Ogłoszenie

#17 2015-06-12 18:42:45

Collins

http://s2.ifotos.pl/img/tpepng_anxxpha.png

Punktów :   
Ulubiony Wrestler: CM Punk, AJ Styles i DZ
Ulubiona Diva: AJ Lee i Sasha Banks
Ulubione PPV: Royal Rumble i MITB

Re: #4 WES Friday Night Destruction

Wyatt ponownie pokazuje, że jest godnym posiadaczem walizki Bank Assault! Wykazał się w tym starciu i miejmy nadzieję, że na PPV nas nie zawiedzie. Posłuchajmy teraz co do powiedzenia mają Rado i Neville, którzy zmierzą się jutrzejszego wieczora o pas Interkontynentalny.

3#Segment
W ringu
The Rado & Adrian Neville

Collins
Statystyki: 8 | 0 | 3

AJ Styles
Statystyki: 7 | 0 | 0

CM Punk
Statystyki: 0 | 0 | 0

#18 2015-06-12 18:43:39

Spazmbite

http://s10.ifotos.pl/img/am2png_anxrqeh.png

Punktów :   
Ulubiony Wrestler: Jeff Hardy Finn Balor CM Punk
Ulubiona Diva: Paige, Becky Lynch
Ulubione PPV: Royal Rumble

(post Rado)

Światła na hali gasną, jedno za drugim, po czym nagle zapada całkowity zmrok, który utrzymuje się na hali przez około 6 sekund. Po tym czasie na rampie wybuchają czerwono-srebrne fajerwerki i rozbrzmiewa w/w theme. Tak jest, na hali pojawia się, angielska bestia, The Rado! Zamaskowany wojownik powolnym, ale pewnym krokiem zmierza ku kwadratowemu pierścieniowi, rozgrzewając swój kark i nadgarstki po drodze. Wskakuje pod linami do ringu, gdzie unosi jedną rękę, w geście tryumfu! W dniu dzisiejszym, General Manager Friday Night Destruction przygotował dla niego czas na segment, przenosimy więc swój wzrok i skupiamy słuch na tym, co ma do powiedzenia kandydat do pasa Intercontinental :

- To już jutro! Właśnie za około 24 godziny nadejdzie czas prawdziwego wrestlingu, czas w którym ujrzycie moją dłoń skierowaną ku górze, a w niej pas IC! Będzie to z pewnością niesamowite uczucie, nie tylko dla mnie, ale i dla Was, dla wszystkich tu zgromadzonych frajerów, którzy płacicie pieniądze by mnie oglądać. Nie oszukujmy się, gdyby nie ja, ta federacja nie miałaby żadnego kolorytu i byłaby bez sensu. Macie jednak szczęście, że ktoś taki jak ja występuje tutaj. Zmierzając do sedna, nie pojawiałem się na ostatnich tygodniówkach chcąc szlifować swą formę, jednak nie oszukujmy się, bez tego również rozwaliłbym tego marnego Nevilla, który za pewne myśli, że jego koledzy pomogą mu w zdobyciu tego pasa. Gdy Ci tylko zainterweniują, do końca ich dni w WES będę ich gnoił na każdym kroku, nie będą mieć życia w tej federacji! Uważajcie, bowiem nie znacie jeszcze prawdziwego gniewu bestii! Dzisiaj chciałbym zawalczyć, ale po co? Jest sens? Nie ma absolutnie żadnego. Ja pojawiając się tu, robię to dla Was, byście mogli ujrzeć prawdziwego zawodnika! Tak więc, widzimy się jutro! Przygotujcie baloniki na moją fetę, bo może być ciekawie. Tfu, nie może być, tak będzie!

Po tych słowach The Rado wyrzuca mikrofon, po czym tauntując wychodzi na rampę, a następnie do szatnii.

http://s10.ifotos.pl/img/Spazmbite_asphapw.png
Spazmbite
Streak: 11/0/3

#19 2015-06-12 18:49:41

Szajba45pl

http://s2.ifotos.pl/img/ranuserpn_whaenah.png

Punktów :   
Ulubiony Wrestler: Kevin Owens, Finn Balor
Ulubiona Diva: Trish Stratus
Ulubione PPV: Hell in a Cell

Post Neville'a

*W trakcie proma The Rado*

Nagle na arenie rozbrzmiewa Theme Song ZBAWCÓW NOWEGO ŚWIATA!

Na stage'u pojawiła się smuga białego dymu, z której wyłania się Adrian Neville! To on przerwał wypowiedź Rado! Brytyjski Mesjasz ubrany w białą pelerynę ściąga swój kaptur i spogląda w kierunku swojego rywala, z którym zmierzy się już jutro na Don't Give Up PPV o Intercontinental Championship! Członek SONW ma w ręku mikrofon i przykłada go sobie do ust. W jednej chwili muzyka przestaje grać, a dym się ulatnia.

