Wątek Zamknięty
Jeff poprawia włosy i mówi:
-Paul.. Nie wiem jak to powiedzieć. Ja chce pokonać każdego kto wejdzie mi w drogę, chce walczyć z każdym i każdego niszczyć, chce posiadać WES Champioship. Jednakże wiem, że na wszystko trzeba zapracować. Paul, więc twój klient chce walki w klatce z piekła rodem? Więc powiedz mu... że ją dostanie!
Rozbrzmiewa Theme Punk który pewnym krokiem wchodzi do ringu i wita się z Jeffem Hardym po czym bierze mikrofon :
-Przyszedłem tutaj abyś Jeff zmienił mi rodzaj walki na Hell In a Cell
Dean Ambrose widząc, że Hardy jest zajęty rozmową opuszcza ring i atakuje Randy'ego Ortona! Obija go poza kwadratowym pierścieniem za pomocą krzesła. Następnie wrzuca go na stół komentatorski... Sam również tam wchodzi... Gdy obaj są na stole Lunatyk wykonuje Żmii Butterfly DDT. Stół się łamie! Ambrose następnie wraca do ringu.
Po tym gdy Punk dostał tego czego chciał wychodzi z ringu wraz z Paulem Heymanem . Gdy jest na rampie mówi :Widzimy się w niedziele .
Punk widział co się stało Ortonowi postanawia wrócić i wbiega do ringu i zaczyna atakować Ambrosa odbija go od lin wykonuje Clousline po czym przechodzi do GTS i wykonuje je na Deanie
Orton to odczuł ale po 4 min wraca do ringu i mówi cichym głosem do Ambrosa
- Wzajemnie .... [po czym wykonuje solidne RKO]
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
((Nie ma Butterfly DDT, nie ma RKO))
Dean Ambrose rzuca się na Ortona, dochodzi do szarpaniny, lecz rozdziela ich Jeff Hardy. Mówi:
-Spokój! Dean do cholery uspokój się!! Ty też Viper! Nie będzie żadnej walki między wami przed Don't Give Up! Rozwiążecie to na PPV, lecz teraz jeżeli któryś z was zaatakuje, to nie pojawi się w walce o pas!
-Rozumiem Jeff...
[Wyciąga ręke do Ambrosa na znak Szacunku]
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
Wątek Zamknięty