Cesaro @WESCesaro | |||
![]() | ![]() | ||
Na ostatnim Ultrazine przez słabego Edge'a straciłem sznase na zostanie WES World Championem ale nie przejmuje się tym bo na Don't Give Up stane się #No. 1 Contender for Te-Lie-Vision Championship. Tak więc Batisto, Davidzie Mr. Scratchu lepiej poddajcie się teraz bo na don't give up nie będzie litości #CesaroForChampion |
Spazmbite @Spazmbite | |||
![]() | ![]() | ||
Już jutro PPV, miejmy nadzieję, że show będzie równie niesamowite, co ja! #SpazmPower |
Kofi @KKingston | |||
![]() | ![]() | ||
Dziś Debiut... Szykuj się @Bryan! Nadchodze... |
Ostatnio edytowany przez Skipper (2015-06-15 14:27:07)
The Joker @InJoker | |||
![]() | ![]() | ||
@WESCesaro przepraszam, ale czy Ty sobie żarty stroisz? Serio uważasz, że wygrasz? Więc mam dla ciebie złe wiadomości, nawet jeżeli wygrasz będziesz musiał zmierzyć się ze MNĄ, lub Joe. Wątpie, by Willow wygrał. #JokerTheKiller #GiveUp #InJoker |
Shinsuke Nakamura
2/0/0
The Rado @TRBestBeast | |||
![]() | |||
Już dzisiaj pojawię się przed Don't Give Up na Friday Night Destruction. Będzie się działo! Jutro zniszczę Neville'a, od taka krótka wiadomość dla niego! #OnlyTrueChampion #Beast |
The Rock @TheRock_Champion | |||
![]() | ![]() | ||
The Rock has comeback to wrestling! People Champion powrócił do łask, tym razem do WES! Czy to będzie dobry czas? Okaże się w przyszłości! #legend #i'm_coming |
Adrian Neville @WESNeville | |||
![]() | ![]() | ||
Niektórzy wspaniali zbyt wcześnie kończą z tym... Niektórzy utalentowani przez błędy ludzi "u góry" muszą cierpieć... Niektórzy nie zdają sobie sprawy, jak wiele mogli osiągnąć... #ThankYouRado #ThankYouRollins |