Viper napisał dnia 12/01/15 o godzinie 21:59
Vipers Family w historii jako pierwszy Tag Team #VipersFamily #1stTT
Ostatnio edytowany przez Kubzon11 (2015-01-12 20:59:01)
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
@TheDeanAmbrose napisał w dniu 12/01/2015 o godzinie 22.07:
Jak pisałem... Tak zrobiłem! WES obrócone o 180*. Zapewne tego się nie spodziewaliście... Przypominam, że mój powrót jest już blisko! #TheChampIsBack #Unstable #NewWarfareGeneralManager
@Suicide:
No Mizie, przegrałem z Punkiem, ale ty za to on też Cię dziś przypiął. Pogódź się z tym.
Teraz zwracam się do wszystkich uczestników 5-man Countdown matchu, i do każdego z osobna-Samobójstwo jest już na prawdę blisko. Na Utrazine powracam z większymi siłami niż kiedykolwiek po krótkim, ale dającym mi dużo do myślenia, urlopie i mam zamiar znów zdominować WES! #LORD #OF #DEATH #MIZ #IS #SICK
#CM Punk : napisał w dniu 14/01/2015 o godzinie 21.23:
Tak o to mistrz WES i WHC przegrał z zemną i na PPV stanie się to samo
#BestInTheWorld
@TheDeanAmbrose napisał w dniu 16/01/2015 o godzinie 10.26:
Dziś mamy piątek... Wszystki, większe walki Destruction poświęcone zostały eliminacją do pasa World Heavyweight. W CO-ME zobaczymy Steel Cage Match pomiędzy Jeffem Hardym, a CM Punkiem! ALE CO LEPSZE! W Main Evencie odbędzie się No Holds Barred Match, w którym Stone Cold będzie rywalizował... ZE MNĄ! Austin nie myśl, że uda Ci się mnie pokonać! Nie zagościsz w walce o pas Wagi Ciężkiej... OBIECUJĘ CI TO! #Unstable #LunaticIsBack #Destruction
Viper napisał dnia 16/01/15 o godzinie 21:06
Zobaczymy, kto tu dominuję...
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
@TheAwesomeOne napisał w dniu 17/01/15 o godzinie 12:20
Dziś... dziś wszystko się zakończy, samobójca popełni samobójstwo. #Awesome #New #WES #Champion #SanJose #CA #All #or #Nothing