Word Life @SuperCena | |||
![]() | ![]() | ||
Dzisiaj wracam do ringu, nie tylko dla marketingu! #WordLife #TLVChamp #TheChampIsHere! |
Cracc
1x Te-Lie-Vision Champion - 9.04.2016/21.04.2016
1x rEvolution Champion - 30.04.2016/21.05.2016
1x Tag Team Champion w/ Spazmbite - 12.05.2016/current
Kevin Owens @FightOwens Kevin Owens | |||
![]() | ![]() | ||
Tyler Breeze ! Nawet nie chcę mówić co stanie się jutro z tobą, kiedy znajdziemy się w jednym ringu. A nie będzie to zwykły pojedynek tylko Hardcore match. Rodzaj pojedynku, w którym czuję się najlepiej. Więc panie Supermodelu szykuj się na wizytę u chirurga plastycznego bo w czasie naszej walki zdeformuję ci twoją cukierkowatą twarz geja. |
Kevin Owens @FightOwens Kevin Owens | |||
![]() | ![]() | ||
Dzisiaj rano dostałem informację, że pas Hardcore został zawieszony co mnie bardzo zasmuciło. Ale nadal jestem pretendentem do tego mistrzostwa. Ja z kolei mam nie pozamykane sprawy z Aj Styles'em dlatego na Top Secret wyzywam cię na Final Battle, gdzie ostatecznie zakończę twoją karierę. Ale dam ci równocześnie szanse na odzyskanie swojego honoru oraz zdobycie pas Hardcore. |
Collins @Collins | |||
![]() | ![]() | ||
I'm coming for you... #Ultrazine |
Chris Jericho @Y2J | |||
![]() | ![]() | ||
#WAR #IS #JERICHO @Collins You are coming for me? To co zrobiłeś podczas mojej walki nie ujdzie Ci na sucho. Ja, ty, ring i Top Secret. |
Chris Jericho @Y2J | |||
![]() | ![]() | ||
#WAR #IS #JERICHO @Collins Ehm.. obawiam się, że nadal nie jesteś w pełni zdrów po naszym ostatnim spotkaniu gdzie górą byłem JA!! Collins, chłopcze.. Wiedz, że w swojej karierze pokonywałem większe bariery niż ty a #WESUndisputedChampionship jest w rękach najlepszego człowieka w tej federacji. Witam w submission matchu! #TopSecret #Y2JvsEagle #Submission #match |
Collins @Collins | |||
![]() | ![]() | ||
Submission Match! Ahhh ... Czekaj na "The Hart Lock" Bro! |