojego rywala po czym wykonuje Irish Ship w stronę narożnika gdzie Brooks wykonuje Shining Wizard & Bulldog . Kenta po tej akcji niema już sił na dalszą walkę i próbuje wstać przy pomocą lin ale widzi to Savior i bierze rozbieg a następnie uderza potężnie swojego rywala kolanem w klatkę piersiową po czym dobija Śmierć Super Kickiem. Punk przypina swojego przeciwnika 1..2..Kick-Out. CM Punk w tym czasie gdy przeciwnik chce się podnieś wykonuje mu Lucha DDT a także NeckBraker. Punk rozkłada stoły jeden na drugim i podpala je lecz po chwili i obok rozkłada drabinę . Punk wchodzi na nią i po chwili także Śmierć, gdy są obaj na szczycie drabiny dochodzi do sporu i Punk uderza głową o drabinę i Punk łapie przeciwnika za spodenki i wygląda na to , że będzie to Suplex na dwa podpalone stołu i tak właśnie się dzieje . Obaj zawodnicy leżą nieruchomo i po chwili Punk daje rękę na brzuch Samobójcy i dochodzi do pinu 1..2..niema trzech. Obaj zawodnicy przez dłuższą chwile leża bez ruchu lecz jednak obaj zawodnicy podnoszą się w tym samym czasie . Śmierć podniósł się szybciej i wchodzi na narożnik lecz po chwili Savior też wchodzi na narożnik , Kenta chce wykonać swoją akcje kończącą z narożnika lecz kontruje to Punk i rzuca go z narożnika a sam Brooks wykonuje Flying Elbow po czym Punk pokazuje , że czas ostatecznie ułożyć do snu przeciwnika i bierze go na barki ale przeciwnik trzyma się lin a Phill puszcza . CM Punk więc wykonuje Super Kick a Kenta poleciał w stronę narożnika a Punk postanawia wykonać Shining Wizard & Bulldog i na dokładkę dodaje Tiger Suplex.Brooks idzie za liny i wykonuje SlingShot Somersault Senton. CM Punk wchodzi na narożnik i w tym czasie powoli wstaje Dark Savior i Brooks wykonuje Corkscrew Diving NeckBraker i przypięcie 1..2..Kick Out po raz kolejny. Brooks idzie do narożnika i gdy tylko przeciwnik jego wstał na nogi i się obrócił ten wykonuje Crescent Kick i Punk bierze kolczasty kij do kendo i uderza nim w plecy Śmierci .Jednak po chwili wychodzi po za ring i bierze gong po czym wbiega z nim do ringu i uderza nim w głowe przeciwnika po czym Punk wyrzuca przedmiot.Jednak po chwili Punk wyrzuca rywala z ringu i atakuje go metalowym krzesełkiem w plecy a następnie podnosi rywala i wykonuje mu DDT na krzesełko. Jednak po chwili Savior wybiega na BackStage a widownia nie wie co się dzieje jednak po chwili słychać dźwięk klaksonu a CM Punk wjeżdża na arenę wózkiem widłowym ! Punk podjeżdża pod leżącego rywala po czym kładzie go na nim i wynosi i górę . Punk wchodzi na dach maszyny a następnie podchodzi na widły gdzie leży Śmierć i wynosi go na barki i wykonuje on mu GTS po którym Kenta wpada do ringu z hukiem. A Punk wskakuje powrotem do ringu lecz jednak niema zamiaru skończyć tak tego pojedynku ponieważ wychodzi za ring i wyciąga metalowe krzesełko owinięte drutem a następnie kładzie je na środku ringu po czym kładzie na nie Kente i zapina Anaconde Vise, jednak prawie od razu dochodzi do odklepania przez Kente i wygrywa te starcie CM Punk który pozostaje nadal mistrzem American Hardcore.
Ale zaraz ! na ring wchodzą sanitariusze którzy sprawdzają stan Kenty ale najwidoczniej Kenta doznał jakiejś kontuzji przez co ma problemy z wstaniem. Po chwili na arenę zjawiają się sanitariusze z noszami po czym wyjeżdzają z areny wraz z Kentą .