"Czy ty się słyszysz?! Czy ty wiesz co mówisz?! Jest jedna rzecz, której nie rozumiem i mam nadzieję, że mi ją wyjaśnisz. Mianowicie... Jak możesz uważać, że jesteś w stanie mnie pokonać na jutrzejszej gali?! Albo nie... Przepraszam. Przecież nie masz prawa mieć argumentów na tę tezę, skoro NIE JESTEŚ W STANIE MNIE POKONAĆ! To ja jestem Brytyjskim Mesjaszem i to ja jestem JEDYNYM PRAWDZIWYM MISTRZEM INTERKONTYNENTALNYM... Dlaczego? Odpowiedź jest prosta. - Ponieważ nigdy nie straciłem tego tytułu. Mimo, że nigdy go nie straciłem, to jednak muszę go odzyskać. Ale dlaczego muszę odzyskać coś czego nigdy nie straciłem? Tu odpowiedź taka prosta już nie jest. Niektórzy pewnie pamiętają, niektórzy nie, więc trzeba wam wszystkim przypomnieć zdarzenia sprzed ponad dwóch miesięcy."

*Na Titantron'ie pojawia się materiał wideo z końcówki walki Adrian'a Neville'a z Dean'em Ambrose'm o IC Championship na gali Top Secret PPV, po której The Man That Gravity Forgot zniknął w tajemniczych okolicznościach pomimo swojej wygranej. Następnie widzimy segment Spazmbite'a z następnego Warfare po Top Secret PPV, kiedy to zwakatował Mistrzostwo Interkontynentalne z powodu zniknięcia Brytyjczyka.*

"Widzicie więc jak było. Potrzebowałem tego, co uczyni mnie lepszym, co zmieni mój los i moje całe życie... Potrzebowałem ZBAWIENIA... Zostawiłem zatem tu swój tytuł na przechowanie, by nie rozpraszał mnie, podczas gdy będę nauczany przez Jedynego Proroka... Ale teraz, kiedy mamy Nową Erę, gdzie panują Zbawcy Nowego Świata, JESTEM GOTOWY. Jestem gotowy do odzyskania tego, co należy do mnie. Rado! Jedyne, co ty jesteś w stanie jutro uczynić to dać z siebie wszystko i... godnie przegrać. Niestety taki jest twój los i nic tego nie zmieni."

*Zaczyna grać Theme Song SONW, a Adrian Neville udaje się na Backstage.*

https://zerepwrestling.files.wordpress.com/2014/02/bc2.jpg

#20 2015-06-12 18:50:48

Collins

Punktów :   

Neville i Rado dali fanom to, czego oczekiwali! Pora na Tag Team Match, który jest ostatnią walką dzisiejszego wieczoru.

Main Event
Tag Team
Saviors of New World (Suicide & Kevin Owens) vs. The Kings (Ryback & Bad News Barrett)
(Czas do 21:00 --> 10 minut)

Ostatnio edytowany przez Collins (2015-06-12 18:53:45)

Collins

AJ Styles

CM Punk

#21 2015-06-12 18:53:16

tomala100

http://s5.ifotos.pl/img/HoFpng_anxrahp.png

Punktów :   

Panie i Panowie czas na dzisiejszy Main Event! W walce Tag Team'owej zmierzą się Zbawcy Nowego Świata, a ich przeciwnikami będą Ryback & Bad News Barret. Pieśń bojowa Zbawców właśnie rozbrzmiewa na arenie.

Ich oponenci już są w ringu. W kłębach dymu pojawia się jednak Suicide. Sęk w tym że jest sam. Zmierza do ringu i dopiero gdy już do niego dociera, Owens wychodzi zza kulis i również maszeruje w stronę ringu. Jego twarz nie wyraża żadnych uczuć. Jakby wszystko byłoby mu obojętne.

Obaj Zbawcy już znajdują się w ringu. Wygląda na to, że to Samobójca i Ryback rozpoczną walkę.

GONG!

