Wątek Zamknięty
Kofi Kingston wchodzi na kwadratowy pierścień z słowami ''S.O.S!'' Następny Dolph z drabiną.
ZACZYNA SIE WALKA O PAS! Kofi okłada Dolpha ciosami a następie crossbody na Zigglerze który leży.
Kofi wykonuje Boom Boom 2 razy! Obija swoje ręce krzycząc S.O.S , Widzimy S.O.S i natychmiastowo odklepuje! 1...2... Ale się nie udało!
Wchodzi na Róg pierścienia i...! Tornado DDT! Spin wheel kick! I unik a także running crossbody na Zigglerze!
Ziggler wstaje a Kofi robi Trouble in Paradise! Sędzia odlicza!!!Kofi na drabinie! ale znów się nie udało!
... SKACZE NA NIEGO!
Croosbody! Dolph wstaje i SUPERMAN PUNCH! a także missle drop kick na zigglerze.
Kofi łapie uciekającego dolpa używając crossbody z lin! Obydwaj w ringu ale Dolph prawie nie przytomny!
A kofi używa Boom Boom i czeka na zrobienie S.O.S! Dolpk inkasuje mocne S.O.S!!! Znowu porażka, ale Kofi ma nowy plan i atakuje Zig Zagiem!! KRADZIEŻ!!!
Ta walka to jakiś Armagedon! S.O.S i drabina w ruchu od Kofiego i To co dobrze znamy... TROUBLE IN PARADISE na Dolphie Zigglerze!! ale Kofi wchodzi na Drabine cross body na Zigglerze
i wyrzuca go z ringu! Kofi stoji na stole komentatorskim i wykonuje salto na Zigglerze który leżał na drabinie na podłodze! Kofi mówił do Dolpha ''S.O.S'' lecz nie mówi tego złośliwie!
Atakuje ale unik! I tym samym odbicie Dolpha na liny i Dropkick! DZ (Dolp Ziggler) klęka ale powoli wstaje i Kofi przygotował dla niego nożyce na głowe!
Dolp leży a Boom Boom w drodze od Kofiego Kingston'a!! Po gotowym Boom Boom Kradzież po raz 2 !!! Fame master?! Nie widzieliśmy tego nigdy gdy robił go kofi! 1...2... Sędzia miał klepnąć po raz 3 ale Dolph oczywiście przetrwał!
Każdy pod wrażeniem! Dopingują Kofiego widzowie mówiąc ''S.O.S!!!'' Kofi uśmiecha sie i Robi S.O.S i Znane Trouble in Paradise! To chyba koniec!
Kofi łapie pas i trzyma go!!! Gong rozbrzmiał zwycięstwem Kofiego Kingston'a Publiczność szaleje razem z Kofim! Ale? Co słyszymy? TO THEME SAMEGO KOFIEGO!!!!
Kofi uradowany Zwycięstwem z niejakim Dolphem Zigglerem!! Lecz pomaga Dolphowi wstać na znak że także jest zwycięscą!Nowy Mistrz Interkontynentalny to Kofi Kingston!
Ale kofi coś tam mówi!
-Dolphie! Dobra walka.
Po czym uścisnął mu dłoń.
Ostatnio edytowany przez Jarooshi (2014-12-20 20:00:04)
Kofi Kingston wchodzi na kwadratowy pierścień z słowami ''S.O.S!'' Następny Dolph z drabiną.
ZACZYNA SIE WALKA O PAS! Kofi okłada Dolpha ciosami a następie crossbody na Zigglerze który leży.
Kofi wykonuje Boom Boom 2 razy! Wchodzi na Róg pierścienia i...! Tornado DDT! Spin wheel kick! I unik a także running crossbody na Zigglerze!
Ziggler wstaje a Kofi robi Trouble in Paradise! Sędzia odlicza!!!Kofi na drabinie! ale znów się nie udało!
... SKACZE NA NIEGO!
Croosbody! Dolph wstaje i SUPERMAN PUNCH! a także missle drop kick na zigglerze.
Kofi łapie uciekającego dolpa używając crossbody z lin! Obydwaj w ringu ale Dolph prawie nie przytomny!
A kofi używa Boom Boom i czeka na zrobienie S.O.S! Dolpk inkasuje mocne S.O.S!!! Znowu porażka, ale Kofi ma nowy plan i atakuje Zig Zagiem!! KRADZIEŻ!!!