Po chwili chwały CM Punk wychodzi za ring i podchodzi do swojej rodzinny która jest dumna z niego, że udało mu się obronić swój pas w swoim mieście jakim jest Chicago . CM Punk podchodzi do technika a następnie bierze od niego mikrofon i mówi
-Ostatnio Chicago widzieliśmy się tutaj na PPV Anarchy gdzie walczył o dwa najważniejsze pasy w tej federacji czyli WES Champion i WHC ale niestety nie udało mi się pokonać Suicide ale dzisiaj stoje tutaj przed wami jako mistrz American Hardocore i obiecuje wam, że jak wróce tutaj następnym razem to nadal będę mistrzem.
Po chwili Punk idzie na BackStage wraz z uniesionym w górze pasem mistrzowskim American Hardcore.
Ostatnio edytowany przez Redeus (2015-03-16 19:43:40)
Na całej arenie powoli gasną światła, a na ekranie widzimy obrazy z wielu wojen, widzimy wielu poległych i rannych ludzi, widzimy również zdjęcia ludzi chorych nieuleczalnie, na raka, oraz ludzi zabijanych w imię innych religii, cała ludzka złość i przemoc uchwycona w jednym Filmie, po chwili rozbrzmiewa muzyka...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RkZkekS8NQU[/youtube]
Na arenę wychodzi dwanaście płonących kościotrupów, lecz każdy ma chociaż jeden uraz i poszarpaną twarz, ustawiają się, i zaczynają śpiewać razem z muzyką która rozbrzmiała, po chwili widzimy na rampie zakapturzoną postać...
Kosa w ręku oznacza, że to prawdopodobnie dzisiejszy rywal o pas AH, Śmierć, chór stworzony z kościotrupów idealnie wgrywa się w wygląd i charakter tej wejściówki, po chwili jednak śmierć zatrzymuje się pomiędzy kościotrupami, widzimy jak otaczają go, a ten znika pośród płomieni, kiedy kościotrupy odchodzą na swoje miejsca widzimy jak jeden z reflektorów wskazuje na tą samą postać już bez szaty ani kosy... to chyba Śmierć...
Chór powoli cichnie i schodzi w stronę szatni, na środku zostaje tylko śmierć, nie widać żeby miał mikrofon jednak wszyscy wyraźnie słyszymy sam jego oddech, a po chwili słowa...
"Śmierć, jest jedną z rzeczy, której człowiek nie może uniknąć, nie można jej od tak ominąć, przychodzi po nas prędzej czy później, nie wiadomo czy kiedykolwiek, będzie osoba która, zdoła przeciwstawić się śmierci i żyć wiecznie, taaaaak, jest to możliwe, poprzez przyswojenie się z faktem iż śmierć po nas kiedyś przyjdzie, ale zabije nasze ciało, nasz umysł będzie trwał w wieczność! Każdy z nas jest nieśmiertelny? Nie, tylko wybrani mają prawo do ponownego odżycia, mogę nawet umrzeć 1000 razy, a i tak za każdym razem wrócę, potężniejszy i bardziej doświadczony, niż byłem wcześniej, CM Punk... myślisz, że jeżeli mnie pokonałeś raz to uda Ci się to powtórzyć, doświadczyłem czegoś, czego nigdy nie doświadczyłem, klęski, teraz powróciłem do ringu o wiele silniejszy i potężniejszy, dla was to były zwykłe ludzkie 2 dni, ja wychodzę poza ten świat i czasoprzestrzeń, trenowałem 2 lata, nad sobą, kiedy u was mijał 1 dzień... tak 4 lata poświęciłem na to, żeby powrócić, lepszy, silniejszy i bardziej wytrzymały, lecz zaginanie czasoprzestrzeni ma swoje wady, widziałem dużo zła, o wiele za dużo, jako śmierć już wcześniej widziałem go dużo, ale to co zobaczyłem w czasie, było niewiarygodne, mieliście okazje zobaczyć skrawek tego co ja widziałem w filmiku na samym początku, ale teraz... teraz jest czas na to żeby pas powrócił do mnie, czas zniszczyć mojego przeciwnika, tak jak ludzie niszczą ziemie!"
