Adrian Neville @WESNeville | |||
![]() | ![]() | ||
Zostały 4 godziny, największa scena ze wszystkich... Czy miliony WES Universe są gotowi? #WrestleFest #ICChampionship #BreezevsNeville #TLCMatch |
Chris Jericho @Y2J | |||
![]() | ![]() | ||
#WrestleFest #IS #JERICHO KOD ZOSTAŁ ZŁAMANY! POWTARZAM! KOD ZOSTAŁ ZŁAMANY! Miłej emerytury Sui... #NewChampion #Y2J |
Kevin Owens @FightOwens Kevin Owens | |||
![]() | ![]() | ||
Dean ! Widziałeś co zrobiłem dzisiaj z Aj Styles'em. Nie wiem czy pamiętasz bo byłeś nieprzytomny, ale to ja zepchnąłem cię z noszy. I przysięgam, że prędzej czy później na nie wrócisz. You're Next ! |
Dean Ambrose @UnstableAmbrose | |||
![]() | |||
Kevin powiem ci jedno...Wybrałeś złego szaleńca! #AmbroseUnstable #I'mafraidi'vegotsomebadnews #TheLunaticFringe |
Ostatnio edytowany przez Lukasz100 (2015-03-15 16:20:11)
Shinsuke Nakamura
2/0/0
![]() | ![]() | ||
Najlepsza noc w życiu? Bardzo możliwe... #WrestleFest #ICChampionship #NevilleChamp #TLCMatch |
Kevin Owens @FightOwens Kevin Owens | |||
![]() | ![]() | ||
Dean to już pewne. Ty i ja na Warfare o miano pretendenta do pasa IC ! Do zobaczenia w piekle. |
![]() | ![]() | ||
Kevin Owens czy Dean Ambrose? Zobaczymy na Warfare. To jednak i tak nie jest ważne, ponieważ zwycięzcą na Top Secret i tak zostanie Adrian Neville. #TopSecret #ICChampionship #17Warfare |
Collins @Collins | |||
![]() | ![]() | ||
Dziękuję @RomanReigns za fenomenalną walkę na WrestleFest! Nie byłeś łatwym rywalem... Jednak z naszej dwójki, to ja byłem tym lepszym. Mimo wszystko ... jesteś świetnym zawodnikiem, w świetnej formie! #WrestleFest #MatchOfTheYear #Who'sNext |