Strony: «-- 1 … 16 17 18 19 20 --»
Wątek Zamknięty
@Spazmbite:
"Najpierw @PrinceDevitt, teraz @RomanReigns. Ring to niebezpieczne miejsce ThankYouDevitt
ThankYouReigns"
Kubzon napisał dnia 19/01/15 o godzinie 21:46
Dzisiaj pokazałem że nikt nie zabiera mi pasa, ale to dziś nie ważne.. Chodzi o to że mamy następnę legendy i dzięki za wszystko #ThankyouDevitt #ThankyouReigns #Kubzon
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
Niestety ja również muszę przekazać informację o zakończeniu kariery Eric'a Rowan'a (nie Fapcia, więc proszę o nie dodawanie mnie do HOF, nie długo zmienię postać, lecz nie jestem w stanie określić kiedy)
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
@TBwesSUPERMODEL:
Bardzo się cieszę, że tyle gwiazd odchodzi z WES. Tylko blokowali mi drogę na szczyt. Teraz gdy ich nie ma-Supermodel przejdzie się po WES niczym po wybiegu. #I'AM #GORGEUS
Ostatnio edytowany przez csawicki (2015-01-19 21:53:02)
Osiągnięcia:
1x TLV Championschip
1x Intercontinental Championschip
Szykujcie się na najlepszy opener w historii WES! Tyler, niekoniecznie jesteś skazany na skopanie ci przeze mnie dupy. Jednak! Jednak jesteś skazany na skopanie ci przeze mnie twojej "GORGEUS" twarzy! #ThreeStagesOfHell #IntercontinentalTournament
Tak! Zatwierdzone! Marzenia się spełniają! Dziś zostałem zawodnikiem w WES i już w poniedziałek pokaże na co mnie stać! zadebiutuje z rewelcyjnie ostatnio spisującym się Tylerem Brezeem! Pokaże się z jak najlepszej strony! Na Warfare będzie się działo...! #LunaticFringe
Ostatnio edytowany przez Matek (2015-01-24 18:42:04)
Wątek Zamknięty
Strony: «-- 1 … 16 17 18 19 20 --»