Ciemność znów zapada na arenie, ale tylko na ułamek sekundy, a kiedy światła się zapalają widzimy Śmierć z całym pokaleczonym i zniszczonym ciałem, za to bardzo potężnie umięśnionym... czeka on na swojego dzisiejszego przeciwnika
Nadeszła ta chwila w której to CM Punkbędzie musiał dzisiaj bronić swój pas mistrzowski American Hardcore przeciwko Śmierci, lecz jednak Savior zmierza pewnym krokiem do ringu ponieważ jest w swoim rodzinnym mieście Chicago.
CM Punk przed wejściem do ringu ściąga koszulkę i rzuca ją wśród widowni po czym wita się z swoją rodziną która przybyła na jego walkę . Savior wie iż to jest jego najważniejszy wieczór w jego życiu dlatego będzie musiał dać wszystko z siebie. Punk jest już skupiony w ringu i czeka na swojego rywala ...
Rywal CM Punka jest już w ringu i obaj uścisneli sobie ręcę po czym sędzia kazał rozpocząć te starcie.
Zawodnicy patrzą sobie głęboko w oczy, lecz oczy śmierci nagle wypełniają się krwią, czy on płacze? Czy on płaczę krwią? Po polikach lecą krople krwi, ale to nie przeszkadza Śmierci, żeby zacząć się śmiać i powolnym krokiem podejść do przeciwnika i powiedzieć mu prosto w twarz "Widzisz tą krew? To krew ludzi których musiałem zamordować, żeby dostać moje życie, dlatego nie masz ze mną najmniejszych szans, tkwi we mnie ich siła!", po czym powala Punk'a potężnym Bitch Slapem, lecz Best In The World nie wstaje, on sie boi? Nie ma czego się dziwić, ta postać wygląda jak zlepek kilku ciał, ma na sobie pełno blizn, a także w miarę świeżych ran, w dodatku całe te zakrwawione poliki pod łez z krwi, coś niewiarygodnego, Jakimś cudem Punk przezwycięża swój strach i próbuje uderzyć Śmierć prosto w głowę, lecz ten zatrzymuje jego rękę, wykonuje Gut Kick, a następnie łapie za głowę oponenta i wykonuje bardzo potężne DDT! CM Punk leży, a kiedy próbuje się podnieść i jest na kolanach, Śmierć odbija się od lin i wykonuje mu Curb Stomp! Widzimy potężny atak nogą na głowę przeciwnika po raz drugi! Po tej akcji, Zabójca schodzi z ringu i wyjmuje z pod niego młot, którym rozbija nogę przeciwnika, krzycząc "Będziesz Cierpiał, tak jak ja cierpiałem!" CM Punk ma wykluczoną jedną nogę! Następnie wyciąga Voice of the Voiceless z ringu, i ciągnie go w stronę podziemnego parkingu, tam rozbija szybę w jednym z aut, a w środku jest rower, z którego bierze łańcuch! Owija go następnie w około rąk Punka, a drugą część łańcucha przywiązuje do haka tego właśnie samochodu, Śmierć wsiada do samochodu, rozpędza się po parkingu i wykonując drift, wbija narożnika w kolumny które są rozmieszczone na parking, oraz zdziera mu skórę, z brzucha i pleców za pomocą szybkiej jazdy! Ten parking jest ogromny, po chwili jednak, widzimy jak Śmierć rozpędza się prosto na Ścianę w parkingu i wyskakuje z auta! Auto wybucha, a Punk wlatuje w ten wybuch! Wszystko się pali, ale Śmierć wchodzi do tego płomienia krzycząc, że to co dopiero początek! Widzimy jak Śmierć wychodzi z w połowie spalonym ciałem ciągnąć za sobą za włosy Punk'a który jest prawie cały spalony! niech ktoś to skończy zanim on zginie! Jesteśmy już przy ringu, ale CM Punk próbuje stawiać opór?! Co?! Przecież on jest cały poparzony, prawie cały w ranach! A jednak znalazł siłę, żeby trochę pobić się ze swoim przeciwnikiem i to on wrzuca go do ringu! Punk bierze jedno z krzesełek , które było wcześniej wrzucone do ringu, a następnie wchodzi z nim na narożnik po czym wznosi ręcę w górze na znak iż wykona Elbow Drop z krzesełkiem i tak właśnie robi!
