Wątek Zamknięty
(na początku walki)
Rozbrzmiewa Theme Song Brocka Lesnara i wchodzi pewnym krokiem do ringu , obaj zawodnicy są zdziwieni co tutaj robi Lesnar.I nagle za atakował Ortona i wynosi go pod F5 i wykonuje mu to a następnie odchodzi.
Do ringu wchodzi CM Punk w towarzystwie Paul Heymana . Savior po ostatniej przegranej zmienił swoje nastawienie. Cm Punk już w ringu a my słyszymy Voices tak to on the Legend Killer. Tłumy szaleją a Orton celebrytuję w ringu. Sędzia zaczyna walkę. Gong rozbrzmiał i Punk od razu biegnie na przeciwnika zaczyna go obijać i krzyczy "To ja powinienem walczyć o Wes Champion" i wykonuje po tym Lucha DDT a następnie Bulldoga. Savior pokazuje publiczności , że dla niego Orton nie jest żadną przeszkodą i wykonuje Pepsi Twist.CM Punk wchodzi na narożnik i wykonuje potężny Splash a następnie przypina 1..2.. Kick-Out. Randy chcę coś pokazać i wykonuję NECKBREAKER. Randy pinuję 1...2... ale nie do 3.Randy chcę osłabić nogę Punka więc ją kopie a potem zapina
STANDING LEGLOCK.Punk cierpi , a Randy puszcza i każe Punkowi stać i mamy o to Belly to Belly Suplex.Randy odbiją punka od lin i wykonuję mu
TILT A WHIRL BACKBREAKER.Punk leży a Orton wykonuję mu Garvin Stomp.Punk obity a to oznacza że w ruchu będzię Rope Hunt DDT ,
i tak jest Żmja bierzę Punka i wykonuję mu ROPE HUNT DDt OMG!Ale jemu to mało dożuca on jeszczę Inverted Headlock Backbreaker .Randy wykonuję swojego ostatecznego taunta i czeka na ofiarę. Nagle rozbrzmiewa Theme Song Brocka Lesnara i wchodzi pewnym krokiem do ringu , obaj zawodnicy są zdziwieni co tutaj robi Lesnar. I nagle zaatakował Ortona i wynosi go pod F5 i wykonuje mu to a następnie odchodzi. Randy Orton wygrywa walkę poprzez DQ.
Jeff Hardy wchodzi do ringu z mikrofonem przy swoim theme. Mówi do mikrofon:
-W sobotę na Second Heaven byliśmy świadkami czegoś nieprawdopodobnego! Prince Devitt pokonał CM Punk'a i zdobył pas mistrzowski Hardcore. Zapraszam tu tego zawodnika.
Po chwili słyszymy theme tego zawodnika, a on sam wychodzi na rampę, wznosząc w górę pas Stanów Zjednoczonych oraz pas Hardcore. Z uśmieszkiem idzie powoli w stronę ringu, by do niego wejść i jeszcze raz wznieść pasy. Po chwili kładzie je na matę, bierze mikrofon i mówi:
- To czego chcesz ode mnie, Jeff?
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
CM Punk wchodzi do ringu lecz jednak wchodzi z mikrofonem i podchodzi do Price Devitta i mówi :
- Gratuluje wygrałeś z zemną przyznam to był dobry pojedynek
po czym podaje rękę Devittowi
Jeff mówi:
-Witaj witaj. Dobrze cie widzieć z tymi dwoma tytułami. Jednakże będę musiał ci je odebrać... Odebrać gdyż dostaniesz dziś nowy pas. Nowy tytuł, na który w pełni zasłużyłeś.
Jeff odbiera tytuły Devittowi.
-Gotowy?
Z góry zjeżdża lina, z czymś zakrytym. Hardy przejmuje dany obiekt i oczom okazuje się nowy tytuł/b]
(sory za jakość, tymczasowe zdjęcie)
[b]Jeff podaje nowy pas Prince'owi.
Devitt mierzy wzrokiem swojego wroga, po czym z uśmiechem ściska jego dłoń.
- Udowodniłem, że jestem lepszy od Ciebie. Zostałeś martwym. Na niczym więcej mi nie zależy, wobec Ciebie.
Devitt z uśmiechem odbiera nowy pas, po czym wznosi go w górę, a publiczność zaczyna buczeć - ile przelał krwi, by go dostać...
Ostatnio edytowany przez PUVTXR (2014-12-22 20:04:29)
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
Wątek Zamknięty