Kevin Owens @FightOwens Kevin Owens | |||
![]() | ![]() | ||
Dean do naszej walki został jeden dzień. Nie muszę ci przypominać co jest na szali. Ale chcę żebyś wiedział jeno. Nawet jak przegrasz to nie będzie to oznaczało że z tobą skończyłem. I nie spocznę dopóki nie zobaczę cię wywożonego karetką na sygnale. You're next ! |
Dean Ambrose @UnstableAmbrose | |||
![]() | |||
Tak tak wiem nie musisz mi tego codziennie przypominać. Masz pozdrowienia od pielęgniarek ze szpitala. Chciałyby cię spotkać. I uwierz mi spotkają. #AmbroseUnstable #TheLunaticFringe |
Shinsuke Nakamura
2/0/0
![]() | ![]() | ||
Myślicie, że skoro przegrałem to jest to koniec. Ale mylicie się. I to bardzo. Dean, Neville i pas IC już mnie nie obchodzę. Ale obchodzisz mnie ty Styles. Obiecałem że zakończę twoją karierę i zabrakło naprawdę mało żeby to uczynić. Ale przysięgam że następnym razem nie będzie takiej wpadki. |
Solomon Crowe @WESCrowe | |||
![]() | ![]() | ||
Dzisiaj byliście świadkami debiutu zawodnika z przyszłością. Cena obiecuję Ci-jeszcze się zmierzymy, tylko wynik będzie inny. No...chyba, że stchórzysz i uciekniesz z organizacji. |
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
Word Life @SuperCena | |||
![]() | ![]() | ||
@WESCrowe Obiecuję ci, że jeśli znowu się spotkamy to jedyną osobą, która będzie chciała opuścić tę organizację będziesz ty na noszach w drodze do szpitala... #WordLife #TLVChamp #TheChampIsHere! |
Cracc
1x Te-Lie-Vision Champion - 9.04.2016/21.04.2016
1x rEvolution Champion - 30.04.2016/21.05.2016
1x Tag Team Champion w/ Spazmbite - 12.05.2016/current
![]() | ![]() | ||
Aj to już potwierdzone. Ty i ja na Ultrazine w Hardcore match'u. I przysięgam, że może nie jutro i może na za tydzień ale na pewno przyjdzie taki dzień, że prze zemnie odejdziesz z tego biznesu na dobre. |
Edge @Rated R Superstar | |||
![]() | ![]() | ||
Dziś powróciłem do WES w wielkim stylu i pokaże że coś osiągnę w tej federacji |
Uczestnik pierwszej gali w historii WES
Kevin Owens 0/0/0
Sami Zayn 2/1/0
Spazmbite @Spazmbite | |||
![]() | ![]() | ||
@FightOwens mówi o gniewie? Chyba czas na powrót!#SpazmPower |