A następnie CM Punk bierze rozbieg i wykonuje Closeline po czym sam odbija się od liny i wykonuje na dokładkę Bulldoga.Po tej akcji na arenie rozbrzmiewają chanty "CM PUNK" przez co to nakręca Saviora i wychodzi za ring w poszukiwaniu jakiegoś przedmiotu. Po chwili jednak wyciąga on kij bejzbolowy po czym wchodzi z nim na ring i czeka aż Śmierć będzie na kolanach, po czym Punk bierze zamach i uderza w brzuch przeciwnika a następnie w plecy . Po tej akcji CM Punk wyrzuca kij i podnosi swojego rywala po czym wykonuje Irish Ship w stronę narożnika gdzie Brooks wykonuje Shining Wizard & Bulldog . Kenta po tej akcji niema już sił na dalszą walkę i próbuje wstać przy pomocą lin ale widzi to Savior i bierze rozbieg a następnie uderza potężnie swojego rywala kolanem w klatkę piersiową po czym dobija Śmierć Super Kickiem. Punk przypina swojego przeciwnika 1..2..Kick-Out. CM Punk w tym czasie gdy przeciwnik chce się podnieś wykonuje mu Lucha DDT a także NeckBraker. Punk rozkłada stoły jeden na drugim i podpala je lecz po chwili i obok rozkłada drabinę . Punk wchodzi na nią i po chwili także Śmierć, gdy są obaj na szczycie drabiny dochodzi do sporu i Punk uderza głową o drabinę i Punk łapie przeciwnika za spodenki i wygląda na to , że będzie to Suplex na dwa podpalone stołu i tak właśnie się dzieje. Obaj zawodnicy leżą nieruchomo i po chwili Punk daje rękę na brzuch Samobójcy i dochodzi do pinu... lecz Zabójca kontruje to przypięcie w Hell's Gate! Czy CM Punk odklepie? Nie, CM Punk kontruje i wykonuje powerbomb na oponencie, żeby uwolnić się z jakże potężnej dźwigni Zabójcy! Widać, że ten odczuł uderzenie młotkiem na swojej głowie, ponieważ nie wstaje tak szybko! Co dopiero przy pomocy lin Wysłannik z podziemi podnosi się, widzimy, że CM Punk dalej leży trzymając się za gardło u próbuje złapać oddech, lecz śmierć mu nie pozwala, podnosi go znów za włosy, lecz ten wykonuje low blow! Wyniesienie na barki i mamy Go To Sleep w wykonaniu Punk'a! Ostrożnie przypina, żeby tym razem nie zostać skontrowanym! 1...2.. Kickout! Jednak po chwili Savior wybiega na BackStage a widownia nie wie co się dzieje jednak po chwili słychać dźwięk klaksonu a CM Punk wjeżdża na arenę wózkiem widłowym ! Punk podjeżdża pod leżącego rywala po czym kładzie go na nim i wynosi i górę . Punk wchodzi na dach maszyny a następnie podchodzi na widły gdzie leży Śmierć i wynosi go na barki i wykonuje on mu GTS po którym Kenta wpada do ringu z hukiem. A Punk wskakuje powrotem do ringu lecz jednak niema zamiaru skończyć tak tego pojedynku... Punk ponownie chce wykonać Elbow Drop z krzesełkiem na Śmierci, ciekawie czy mu się to uda, widzimy jak CM Punk ustawia się z krzesełkiem na narożniku, jest już w powietrzu, lecz śmierć w tym samym momencie wstaję, Punk puszcza krzesło w locie, i to był jego błąd ponieważ otrzymuje Death Cut! Prosto w krzesełko które upuścił, przypięcie przez śmierć 1..2..3!
