@JohnMorrison @JoMo | |||
![]() | ![]() | ||
Suicide na prawdę świetna walka, świetnie się zaprezentowałeś. @RandyOrton na prawdę nie wiem o czym mówisz, ja po swojej walce udałem się prosto do swojego mieszkania. Może w trakcie pojedynku tak mocno uderzyłeś się w głowę, że dostałeś omamów wzrokowych? |
Ostatnio edytowany przez Fapcio (2015-02-11 23:26:01)
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
Randy Orton @ViperWES | |||
![]() | ![]() | ||
@JoMo, już nie udawaj, widziałem cię jak wykonałeś tą akcję, to była twoja akcja, obiecuję że na Destruction cię zniszczę! #RandyOrton #Destru10 |
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
Adrian Neville @WESNeville | |||
![]() | ![]() | ||
Wspaniałe jubileuszowe #Ultrazine10, ale jutro mamy również jubileuszowe #Destruction10! Zatem czy jesteście gotowi na #Hardcore? #ChairsMatch #Opener #SzadvsNeville |
Spazmbite @Spazmbite | |||
![]() | ![]() | ||
Ale ładnie napadało śniegiem! Miejmy nadzieje, że @Y2J dojedzie na czas! #Kenosha! Czas na #Destruction10!! |
Collins @Collins | |||
![]() | ![]() | ||
Holly Shit! Destruction10 już za nami... Ale przyznaję, że show było NIESAMOWITE! Chciałbym pogratulować wszystkim wytrwałości... Tym przegranym jak i tym, którzy wygrali. Wykazaliście się! Nie każdy zdołałby sprostać tak cholernie hardcore'owym stypulacją! Dzięki wam, WES pnie się na wyżyny. |
Chris Jericho @Y2J | |||
![]() | ![]() | ||
#WAR #IS #JERICHO #Thanks #You #Collins @Collins, wiesz, może nie poznaliśmy się zbyt dobrze, może nie zaczelismy naszej przyjaźni jakoś świetnie, ale gwarantuje Ci, że stworzyliśmy świetną walkę, szybkiego powrotu do zdrowa. Walka z tobą była samą przyjemnością #y2jthankscollins. A teraz pragnę przeprosić wszystkich fanów, lecz nie dałem rady się pojawić na #Destru10 bowiem na USA spadło mnóstwo śniegu i kilka samolotów zostało odwołanych, lecz spokojnie, bo już na #Warfare pokonam zaprezentuje wam... #Break #The #Walls #Down |
Ostatnio edytowany przez Crls (2015-02-13 21:55:17)
Collins @Collins | |||
![]() | ![]() | ||
Jesteście gotowi, na trzynaste wydanie Warfare?! |