Witamy na następnej walce Friday Night Destruction w tej walce wyatąpią debiutant Kofi Kingston i Daniel Bryan.Kofi jest już w ringu czas na theme song Daniela Bryana.
*Gong*
Zawodnicy bez namysłu ruszyli na siebie, tylko po to żeby spotkać się w zwarciu siłowym, z którego bez problemu lepiej wyszedł Daniel Bryan , odepchnął on Kofiego do narożnika, a następnie próbował Clothesline'm wbić go w narożnik jeszcze bardziej, ten jednak przedostał się bardzo szybko pomiędzy linami na apron i wykonał Pendulum Kick, Daniel'owi który wbiegł w pusty już narożnik, Bryan na ziemi próbuje się podnieść i całkiem szybko mu to wychodzi, lecz kiedy był już na nogach, Kingston był już na narożniku i widzimy Diving Crossbody, które powala Bryan'a !
Przypięcie
1..
2..
Kickout
Kingston natychmiastowo wstał na nogi i widząc leżącego Bryan'a postanowił go podnieść, tylko po to żeby za pomocą Irish Whip'a posłać go do narożnika, gdzie natychmiastowo podbiegł, żeby wykonać Stinger Splash, w narożniku przechwyt głowy, a następnie Neckbreaker! Kingston na fali bierze rozbieg, odbija się od lin, "Boom, Boom" i Boom Drop! od Kofiego! Niewiarygodna szybkość Kofiego i widać, że nie ma zamiaru przestać! Kofi odbija się od lin, lecz Bryan jest już na nogach i Clothesline, jednak Kofi przejął jego rękę, przedostał się za plecy swojego oponenta i kiedy ten się odwrócił zainkasował Trouble In Paradise Outta nowhere!
Przypięcie 1...2..kickout!!!Kofi chciał jeszcze raz zrobic ta akcje, lecz Bryan ja unikął i seria German Suplex'ow dla Kofiego . ! W stójce próba , Trouble in Paradise ale kontra...Bryan próbuje Super Kick'a , jednak Kofi łapie nogę i próbuje S.O.S , ale znowu kontra i Super Kick ! Pin 1...2...Kick Out! Bryan wstaje podchodzi do Kofiego , a ten łapie go za szyje ! Następnie próba S.O.S jednak kontra próba Roll Upa... ale Kofi nie daje przerzucić ciężaru ciała! Kingston podnosi oponenta i wykonuje S.O.S!!Przypięcie1…2…KICK OUT!! Kingston wchodzi na narożnik, wykonuje Flying Elbow, ale nie trafia! W stójce Bryan próbuje atakować, jednak Kofi wyrzuca go poza ring. Bryan jednak trzyma się lin, podciąga się a Kofi wykonuje Trouble in Paradise i mamy właśnie tą akcję!! Będzie po wszystkim! Przypięcie 1…2…KICK OUT! KICK OUT! Kofi wstaje pokazuje gest ze to koniec …podnosi rywala, próba S.O.S ale kontra w postaci DDT! Bryan wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Elbow Drop!! Bryan sygnalizuje Super Kicka…Kofi wstaje i mamy Super Kicka !!! Przypięcie 1…2…KICK OUT!!!!
Rywale już ledwo stoją na nogach, mamy wymianę ciosów…przewagę uzyskuje Bryan , ale Kofi odpowiada Big Bootem! Następnie wyniesienie, ale kontra i seria Chopów…Irish Whip, Kofi odwraca się próbuje ataku, ale nadziewa się na nogę. Bryan wykonuje Moonsaulta a Kofi łapie go w locie i wykonuje Monkey Flipa !! Przypięcie 1…2…!!! Kick Out !! Bryan ledwo stoi na nogach Kofi chce wykonac Trouble in Paradise lecz kontra i Bryan zapina Yes Lock jednak Kofi'emu udało sie doczołgać do lin. Bryan wstaje i odbija sie od lin jednak on inkasuje Front DropKick. Bryan wstaje a w tym czasie odbija sie od narożnika i mamy Springboard Tornado DDT próba pin'u 1...2..!!kickout, Kofi wchodzi na narożnik próba Diving Crossbody jednak Bryan w pore sie odsunął . Kofi wstaje i inkasuje Super Kick jednak Bryan nie przypina. Bryan idzie do narożnika i chantuje razem z fanami YES!YES!YES! Kofi wstaje i inkasuje poteżne BKnee Running , Bryan przypina 1...2...3!!!
