Wątek Zamknięty
Do ringu wchodzi Paul Heyman z mikrofonem i mówi :
-Witam cię Deanie pojawiam się tutaj ponieważ powstał problem pomiędzy tobą a moim człowiekiem
Cm Punkiem zobacz ten materiał (pokazuje wydarzenie gdzie Dean za atakował Punka na zapleczu na Ultralize ) i co masz dopowiedzenia ?
Słyszymy Theme Song Voices wiadomo kto whcodzi do ringu Viper inaczej Legend Killer. Tłumy szaleją a na gali widzimy jak kibice uwielbiają Randiego. Randy jest już na ringu i mówi
-To co się wydarzyło dziś to nie była walka.... Niemogę tego nazać walką, to była koleżeńska gra a nie pradziwy wrestling . Prawdziwy wrestling pozasz ty Ambrose na gali Dont give up kiedy ty poczujesz rko ! [Wykonuje Ambrosowi RKO po czym zasiada na miejscu]
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
Odpowiedź #1
Dean ma przy sobie mikrofon i mówi,
- Paul to co się stało podczas Ultrazine było z winy twojego człowieka. Gdyby nie fakt iż interweniował w walce, nigdy by do tego nie doszło.
Odpowiedź #2
Ambrose inkasuje potężne RKO od Ortona, po którym leży na macie przez przynajmniej 3 minuty. Następnie wstaje, bierze mikrofon i mówi,
- Orton... Zadarłeś z niewłaściwą osobą! Don't Give Up będzie dla Ciebie piekłem, jakiego jeszcze nigdy nie doświadczyłeś. W niedzielę zdobędę pas WES, a ty będziesz płakał jak mała dziewczynka.
Paul Heyman :
-Jeśli już mówimy o piekle to chce aby mój klient walczył w klatce Hell In a Cell jest to możliwe ?
- Paul, pas Hardcore'u o który walczy twój klient nie należy do Destruction. Gadaj z Jeffem na ten temat. Obecnie jest chyba w swoim biurze.
Rozbrzmiewa Theme NO MORE WORDS!! Tak to Jeff Hardy wchodzi na arene!! Charyzmatyczny Enigma jest już w ringu!
-Witaj Dean. Witaj Randy, Witaj Paul. W czym rzecz?
Paul Heyman:
Chodzi o pas Hardcore mój klient ma walczyc w Hell in a Cell matchu
Ostatnio edytowany przez Redeus (2014-12-05 20:35:19)
-Ambrosie doceniam twoje zmagania ale to nie są one prawdziwe!
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
Wątek Zamknięty