Śmierć prosi o swój pas American Hardcore, a następnie odchodzi z nim na backstage!
4#Match
Normal Match
Paige vs. AJ Lee
< 10 minut na posty! >
Na arenie panuje cisza, ale po chwili rozbrzmiewa utwór "Lets Light It Up" i na rampę wychodzi AJ Lee, a męska część WES Universe zaczyna Cheerować. AJ pozdrawia fanów i kieruje się w stronę ringu, wchodzi pod dolną liną, a później zasiada na drugiej linie czekając na swoją przeciwniczkę.
Na arenie rozbrzmiewa "Stars In The Night", a na rampę powolnym krokiem wychodzi nie kto inny jak Paige, a męska część WES Universe znowu Cheeruje tym razem dla Paige, która po przywitaniu się z fanami, zmierza w stronę ringu, po czym ściąga swoją kurtkę i wchodzi na apron, a następnie wydaje krzyk wyrzucają kurtkę i wchodzi pod drugą liną do ringu.
Gong!
Obie zawodniczki podchodzą do siebie i Paige krzyczy w stronę AJ: "This is my house!!", na co AJ odpowiada soczystym liściem w twarz! Paige przewraca się, a AJ nie traci czasu i podnosi ją za włosy, a po tym chce wykonać Irish Whip, ale Paige kontruje i wrzuca AJ w narożnik! Paige Rzuca się za AJ i okłada ją niemiłosiernie w narożniku, po czym odchodzi na środek ringu i krzyczy: "This is my house!", bierze rozbieg i uderza kolanem prosto w twarz AJ, po czym podnosi ją za włosy i próbuje wykonać Fallaway slam, ale AJ kontruje i mamy Spin Kick od AJ! Pin! 1!... Kickout! AJ wstaje i zaczyna skakać wokół leżącej Paige, po czym podnosi ją za włosy i zapina Sleeperhold! Sędzia pyta Paige czy chce się poddać, ale ona odmawia, po czym wgniata AJ w narożnik i upada na środku ringu, co wykorzystuje AJ wchodząc na narożnik i wykonując Diving Crossbody z pinem! 1!... 2!... Kickout!
AJ jest wyraźnie poirytowana tym, że Paige jeszcze jest w walce i postanawia ustawić się w narożniku i poczekać, aż Paige się podniesie, a gdy Paige wstaje, AJ zaczyna szarżować w jej stronę chcąc wykonać Shining Wizard, ale Paige odsuwa się w ostatniej chwili i AJ ląduje na macie! Paige podchodzi do AJ podnosi ją za włosy i otrzymuje DDT! AJ wstaje i czeka aż Paige wstanie, po czym odbija się od lin i wykonuje Shining Wizard! A teraz podnosi Paige i zapina Black Widow! Paige Próbuje walczyć, ale jednak odklepuje, a sędzia pokazuje, aby zakończyć walkę!
AJ wstaje, a sędzia podnosi jej rękę w górę, po chwili celebracji AJ wychodzi z ringu i udaje się na backstage.
Dwie niesamowite Divy zagościły do stajni WES i miejmy nadzieję, że będą nas raczyć swoimi umiejętnościami jeszcze nie jeden raz.
Cracc
1x Te-Lie-Vision Champion - 9.04.2016/21.04.2016
1x rEvolution Champion - 30.04.2016/21.05.2016
1x Tag Team Champion w/ Spazmbite - 12.05.2016/current
Na arenie rozbrzmiewa "Stars In the Night", a na samą arenę wchodzi w swoim fioletowym stroju Paige, zmierza do ringu podskokami niczym jej dzisiejsza oponentka AJ Lee!
Wskakuje na apron łapię się drugiej liny i słyszymy bardzo głośny typowy dla Paige krzyk!, następnie Paige wchodzi do ringu, przy czym otrzymuje owacje na stojąco! Jest to pierwsza walka Div w historii WES! Coś niewiarygodnego z jaką prędkością rozwija się WES! Paige widząc jak fani skandują jej imię, postanawia wyjść z ringu i poprzybijać piątki z fanami przy ringu! Po jednym okrążeniu jednak wraca do ringu! Sędzia w swoim typowym czarno białym stroju staje pomiędzy zawodniczkami, sprawdza wszystko przy ringu, a kiedy już to zrobił daje jasny znak, że czas zacząć walkę!