Walkę wygrywa Daniel Bryan i świętuje swoje zwycięstwo z fanami.
Witamy na następnej walce Friday Night Destruction w tej walce wyatąpią debiutant Kofi Kingston i Daniel Bryan.Kofi jest już w ringu czas na theme song Daniela Bryana.
Kofi Kingston w drodze na ring, zadebiutuje on dziś w WES w walce z Danielem Bryanem. Widzowie nie reagują na niego ponieważ go jeszcze nie znają. Jego rywal jest już w ringu, Kofi do niego wchodzi i robi Boom! Boom! Boom! Zaraz rozpocznie sie pojedynek! Ciekawe co pokaże nam ten nowy zawodnik. Gong...
Zawodnicy bez namysłu ruszyli na siebie, tylko po to żeby spotkać się w zwarciu siłowym, z którego bez problemu lepiej wyszedł Daniel Bryan , odepchnął on Kofiego do narożnika, a następnie próbował Clothesline'm wbić go w narożnik jeszcze bardziej, ten jednak przedostał się bardzo szybko pomiędzy linami na apron i wykonał Pendulum Kick, Daniel'owi który wbiegł w pusty już narożnik, Bryan na ziemi próbuje się podnieść i całkiem szybko mu to wychodzi, lecz kiedy był już na nogach, Kingston był już na narożniku i widzimy Diving Crossbody, które powala Bryan'a !
Przypięcie 1..2..Kickout
.
.
.
Kofi celebruje dobre akcje a w między czasie podnosi się Daniel Bryan i z zaskoczenia atakuje Kofiego! Kopnięcie w tors, pozycja pod DDT i wykonuje tą akcje! Nieprzerywa i kopnieciami atakuje Kingstona. Znowu podnosi rywala i wymierza solidny łokieć w twarz rywala! Próbuje posłać rywala w liny ale ten kontruje i to Bryan odbija się od lin i otrzymuje kolejny Drop Kick! Kingston wychodzi na trzecią linę skacze i widzimy ładnego Splasha na rywalu. Próba szybkiego pinu: 1,2 Przerwanie przypięcia! Kofi wstaje i pokazuje swoje gesty oraz czeka aż rywal wstanie! Ten wstaje i otrzymuje Clothsline! I kolejny. Za trzecim razem unika akcji i bierze Kingstona w ręce ale on wymyka się i kontruje Enziguri!
.
.
.
Kofi wstaje i wykonuje na Bryanie mnóstwo Angry Stomp'ów! Po tym bierze rywala w klincz i mocnym Right Punchem posyla go w narożnik! Momentalnie jest przy nim i jego nogi ponownie atakują, Middle Kick, Low Kick i ponownie Middle Kick. Bryan jest wgnieciony w róg a Kingston rozpędza się w drugi narożnik odbijając się od niego nabiera szybkości i widzimy Low Dropkick! Co za akcje, da się zauważyć że ten zawodnik ma niesamowicie sprawne nogi i dobrze to wykorzystuje! Arenę opanowują Chanty: Kofi! Kofi! Kingston bierze głowę Bryana i krzyczy do niego ,,I'm Future This Federation!" Po tych słowach podnosi go i podcinką ścina go z nóg. Co za zgrabność!
.
.
.
Przypięcie 1...2..kickout!!!Kofi chciał jeszcze raz zrobic ta akcje, lecz Bryan ja unikął i seria German Suplex'ow dla Kofiego . ! W stójce próba , Trouble in Paradise ale kontra...Bryan próbuje Super Kick'a , jednak Kofi łapie nogę i próbuje S.O.S , ale znowu kontra i Super Kick ! Pin 1...2...Kick Out! Bryan wstaje podchodzi do Kofiego , a ten łapie go za szyje ! Następnie próba S.O.S jednak kontra próba Roll Upa... ale Kofi nie daje przerzucić ciężaru ciała! Kingston podnosi oponenta i wykonuje S.O.S!!Przypięcie1…2…KICK OUT!! Kingston wchodzi na narożnik, wykonuje Flying Elbow, ale nie trafia! W stójce Bryan próbuje atakować, jednak Kofi wyrzuca go poza ring. Bryan jednak trzyma się lin, podciąga się a Kofi wykonuje Trouble in Paradise i mamy właśnie tą akcję!! Będzie po wszystkim! Przypięcie 1…2…KICK OUT! KICK OUT! Kofi wstaje pokazuje gest ze to koniec …podnosi rywala, próba S.O.S ale kontra w postaci DDT! Bryan wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Elbow Drop!!
