Wątek Zamknięty
Miejsce Gali:
Miami, FL
Data i godzina:
27.05.2015 20:00
1#Match
Normal Match
Ryback vs. Cesaro
2#Match
Normal Match
CM Punk vs. Hollywood Hogan
1#Segment
W ringu
Bray Wyatt
3#Match
Falls Count Anywhere Match
Seth Rollins vs. The Undertaker
4#Match
No DQ Match
#Jeżeli Jericho wygra to trafi do Bank Assault Matchu
Chris Jericho vs. Sami Zayn
2#Segment
W ringu
Kevin Owens
Main Event
Normal Match
Adrian Neville vs. Shelton Benjamin
WIIIITAMYYY Wszystkich na drugim epizodzie Środowego Ultrazine! Co będzie za gala! Dziś zobaczymy mało, że młodych debiutantów, to jeszcze pojawi się wiele znanych gwiazd WES! Neville, Benjamin, Jericho, Zayn, Rollins i dużo więcej! Także na co czekamy? Rozpoczynamy Ultrazine!
1#Match
Normal Match
Ryback vs. Cesaro
(czas na post - 10 minut)
Na arenę wkracza człowiek żarłacz ważący 132 kg, RYBACK !!!
Zmierza prosto do ringu pewnym krokiem, z góry widać, że jest nastawiony na wygraną.
Lekko spogląda okiem na stojącego już w ringu Cesaro...
Potwór wchodzi do ringu i ustawia się w swoim narożniku.
Gong rozbrzmiał
Na początku tego ciekawego pojedynku pomiędzy debiutantami dochodzi do zwarcia.
Ryback wychodzi z tego zwycięzko przechodząc do bocznego headlocku próbując odebrać dostęp do oddechu Cesarowi.
Powala przeciwnika na ziemię.
Ryback stawia wysoką poprzeczkę i wchodzi na trzecią linę, niepewien siebie skaczę prosto na Cesaro.
Pierwszy pin w tym pojedynku
1...
Sędzia dolicza tylko do jednego co oznacza, że Cesaro jak i zarówno znacznie przeważający Ryback, nie opadają ani trochę z sił.
Wstaje z maty Cesaro, a Ryback odpowiada na to Cobrom Clutch !!!
Czy Cesaro podda się podnosząc w górę białą flagę ?
Cesarowi udaje się dojść do lin, przez co Ryback jest zmuszony do puszczenia Cesara, inaczej będzie to odpowiednio ukaranę DQ.
Cesaro ledwo, ledwo chodzący dostaje bardzo energicznego Closelina !
Ryback próba przypięcia :
1...
2...
i
...
Mało brakowało, a już było by po walce !
Zmartwychwstale wstaje z maty, a Ryback na to German Suplex, kolejny German Suplex i kolejny German Suplex !
Ryback przygotowany do swojego signatura, cała widownia krzyczy razem z nim ,,Feed Me More...''.
Cesaro podnosi się z maty i Meet Hook !
Maszyna do zabijania wynosi go pod Sheel Shock, 3,2,1... Sheel Shock !!!
1...
2...
3...
Zwycięzcą tego pojedynku jest... RYBACK !!!
RYBACK podchodzi do stołu komentatorskiego z prośbą o mikrofon.
RYBACK wygłasza swoje mini-promo :
Jestem maszyną do zabijania. Nikt mnie nie pokona, nic mi nie stanie na drodze, jednym słowem mówiąc, JESTEM NIEZNISZCZALNY !!!
Rzuca mikrofon na leżącego Cesara. Wychodząc z ringu i zmierzając w strone entrancu.
W momencie w którym Cesaro obalił Rybacka do ringu wbiega American Nightmer, zadaje parę kopnięć w leżącego Amerykanina. Podnosi go i wykonuje mu Psycho Schatch, a następnie usieka z ringu.