Jedyny Prorok już miał doskoczyć do swojego rywala, jednak Kevin klepie swojego nauczyciela! Zmiana. Samobójca nie wygląda na zadowolonego. Bacznie obserwuje swojego ucznia, lecz po chwili staje jednak na apron'ie.
.
.
.
Owens patrząc na swojego mentora wyprowadza perfekcyjny scoop slam. Elbow z miejsca. 1.2 Ryback odkopuje. Kevin jakby był trochę wściekły. Zakłada headlock na głowie anglika. Szarpie go na wszystkie możliwe strony. Uchwyt ciążył jeszcze przez chwilę na Panu złe wieści jednak nie poddaje się. Kilka mocnych uderzeń zostaje wymierzonych w brzuch zbawionego. Próbuje wyrwać się z rąk agresora, ale zostaje zatrzymany kopem prosto w plecy. Czyżby? Owens dąży do zaaplikowania Powerbomb,ale  Barret przerzuca go w porę  back body dropem. Obaj mają szansę się zmienić. Kevin zmienia się z Suicidem, ale BNB jednocześnie z Rybackiem.
.
.
.
Suicide nie był zadowolony z poczynania swojego ucznia, nie spodziewał się zmiany, ponieważ wcześniej sprawdzał stan swojego ochraniacza na nodze, a już musiał uważać, gdyż BNB pędził w jego stronę z zamiarem wyprowadzenia Bull Hammer'a. Jednak Samobójca udowadnia, że ma oczy dookoła głowy. W porę zeskoczył z apron'u, na obszar poza ringiem, a następnie wślizgnął się do niego pod dolną liną. Barret był na środku ring. Odczuwał jeszcze efekty zderzenia z narożnikiem, gdy to Suicide uniknął jego finisher'a. To była szansa, której Jedyny Prorok nie mógł zmarnować. Wziął rozbieg, wykonał kilka susów i po chwili wbił się w Barret'a niesamowicie potężnym Missile Drop Kick'iem, który nie tylko zadecydował o bliskim spotkaniu Brytyjczyka z corner'em, ale też spowodował upadek Ryback'a poza ring. Następnie Samobójca wykonał swój tradycyjny taunt z pistoletem, który początkowo przykłada sobie do skroni, a po chwili spluwa zostaje skierowana w stronę przeciwnika. To była zapowiedź akcji "End It All".

http://i42.tinypic.com/qqpdox.gif

Brawurowo wykonana akcja.  Samobójca ma Barret'a tam gdzie chce. Czyżby koronna akcja Jedynego Zbawcy? Na to wygląda. Powolny proces wstawania na nogi trwa u BNB. Suicide chwyta Brytyjczyka za głowę, wkłada ją pod pachę, a następnie błyskawicznie sprawia, że Barret częstuje matę! Jedna z najbardziej niebezpiecznych, najbardziej zabójczych, widowiskowych i przewspaniałych akcji w całym WES zostaje zaaplikowana na Bad News Barret'cie.

SUICIDE SOLUTION!!!!!

http://pds16.egloos.com/pds/200910/08/13/c0081013_4acd77f74c708.gif

Po wykonaniu akcji jesteśmy świadkami rzeczy dosyć niebywałej. Samobójca po raz pierwszy od czasu swojego "zbawienia" cieszy się z fanami! Podchodzi do lin i pozdrawia ich. Jednak Owens zdecydował się przerwać te harce i wprowadził się do gry, zmieniając Samobójce. Po raz kolejny Światły Zbawca nie wygląda na dumnego, z postępowania swojego ucznia. Plan był inny.
.
.
.
Teraz Ownes jest legalny w ringu. Superkick ląduje jeszcze na Rybacku, który próbował wkroczyć do pierścienia. Owens ze skupieniem obserwuje Barreta. Pop Up Powerbomb wykonuje Owens. Nie przechodzi jednak do pinu tylko zapina Sharpshooter! Patrzy jednocześnie na swojego nauczyciela a Big Guy klepie w matę.
.
.
.
Walka dobiegła końca. Owens zadowolony z siebie staje na nogi. Samobójca w tym czasie wchodzi do ringu. Sędzia podnosi rękę Kevin'a i to samo ma zamiar zrobić z dłonią Suicide'a, jednak ten odsuwa się i nie pozwala sędziemu tknąć swej osoby. Owens jest zdziwiony i próbuje porozumieć się ze swoim nauczycielem. Widocznie Kanadyjczyk nie widzi nigdzie swojej winy. Po chwili Światły Zbawca przemawia do swojego ucznia z dwukrotnie głośniejszym tonem. Wnet na arenie zjawia się Adrian Neville. Widocznie zaniepokoiła go ta sytuacja i próbuje pogodzić swoich braci. Odsuwa Owens'a na bok, tak by przemówić mu do rozsądku. Jednak Samobójcy znudziło się najwidoczniej to towarzystwo i zdecydował się opuścić ring i skierował swe kroki w stronę backstage'a. Dzisiejszy wieczór kończymy widokiem rozmawiających poważnie ze sobą, Neville'a oraz Owens'a.

http://s5.ifotos.pl/img/SUICIDEWE_wsqrqwx.png

#22 2015-06-12 19:03:30

Collins

Punktów :   

Panie i Panowie czas na dzisiejszy Main Event! W walce Tag Team'owej zmierzą się Zbawcy Nowego Świata, a ich przeciwnikami będą Ryback & Bad News Barret. Pieśń bojowa Zbawców właśnie rozbrzmiewa na arenie.