.
.
.
Rywale już ledwo stoją na nogach, mamy wymianę ciosów…przewagę uzyskuje Bryan , ale Kofi odpowiada Big Bootem! Następnie wyniesienie, ale kontra i seria Chopów…Irish Whip, Kofi odwraca się próbuje ataku, ale nadziewa się na nogę. Bryan wykonuje Moonsaulta a Kofi łapie go w locie i wykonuje Monkey Flipa !! Przypięcie 1…2…!!! Kick Out !! Bryan ledwo stoi na nogach Kofi chce wykonac Trouble in Paradise lecz kontra i Bryan zapina Yes Lock jednak Kofi'emu udało sie doczołgać do lin. Bryan wstaje i odbija sie od lin jednak on inkasuje Front DropKick. Bryan wstaje a w tym czasie odbija sie od narożnika i mamy Springboard Tornado DDT próba pin'u 1...2..!!kickout, Kofi wchodzi na narożnik próba Diving Crossbody jednak Bryan w pore sie odsunął . Kofi wstaje i inkasuje Super Kick jednak Bryan nie przypina.
.
.
.
Kofi w złości wyrzuca rywala poza ring ale tylko po to żeby odpocząć lecz gdy tamten się podniósł on odbija się od liny i wyskakuje przez przeciwne wykonując Sommersault Plancha! Ależ skok! Szybkie podniesienie i wrzuca do ringu rywala a tam czeka aż ten wstanie jednak Brayn chce od razu zaatakować Kofiego ale ten unika pod nim, odbicie od lin i Leaping Clothsline! Bierzego w ramiona i wykonuje Russian Legsweep! Ależ przewaga! Kingston momentalnie wstaje i wykonuje swój taunt! Fani krzyczą Boom! Boom! Boom! A diebiutant wykonuje swój finisher czyli Trouble In Paradise! Przypięcie..! 1,2,3! Kofi Kingston pokonuje Bryana w dzisiejszym starciu! Piękna walka w jego wykonaniu! Ciekawe czy w następnej też tak doskonale sobie poradzi? Kofi przy pozytywnym zachowaniu fanów i swoim Theme Songu opuszcza arenę przybijając kilka piątek z fanami!
Debiutant okazał się być lepszym w tej walce. Nie oszukujmy się... Jest on przyszłością tej federacji! A teraz pora na segment z udziałem Bray'a Wyatta.
2#Segment
W ringu
Bray Wyatt
Panie i panowie to jest ten czas... To czas Bray'a Wyatta!
Światła na arenie gasną, słychać w mroku słowa "We're Here", a następnie pojawia się na ekranach klasyczny dla Bray'a obraz. Po chwili na telebimie kamera przybliża nas do Wyatta.
- Gdzie teraz jesteś Chris? Gdzie jest twój zbawiciel? Niespodzianka... Nie jest tu dla Ciebie! Ale wiesz, kto to? Jestem... Jestem tu dla Ciebie, tak jak byłem na co dzień, ponieważ byłem w pobliżu ... i wiem, co myślisz! Potrafię czytać swoje myśli. Czy ty naprawdę myślisz, że jesteś lepszym człowiekiem niż ja? Czy naprawdę wierzysz, że strata w bitwie coś dla mnie znaczy? Dobrze wiesz, że jest inaczej... Bo liczy się tylko wojna! Nie wiem czy wiesz, ale wojna, to moja gra. I to ja stworzyłem wojnę, wcale nie tak dawno, bo stało się to wtedy, gdy Desert Eagles pojawiło się w ringu WES po raz pierwszy. Proszę Cię Jericho ... czy ty naprawdę myślisz, że masz doczynienia z człowiekiem? Jestem Bray Wyatt, Eater of Worlds. Chris, nie można mierzyć mnie jak normalnego człowieka, ale można mierzyć mnie jak potwora! Abigail mówiła mi... "Uważaj, wchodzisz w pogoń za zemstą Bray.". Jeżeli trzeba będzie stworzyć dwa groby, to ty skorzystasz z jednego z nich Jericho. Niestety... Dla ciebie zawsze byłem, jestem i będę. Oto nowe oblicze strachu... Uciekaj Chris, uciekaj!
Następnie Wyatt znika z ekranu i światła wracają do normy gdyż przychodzi pora na jego starcie z Sethem Rollinsem. Zapraszamy!
