Do ringu wchodzi świeżo upieczony półfinalista turnieju, oraz Mistrz American Hardcore!!!
Nie ściągając futra, ani pasu chwyta za mikrofon i mówi:
-Ostatnio dobrze mi idzie i czuję, że mogę pokonać Suicide'a, ale chciałbym wiedzieć jedno......kto jest 4 półfinalistą? Czy też będzie to wolny los? Co powiesz Collinsie?
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
Na arenie gasną światła... Słychać nagle "Under the Gun"! Wszyscy wiemy, co to oznacza... Kiedy światła się zapalają w ringu jest Collins! Fani ogromnie cieszą się z faktu, że stoi on teraz w ringu. Polish Eagle prosi o mikrofon,
"Nowy Orlean... Jak się czujecie będąc na trzynastym Warfare?! Przed chwilą, wraz z sędzią przedostatniej walki ponownie zobaczyliśmy materiał z CO-Main Eventu... Zauważyliśmy, że Mr. Perfect nie zachował się fair w stosunku do swojego rywala i podczas, gdy obaj byli jeszcze w ringu, na samym początku walki, tuż po gongu, Mr. Perfect zaatakował Matta kastetem, który następnie wyrzucił! W takim razie, walka ta zakończyła się dyskwalifikacją... Tym samym Matt Hardy przechodzi do drugiej rundy turnieju o pas WES World Heavyweight Championship! Z mojej strony to na tyle... Zapraszam zatem tych, co mają coś do powiedzenia!"
Następnie Collins opiera się o narożnik i czeka...
KOŃCZYMY WARFARE TV!
Dzięki za przybycie na trzynaste wydanie Warfare! Widzimy się w środę na Ultrazine, gdzie kontynuować będziemy turniej o miana pretendenta do pasa WES World Heavyweight Championship.