*Słyszymy Gong*
Paige i Aj mają klincz w środku, jednak to Paige przechodzi do headlock'u i od razu za pomocą biodra przerzuca Aprilke nad sobą i powala na matę w dalszym ciągu utrzymując headlock, April jednak bardzo szybko wstaję na nogi po uprzednim odbiciu się od lin, złapała za rękę próba Gut Kick'a lecz Paige złapała za nogę AJ, a następnie wywróciła ją na plecy próba PTO, lecz jednak April natychmiastowo łapie się lin, Diva Jutra łapie za nogi Paige, kiedy ta trzyma się jeszcze lin podnosi ją, a następnie potężne kopnięcie w brzuch! Następnie widzimy szarpaninę na macie, z której zwycięsko wychodzi Paige wykonując headbutt, podnosi swoją oponentkę następnie za włosy, Irish whip w narożnik i clothesline, a następnie kilka razy ponowiła tą akcje w tym samym narożniku, Paige wynosi AJ w powietrze, lecz kontra i DDT!
AJ jest już lekko obolała i powoli wstaje przy pomocy lin, lecz co dziwne Paige robi dokładnie to samo, a następnie wbiega w podnoszącą się w narożniku AJ! Potężne kolano w brzuch, co powoduje że April siada w narożniku, a tam otrzymuje potężne stomp'y w klatkę piersiową od Divy Jutra! Paige natychmiastowo wyciąga Lee z narożnika za rękę i powala ją przy nim za pomocą clothesline, AJ na macie przypięcie 1...2..Kickout April dalej walczy! Paige podnosi swoją rywalkę, zakłada jej rękę za swoją głowę, widzimy Fisherman suplex z przypięciem 1...2.. Kickout, AJ się nie poddaje! Diva jutra odbija się od lin i szarżuje w stronę podnoszącej się AJ, lecz ta odpowiada za pomocą Spin Kick'a! AJ odzyskuje powoli siły, po czym atakuję Paige za pomocą kick'ów w klęczącą oponentkę, a następnie wymierza roundhouse kick w głowę Divy Jutra, lecz nie ta unika tego ataku, AJ obraca się plecami do Paige, ta to wykorzystuje i wykonuje Hair-pull toss! The Anti-Diva łapie za nogi April, kolejna próba PTO?! Nie, AJ zaczyna kopać oponentkę po twarzy! Ta szybko odpuszcza, widzimy jak Paige jest na kolanach, AJ wstaje i widzimy Shining Wizard!
przypięcie 1..2..Kickout! Paige tak samo jak i AJ nie mają zamiaru się poddać, choć jest to walka div trzeba przyznać, że trzymają one wysoki poziom, Aj chwyta za głowę Paige po czym, przechodzi za jej plecy i widzimy Sleeper Hold! Paige jednak nie ma zamiaru nawet pokazać, że AJ jest w stanie coś jej zrobić i natychmiastowo wstaje ze swoją oponentką na plecach i wykonuje Jaw breaker! April puszcza dźwignie, a za to Paige przechodzi do ofensywy i szarżuje w stronę Lee, lecz ta wykonuję Drop Toe Hold w narożnik, a następnie roll up! 1..2..Kickout, Paige nie przegra od tak! Musi zostać bardziej obita przez swoją rywalkę za nim uda się ją przypiąć, Paige już na nogach, AJ na kolanach, otrzymuje potężny Stan Lane w twarz! 1..2..Kickout! Czarna wdowa też się nie poddaje! Cóż za wyrównana walką tych dwóch div! Lee podnosi się powoli za pomocą lin, a Paige do niej podbiega, i wykonuje Running High Knee, a następnie łapię za głowę April i wykonuje Neckbreaker! Łapie za nogi i mamy PTO założone
Czy AJ się podda?! Czy to już koniec tego pojedynku? Nie, jednak nie, AJ jakimś cudem wyrywa ręce z tego uchwytu co pomogło jej się dostać do lin, za które momentalnie łapie, a Paige jest zmuszona przerwać swoją dźwignie, a wydawało się, że jest to koniec tej walki! Niewiarygodne! Paige jest wściekła i krzyczy do AJ "To jest mój dom!", ta jednak nic sobie z tego nie robi, obraca się na plecy i wykonuje Bitch Slap, dla kucającej nad nią Paige, Dive Jutra aż lekko odrzuciło, lecz ta szybko się pozbierała i chciała oddać swojej przeciwniczce, lecz ta wykonała Drop Toe Hold, a następnie wrzuciła Paige na ten narożnik, na którym lekko ją obiła, próba Superplexa, lecz kontra i headbutt nawet kilka w stronę AJ, a następnie sunset flip powerbomb!