Cóż za promo Wyatta! Z niecierpliwością czekamy na jego walkę jutrzejszej nocy z Chrisem Jericho. A teraz zapraszamy na starcie Eater of Worldsa z Sethem Rollinsem.
3#Match
Falls Count Anywhere Match
Bray Wyatt vs. Seth Rollins
(Czas do 20:40 --> 10 minut)
[Wejście rywala]
Panie i panowie pora na kolejne starcie dzisiejszego Friday Night Destruction! Zmierzą się w nim Seth Rollins oraz Bray Wyatt. Pierwszy z nich jest już w ringu! Czekamy tylko na posiadacza walizki Bank Assault.
Światła gasną... Po chwili rozbrzmiewa muzyka Desert Eagles! Bray pojawia się na stage'u w mroku wraz ze swoją lampą i walizką. Powolnym krokiem zmierza do kwadratowego pierścienia. Gdy dochodzi już do ringu, wchodzi na matę, a światła się zapalają. Sędzia rozkazuje uderzyć w gong, więc walka tym samym się rozpoczyna!
Wyatt spogląda na swojego rywala... Po chwili upada na kolana, rozkłada ręce i czeka na to, co zrobi Rollins. Seth zbliża się do Bray'a, który uderza go pięścią tuż za kolanem, przez co mistrz Tag Team klęka również na kolana i otrzymuje od rywala potężny cios w głowę. Po udanym ataku Eater of Worlds podnosi się i zaczyna okopywać rywala. Następnie podnosi go i odpycha na liny, od których Seth się odbija i inkasuje Dropkick. Nie myślałem, że Bray potrafi wykonać takie akcje! Posiadacz walizki Bank Assault jest już na nogach i ma zamiar ponownie zaatakować. Mamy potężny Elbow Drop! Wyatt dość mocno rozpoczął starcie i chyba dość mocno ma zamiar je też skończyć. Nie ma zamiaru czekać... Podnosi Rollinsa i wyrzuca go za ring. Sam również po chwili opuszcza kwadratowy pierścień. Obaj stoją niedaleko stołu, co chyba Eater of Worlds ma zamiar wykorzystać. Podnosi rywala i uderza jego głową o stanowisko komentatorów ... drugi raz ... i trzeci raz! Rollins ledwo utrzymuje się na nogach, ale Bray długo nie karze mu na nich stać, gdyż powala go na ziemię mocnym Clothslinem. Oszołomiony Seth powoli wstaje przy pomocy stołu komentatorskiego. Kiedy staje już na nogi, Wyatt wrzuca go potężnym Irish Whipem w stalowe schodki. Dość mocno obił bark swojego przeciwnika. Sędzia podszedł sprawdzić, czy wszystko jest z nim wporządku, jednakże po chwili zaatakował go Eater of Worlds i zaczął znów okopywać przeciwnika. Długo to jednak nie trwało, gdyż podniósł znów Setha i pchnął go na barykady, a następnie dobił go Clothslinem. Tak mocno wykonał tę akcję, że Rollins przeleciał aż przez bandy ochronne. Sam również przeszedł do swojego rywala. Nie miał zamiaru czekać, aż Seth sam wstanie, więc podniósł go i zaprowadził do schodów wyjściowych, a następnie wbił go w barierki. Tuż obok rozłożony był stół... Eater of Worlds postanowił to wykorzystać! Poczekał, aż Rollins wstanie, a kiedy to nastąpiło wykonał mu Worlds Eater prosto na ten drewniany przedmiot. To chyba powolny koniec... Bray poczekał, aż jego rywal wstanie, to jednak się nie działo, więc Eater of Worlds musiał mu pomóc. Następnie zaprowadził go do ringu. Tam Seth chciał wstać... Kiedy to się stało, oparł się o narożnik i zainkasował Corner Body Avalanche! Po akcji wyturlał się za kwadratowy pierścnień. Wyatt również opuścił ring. Postanowił trochę urozmaicić akcję kończącą, więc rozłożył schodki... Następnie podniósł swojego rywala i wykonał mu Sister Abigail wprost na stalowy przedmiot! Ponieważ jest to Falls Count Anywhere Match przypiął Rollinsa, 1!...2!...3!
Sędzia ponownie rozkazał uderzyć w gong i tym samym starcie zakończyło się wygraną Bray'a Wyatta! Eater of Worlds chwilę celebrował wygraną nad Rollinsem, aż następnie światła zgasły... Gdy zapaliły się w ringu leżał tylko i wyłącznie Seth Rollins, z narysowanym farbą na brzuchu logiem Desert Eagles.
