Wątek Zamknięty
Miejsce Gali:
Toronto, Canada
Data i godzina rozpoczecia:
19.01.2015 20:00
Segment
W ringu
Seth Rollins / Kubzon
1#Match
Normal Match
Seth Rollins vs. Ryback
Segment
W ringu
Suicide
2#Match
Normal Match
Kofi Kingston vs. Skillet
Segment
W ringu
Collins
3#Match
Normal Match
#Te-Lie-Vision Championship
Tyler Breeze vs. Kubzon
Segment
Via Satellite
Prince Devitt
Main Event
Normal Match
Mr. Perfect vs. CM Punk
Segment
W ringu
Roman Reigns
Panie i panowie witam już na dziewiątym wydaniu Warfare! Jesteśmy można rzec tuż po PPV... All or Nothing przyniosło wiele zmian! Suicide obronił pas WES, lecz niestety nie udało mu się utrzymać tytułu World Heavyweight Championa, który przejął Mr. Perfect. Oczywiście dodatkowo obronił on też swój pas Interkontynentalny. Pas Te-Lie-Vision również zmienił swojego posiadacza... Od teraz dumnie na barku nosi go Tyler Breeze! Gościmy dziś w Toronto, Canada, które nie może doczekać się rozpoczęcia show, zatem bez zbędnego przedłużania...
Segment
W ringu
Seth Rollins / Kubzon
Do ringu wchodzi Kubzon, jest z nim Seth, i Kubzon mówi do Seth'a
-Seth, wiem że chcesz żeby miał wszystkie pasy, jestem jakby dla ciebie idolem, dlatego jak wszystko pójdzie gładko.. Może by tak chciałbyś dołączyć do Vipers Family? Co jest do uzgodnienia a teraz chciałem powiedzieć że Vipers Family będą tu dominować, razem z Sethem, Skilletem, Punkiem i Bestią.
Po tych słowach Kubzon opuszcza ring i przygotowuje się do swojej walki
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
Po krótkiej przerwie reklamowej wracamy na antenę!
1#Match
Normal Match
Seth Rollins vs. Ryback
* Czas na posty - 10 minut! *
Nagle do ringu wchodzi Kubzon gdy ma wygrać juz Ryback ale Kubzon, odciąga uwage sędzi a Rollins wykonuje Curb Stomp. Sędzia liczy 1...2....3. Rollins wygrywa to spotkanie , a Kubzon celebrytuję razem z nim
Ostatnio edytowany przez Kubzon11 (2015-01-19 19:14:47)
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
Spazmbite wbiega na arene zaraz po Kubzonie i wykonuje na nim The Bite, by zapobiec interwencji Tag Team Championa. Kubzon leży na rampie, zaś Spazmbite szybko wychodzi z areny
Wątek Zamknięty