Ta walka to jakiś Armagedon! S.O.S i drabina w ruchu od Kofiego i To co dobrze znamy... TROUBLE IN PARADISE na Dolphie Zigglerze!! ale Kofi wchodzi na Drabine cross body na Zigglerze
i wyrzuca go z ringu! Kofi stoji na stole komentatorskim i wykonuje salto na Zigglerze który leżał na drabinie na podłodze! Kofi mówił do Dolpha ''S.O.S'' lecz nie mówi tego złośliwie!
Atakuje ale unik! I tym samym odbicie Dolpha na liny i Dropkick! DZ (Dolp Ziggler) klęka ale powoli wstaje i Kofi przygotował dla niego nożyce na głowe!
Dolp leży a Boom Boom w drodze od Kofiego Kingston'a!! Po gotowym Boom Boom Kradzież po raz 2 !!! Fame master?! Każdy pod wrażeniem! Dopingują Kofiego widzowie mówiąc ''S.O.S!!!'' Kofi uśmiecha sie i Robi S.O.S i Znane Trouble in Paradise! To chyba koniec!
Kofi łapie pas i trzyma go!!! Gong rozbrzmiał zwycięstwem Kofiego Kingston'a Publiczność szaleje razem z Kofim! Ale? Co słyszymy? TO THEME SAMEGO KOFIEGO!!!!
Kofi uradowany Zwycięstwem z niejakim Dolphem Zigglerem!! Lecz pomaga Dolphowi wstać na znak że także jest zwycięscą!Nowy Mistrz Interkontynentalny to Kofi Kingston!
Ale kofi coś tam mówi!
-Dolphie! Dobra walka.
Po czym uścisnął mu dłoń.
Poznaliśmy już nowego mistrza Interkontynentalnego!! Zaś przed nami starcie będące położone na fundamentach wielkiej nienawiści! Starcie o pasy Hardcore i United States Championships. Jednakże zanim do tego dojdzie, czeka nas segment z pewnym niedawno powstałym tag teamem.
Segment
W ringu
Prince Devitt & Corey Graves
(piszcie kiedy kończycie segment)
Rozbrzmiał theme song drużyny, znanej jako Blood Moon. Prince Devitt z pasem mistrzowskim na ramieniu i Corey Graves ruszyli do ringu. Gdy weszli, od razu technicy podeszli z mikrofonami. Gdy tylko Corey chciał coś powiedzieć, Devitt zaczął:
- Nic nie mów, Graves, nic nie mów. Mam Ci coś to powiedzenia. Równie dobrze mógłbym to zrobić w szatni, ale chciałem, by usłyszeli to też oni. - pokazuje na widownię. - Otóż, dzisiaj walczę o zunifikowany pas American Hardcore, a Ty o WHC... Słuchaj... Wiem, że jestem Twoim partnerem, a Ty moim... Ale... Zapomnijmy o tym, na ten wieczór. Wiesz, o co mi chodzi? Otóż chodzi mi o to, że nie wtrącaj się do mojej walki, a ja nie wtrącę się do Twojej. Wiesz czemu? Ponieważ wtedy wszyscy zobaczą, że jesteśmy DOMINUJĄCĄ siłą i nikt nie jest nam równy, nawet w CZYSTYM starciu...
A, skoro już tak mówię, to Punk - szykuj się na pogrzeb.
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
*Corey lekko zdziwiony z lekkim uśmiechem odpowiada*
"Na serio dziwię się, że tak to powiedziałeś i, że nie mogłeś poinformować o tym na np. twitterze czy czymś. Zrobiłeś mi stracha, ale ogólnie zgadzam się w 100%. Mam nadzieję, że wygramy dziś swe pasy, a za niedługo i pasy TT. Bracie, życzę ci powodzenia"
*Gwiazda daje rękę Prince'owi*
Ostatnio edytowany przez Howarth (2014-12-20 20:12:40)
Devitt odwzajemnił gest swojego partnera.
- Nie życz mi powodzenia i ja Tobie nie życzę - to jest pewne.
Obydwaj zaśmiali się, po czym wyszli z ringu i poszli na backstage.
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
Tym akcentem zaczynamy starcie o pasy Hardcore i United States. CM Punk kontra Prince Devitt.
4#Match
Hardcore Match
#(United States/Hardcore)American Hardcore Championship
CM Punk vs. Prince Devitt
(czas na posty 10 minut)
Widzimy zamiast cm punka wychodzi Paul Heyman i ogłasza
- Panie i panowie wstańcie i powdziajcie bo teraz do ringu wyjdzie najlepszy na świecie i pszyszły mistrz american hardcoru CM PUNK
Wątek Zamknięty