Panie i panowie pora na kolejne starcie dzisiejszego Friday Night Destruction! Zmierzą się w nim Seth Rollins oraz Bray Wyatt. Pierwszy z nich jest już w ringu! Czekamy tylko na posiadacza walizki Bank Assault.
Światła gasną... Po chwili rozbrzmiewa muzyka Desert Eagles! Bray pojawia się na stage'u w mroku wraz ze swoją lampą i walizką. Powolnym krokiem zmierza do kwadratowego pierścienia. Gdy dochodzi już do ringu, wchodzi na matę, a światła się zapalają. Sędzia rozkazuje uderzyć w gong, więc walka tym samym się rozpoczyna!
Wyatt spogląda na swojego rywala... Po chwili upada na kolana, rozkłada ręce i czeka na to, co zrobi Rollins. Seth zbliża się do Bray'a, który uderza go pięścią tuż za kolanem, przez co mistrz Tag Team klęka również na kolana i otrzymuje od rywala potężny cios w głowę. Po udanym ataku Eater of Worlds podnosi się i zaczyna okopywać rywala. Następnie podnosi go i odpycha na liny, od których Seth się odbija i inkasuje Dropkick. Nie myślałem, że Bray potrafi wykonać takie akcje! Posiadacz walizki Bank Assault jest już na nogach i ma zamiar ponownie zaatakować. Mamy potężny Elbow Drop! Wyatt dość mocno rozpoczął starcie i chyba dość mocno ma zamiar je też skończyć. Nie ma zamiaru czekać... Podnosi Rollinsa i wyrzuca go za ring. Sam również po chwili opuszcza kwadratowy pierścień. Obaj stoją niedaleko stołu, co chyba Eater of Worlds ma zamiar wykorzystać. Podnosi rywala i uderza jego głową o stanowisko komentatorów ... drugi raz ... i trzeci raz! Rollins ledwo utrzymuje się na nogach, ale Bray długo nie karze mu na nich stać, gdyż powala go na ziemię mocnym Clothslinem. Oszołomiony Seth powoli wstaje przy pomocy stołu komentatorskiego. Kiedy staje już na nogi, Wyatt wrzuca go potężnym Irish Whipem w stalowe schodki. Dość mocno obił bark swojego przeciwnika. Sędzia podszedł sprawdzić, czy wszystko jest z nim wporządku, jednakże po chwili zaatakował go Eater of Worlds i zaczął znów okopywać przeciwnika. Długo to jednak nie trwało, gdyż podniósł znów Setha i pchnął go na barykady, a następnie dobił go Clothslinem. Tak mocno wykonał tę akcję, że Rollins przeleciał aż przez bandy ochronne. Sam również przeszedł do swojego rywala. Nie miał zamiaru czekać, aż Seth sam wstanie, więc podniósł go i zaprowadził do schodów wyjściowych, a następnie wbił go w barierki. Tuż obok rozłożony był stół... Eater of Worlds postanowił to wykorzystać! Poczekał, aż Rollins wstanie, a kiedy to nastąpiło wykonał mu Worlds Eater prosto na ten drewniany przedmiot. To chyba powolny koniec... Bray poczekał, aż jego rywal wstanie, to jednak się nie działo, więc Eater of Worlds musiał mu pomóc. Następnie zaprowadził go do ringu. Tam Seth chciał wstać... Kiedy to się stało, oparł się o narożnik i zainkasował Corner Body Avalanche! Po akcji wyturlał się za kwadratowy pierścnień. Wyatt również opuścił ring. Postanowił trochę urozmaicić akcję kończącą, więc rozłożył schodki... Następnie podniósł swojego rywala i wykonał mu Sister Abigail wprost na stalowy przedmiot! Ponieważ jest to Falls Count Anywhere Match przypiął Rollinsa, 1!...2!...3!
Sędzia ponownie rozkazał uderzyć w gong i tym samym starcie zakończyło się wygraną Bray'a Wyatta! Eater of Worlds chwilę celebrował wygraną nad Rollinsem, aż następnie światła zgasły... Gdy zapaliły się w ringu leżał tylko i wyłącznie Seth Rollins, z narysowanym farbą na brzuchu logiem Desert Eagles. Seth Rollins po walce podnosi dłoń Wyatta i mówi: To jedyny prawdziwy prorok! Słuchajcie go a zostaniecie zbawieni...