Ben-K
The Messiah
3x TLV Champion (Haris James 28.08.15 - 13.09.15, Hiroshi Tanahashi 29.09.16 - 04.10.16, Danny Volter 22.11.16 - 30.11.16)
2x Intercontinental Champion (Eita Kobayashi 10.09.16 - 02.10.16 l Elias Samson 26.02.17 - ???)
Na arenę wkracza człowiek żarłacz ważący 132 kg, RYBACK !!!
Zmierza prosto do ringu pewnym krokiem, z góry widać, że jest nastawiony na wygraną.
Lekko spogląda okiem na stojącego już w ringu Cesaro...
Potwór wchodzi do ringu i ustawia się w swoim narożniku.
Gong rozbrzmiał
Na początku tego ciekawego pojedynku pomiędzy debiutantami dochodzi do zwarcia.
Ryback wychodzi z tego zwycięzko przechodząc do bocznego headlocku próbując odebrać dostęp do oddechu Cesarowi.
Powala przeciwnika na ziemię.
Ryback stawia wysoką poprzeczkę i wchodzi na trzecią linę, niepewien siebie skaczę prosto na Cesaro.
Pierwszy pin w tym pojedynku
1...
Sędzia dolicza tylko do jednego co oznacza, że Cesaro jak i zarówno znacznie przeważający Ryback, nie opadają ani trochę z sił.
.
.
.
W momencie w którym Cesaro obalił Rybacka do ringu wbiega American Nightmer, zadaje parę kopnięć w leżącego Amerykanina. Podnosi go i wykonuje mu Psycho Schatch, a następnie usieka z ringu.
.
.
.
Wstaje z maty Cesaro, a Ryback odpowiada na to Cobrom Clutch !!!
Czy Cesaro podda się podnosząc w górę białą flagę ?
Cesarowi udaje się dojść do lin, przez co Ryback jest zmuszony do puszczenia Cesara, inaczej będzie to odpowiednio ukaranę DQ.
Cesaro ledwo, ledwo chodzący dostaje bardzo energicznego Closelina !
Ryback próba przypięcia :
1...
2...
i
...
Mało brakowało, a już było by po walce !
Zmartwychwstale wstaje z maty, a Ryback na to German Suplex, kolejny German Suplex i kolejny German Suplex !
Ryback przygotowany do swojego signatura, cała widownia krzyczy razem z nim ,,Feed Me More...''.
Cesaro podnosi się z maty i Meet Hook !
Maszyna do zabijania wynosi go pod Sheel Shock, 3,2,1... Sheel Shock !!!
1...
2...
3...
Zwycięzcą tego pojedynku jest... RYBACK !!!
RYBACK podchodzi do stołu komentatorskiego z prośbą o mikrofon.
RYBACK wygłasza swoje mini-promo :
Jestem maszyną do zabijania. Nikt mnie nie pokona, nic mi nie stanie na drodze, jednym słowem mówiąc, JESTEM NIEZNISZCZALNY !!!
Rzuca mikrofon na leżącego Cesara. Wychodząc z ringu i zmierzając w strone entrancu.
Ryback zalicza świetny debiutw nowym WES! Cóż za świetna walka młodego zawodnika! A przed nami kolejne starcie!
2#Match
Normal Match
CM Punk vs. Hollywood Hogan
Do ringu wbiega CM Punk z krzesełkiem a następnie uderza w brzuch Rybacka a następnie wyprowadza Super Kick . Punk wychodzi za ring bierze mikrofon od technika i mówi :
- Na najbliższym PPV wezmę udział w Main Evencie i pokonam moich rywali a następnie będę dążył do zdobycia najważniejszego tytułu WES.
Punk wyrzuca mikrofon i wykonuje na Rybacku GTS po czym odchodzi z ringu . A walka się nie odbywa
Ryback wychodząc zainkasował nieźle krzesłem, zaś CM Punk chyba nie zamierza się specjalnie przemęczać przed PPV. Czy dyrekcja wyciągnie odpowiednie konsekwencje względem tego zawodnika? Przed nami za to segment szalonego Braya Wyatta!
1#Segment
W ringu
Bray Wyatt
Wątek Zamknięty