przypięcie 1..2..Kickout! Cóż za niewiarygodna walka, lecz Paige chce ją już zakończyć i sygnalizuje, że to koniec, zaciąga na środek ringu swoją oponentkę za włosy a następnie widzimy ram-paige!
Kolejne przypięcie 1..2..3! Zwyciężczynią pierwszego pojedynku div w WES zostaje Paige!
Na arenie panuje cisza, ale po chwili rozbrzmiewa utwór "Lets Light It Up" i na rampę wychodzi AJ Lee, a męska część WES Universe zaczyna Cheerować. AJ pozdrawia fanów i kieruje się w stronę ringu, wchodzi pod dolną liną, a później zasiada na drugiej linie czekając na swoją przeciwniczkę.
Na arenie rozbrzmiewa "Stars In the Night", a na samą arenę wchodzi w swoim fioletowym stroju Paige, zmierza do ringu podskokami niczym jej dzisiejsza oponentka AJ Lee!
Wskakuje na apron łapię się drugiej liny i słyszymy bardzo głośny typowy dla Paige krzyk!, następnie Paige wchodzi do ringu, przy czym otrzymuje owacje na stojąco! Jest to pierwsza walka Div w historii WES! Coś niewiarygodnego z jaką prędkością rozwija się WES! Paige widząc jak fani skandują jej imię, postanawia wyjść z ringu i poprzybijać piątki z fanami przy ringu! Po jednym okrążeniu jednak wraca do ringu! Sędzia w swoim typowym czarno białym stroju staje pomiędzy zawodniczkami, sprawdza wszystko przy ringu, a kiedy już to zrobił daje jasny znak, że czas zacząć walkę!
*Słyszymy Gong*
Obie zawodniczki podchodzą do siebie i Paige krzyczy w stronę AJ: "This is my house!!", na co AJ odpowiada soczystym liściem w twarz! Paige przewraca się, a AJ nie traci czasu i podnosi ją za włosy, a po tym chce wykonać Irish Whip, ale Paige kontruje i wrzuca AJ w narożnik! Paige Rzuca się za AJ i okłada ją niemiłosiernie w narożniku, po czym odchodzi na środek ringu i krzyczy: "This is my house!", bierze rozbieg i uderza kolanem prosto w twarz AJ, po czym podnosi ją za włosy i próbuje wykonać Fallaway slam, ale AJ kontruje i mamy Spin Kick! Inicjatywa AJ znów nie trwa zbyt długo... Paige natychmiastowo wyciąga Lee z narożnika, do którego przed chwilą ją wrzuciła, za rękę i powala ją przy nim za pomocą clothesline, AJ na macie przypięcie 1...2..Kickout April dalej walczy! Paige podnosi swoją rywalkę, zakłada jej rękę za swoją głowę, widzimy Fisherman suplex z przypięciem 1...2.. Kickout, AJ się nie poddaje! Diva jutra odbija się od lin i szarżuje w stronę podnoszącej się AJ, lecz ta odpowiada za pomocą Spin Kick'a! AJ odzyskuje powoli siły, po czym atakuję Paige za pomocą kick'ów w klęczącą oponentkę, a następnie wymierza roundhouse kick w głowę Divy Jutra, lecz nie ta unika tego ataku, AJ obraca się plecami do Paige, ta to wykorzystuje i wykonuje Hair-pull toss! The Anti-Diva łapie za nogi April, kolejna próba PTO?! Nie, AJ zaczyna kopać oponentkę po twarzy! Ta szybko odpuszcza, widzimy jak Paige jest na kolanach, AJ wstaje i widzimy Shining Wizard! AJ wstaje i zaczyna skakać wokół leżącej Paige, po czym podnosi ją za włosy i zapina Sleeperhold! Sędzia pyta Paige czy chce się poddać, ale ona odmawia, po czym wgniata AJ w narożnik i upada na środku ringu, co wykorzystuje AJ wchodząc na narożnik i wykonując Diving Crossbody z pinem! 