Wątek Zamknięty
Nagle na głównym ekranie pokazuje się napis " Awesome " i po chwili pojawia się na nim The Miz. Mike rozgląda się po ciemnym pomieszczeniu, w którym się znajduje i mówi:
Jestem w drodze do miejsca, gdzie rozpocznie się kolejny rozdział. Do miejsca gdzie się odrodzę. Randall, gratulacje wygranej, jednak nie jestem pewien czy poradziłbyś sobie bez pomocy z boku, tak więc rzucam Ci wyzwanie. Ja, ty i Heel in a Cell match.. Będziesz tylko kolejnym przystankiem w drodze na szczyt, a pokonanie Ciebie będzie błahostką. Pamiętaj o zasadach, Orton. Wszystko co masz stracisz jak Suicide, który już w sobote uda się na urlop.
Na ekranie ponownie pojawia się napis i video znika.
Jeff Hardy wbiega na stage z mikrofonem i mówi:
-Wow wow wow Punku, nie zagalopowałeś sie? Myślisz, że skoro zdobyłeś pas Tag Team dzięki Ortonowi, to jesteś w stanie wygrać pas World Heavyweight?
Oodpowiedź do Jeff'a
-Jeffie, słuchaj Punk to wygra bo jest Najlepszy na świecie, ogólnie moje typy to ty i Best in the World.
Odpowiedź do Miza
-Słuchaj Mizie, po pierwsze nie lubię wyzwań, po drugie mam ważniejsze sprawy niż przeciętna walka
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
- Panowie! Spokojnie... Wszyscy ostatnio dowiedzieliśmy się kto jest lepszy. Jednak skoro Jeffowi jedna porażka nie wystarczy, to co powiecie na ostatnie starcie, w ten piątek... Na Friday Night Destruction! Przegrany odpada z walki o pas World Heavyweight!
Jeff poprawia włosy i mówi:
-Czyżby? Na tej drodze stoi Mistrz Suicide! Dominujący Roman Reigns! I oczywiście ja! Już nie wspomnę o jednej osobie, która dołączy do tej walki! Wiesz jaka jest prawda? Prawda jest taka, że jeden z naszej piątki przeżyje to piekło jako World Heavyweight Champion. Ale zapewniam cię, że to nie będziesz ty!
Na ekranie ponownie wyświetla sie napis " Awesome " i pojawia się ujęcie kamery zza pleców The Miza, który ogląda wszystko co się dzieje w ciemnym nie oświetlonym pokoju na telewizorze. Po chwili kamera wraca na twarz Mizanina, a ten mówi:
Przeciętne walki, powiadasz. Zobacz jak wysoko jesteś w karcie PPV, przeciętniaku. Więc... szykuj się lepiej do boju, bo gdy z tobą skończę oddam co nie moje i ruszę po wyższy cel. Nazywam się The Miz i jestem... niesamowity.
Mike wstaje z kanapy i zasłania ręką kamerę i w tym czasie nagranie się urywa
Wątek Zamknięty