1!... 2!... Kickout! Paige tak samo jak i AJ nie mają zamiaru się poddać, choć jest to walka div trzeba przyznać, że trzymają one wysoki poziom, Aj chwyta za głowę Paige po czym, przechodzi za jej plecy i widzimy Sleeper Hold! Paige jednak nie ma zamiaru nawet pokazać, że AJ jest w stanie coś jej zrobić i natychmiastowo wstaje ze swoją oponentką na plecach i wykonuje Jaw breaker! April puszcza dźwignie, a za to Paige przechodzi do ofensywy i szarżuje w stronę Lee, lecz ta wykonuję Drop Toe Hold w narożnik, a następnie roll up! 1..2..Kickout, Paige nie przegra od tak! Musi zostać bardziej obita przez swoją rywalkę za nim uda się ją przypiąć, Paige już na nogach, AJ na kolanach, otrzymuje potężny Stan Lane w twarz! 1..2..Kickout! Czarna wdowa też się nie poddaje! Cóż za wyrównana walką tych dwóch div! Lee podnosi się powoli za pomocą lin, a Paige do niej podbiega, i wykonuje Running High Knee, a następnie łapię za głowę April i wykonuje Neckbreaker! Łapie za nogi i mamy PTO założone...
Czy AJ się podda?! Czy to już koniec tego pojedynku? Nie, jednak nie, AJ jakimś cudem wyrywa ręce z tego uchwytu co pomogło jej się dostać do lin, za które momentalnie łapie, a Paige jest zmuszona przerwać swoją dźwignie, a wydawało się, że jest to koniec tej walki! Niewiarygodne! Paige jest wściekła i krzyczy do AJ "To jest mój dom!", ta jednak nic sobie z tego nie robi, obraca się na plecy i wykonuje Bitch Slap, dla kucającej nad nią Paige, Dive Jutra aż lekko odrzuciło, lecz ta szybko się pozbierała i chciała oddać swojej przeciwniczce, lecz ta wykonała Drop Toe Hold, a następnie wrzuciła Paige na ten narożnik, na którym lekko ją obiła, próba Superplexa, lecz kontra i headbutt nawet kilka w stronę AJ, a następnie sunset flip powerbomb, przypięcie 1..2..Kickout! Paige wstaje, AJ również... Po chwili April zaczyna szarżować w jej stronę chcąc wykonać Shining Wizard, ale Paige odsuwa się w ostatniej chwili i AJ ląduje na macie! Paige podchodzi do AJ podnosi ją za włosy i otrzymuje DDT! AJ wstaje i czeka aż Paige wstanie, po czym odbija się od lin i wykonuje Shining Wizard! A teraz podnosi Paige i zapina Black Widow!
Paige jednak nie odklepuje i AJ przerywa dźwignię... Cóż za niewiarygodna walka, lecz Paige chce ją już zakończyć i sygnalizuje, że to koniec, zaciąga na środek ringu swoją oponentkę za włosy a następnie widzimy ram-paige!
Kolejne przypięcie 1..2..3! Zwyciężczynią pierwszego pojedynku div w WES zostaje Paige!
Segment
Ring
Collins
Wątek Zamknięty