Ich oponenci już są w ringu. W kłębach dymu pojawia się jednak Suicide. Sęk w tym że jest sam. Zmierza do ringu i dopiero gdy już do niego dociera, Owens wychodzi zza kulis i również maszeruje w stronę ringu. Jego twarz nie wyraża żadnych uczuć. Jakby wszystko byłoby mu obojętne.

Obaj Zbawcy już znajdują się w ringu. Wygląda na to, że to Samobójca i Ryback rozpoczną walkę.

GONG!

Jedyny Prorok już miał doskoczyć do swojego rywala, jednak Kevin klepie swojego nauczyciela! Zmiana. Samobójca nie wygląda na zadowolonego. Bacznie obserwuje swojego ucznia, lecz po chwili staje jednak na apron'ie.
.
.
.
Owens patrząc na swojego mentora wyprowadza perfekcyjny scoop slam. Elbow z miejsca. 1.2 Ryback odkopuje. Kevin jakby był trochę wściekły. Zakłada headlock na głowie anglika. Szarpie go na wszystkie możliwe strony. Uchwyt ciążył jeszcze przez chwilę na Panu złe wieści jednak nie poddaje się. Kilka mocnych uderzeń zostaje wymierzonych w brzuch zbawionego. Próbuje wyrwać się z rąk agresora, ale zostaje zatrzymany kopem prosto w plecy. Czyżby? Owens dąży do zaaplikowania Powerbomb,ale  Barret przerzuca go w porę  back body dropem. Obaj mają szansę się zmienić. Kevin zmienia się z Suicidem, ale BNB jednocześnie z Rybackiem.
.
.
.
Suicide nie był zadowolony z poczynania swojego ucznia, nie spodziewał się zmiany, ponieważ wcześniej sprawdzał stan swojego ochraniacza na nodze, a już musiał uważać, gdyż BNB pędził w jego stronę z zamiarem wyprowadzenia Bull Hammer'a. Jednak Samobójca udowadnia, że ma oczy dookoła głowy. W porę zeskoczył z apron'u, na obszar poza ringiem, a następnie wślizgnął się do niego pod dolną liną. Barret był na środku ring. Odczuwał jeszcze efekty zderzenia z narożnikiem, gdy to Suicide uniknął jego finisher'a. To była szansa, której Jedyny Prorok nie mógł zmarnować. Wziął rozbieg, wykonał kilka susów i po chwili wbił się w Barret'a niesamowicie potężnym Missile Drop Kick'iem, który nie tylko zadecydował o bliskim spotkaniu Brytyjczyka z corner'em, ale też spowodował upadek Ryback'a poza ring. Następnie Samobójca wykonał swój tradycyjny taunt z pistoletem, który początkowo przykłada sobie do skroni, a po chwili spluwa zostaje skierowana w stronę przeciwnika. To była zapowiedź akcji "End It All".

http://i42.tinypic.com/qqpdox.gif

Brawurowo wykonana akcja.  Samobójca ma Barret'a tam gdzie chce. Czyżby koronna akcja Jedynego Zbawcy? Na to wygląda. Powolny proces wstawania na nogi trwa u BNB. Suicide chwyta Brytyjczyka za głowę, wkłada ją pod pachę, a następnie błyskawicznie sprawia, że Barret częstuje matę! Jedna z najbardziej niebezpiecznych, najbardziej zabójczych, widowiskowych i przewspaniałych akcji w całym WES zostaje zaaplikowana na Bad News Barret'cie.

SUICIDE SOLUTION!!!!!

http://pds16.egloos.com/pds/200910/08/1 … 74c708.gif

Po wykonaniu akcji jesteśmy świadkami rzeczy dosyć niebywałej. Samobójca po raz pierwszy od czasu swojego "zbawienia" cieszy się z fanami! Podchodzi do lin i pozdrawia ich. Jednak Owens zdecydował się przerwać te harce i wprowadził się do gry, zmieniając Samobójce. Po raz kolejny Światły Zbawca nie wygląda na dumnego, z postępowania swojego ucznia. Plan był inny.
.
.
.
Teraz Ownes jest legalny w ringu. Superkick ląduje jeszcze na Rybacku, który próbował wkroczyć do pierścienia. Owens ze skupieniem obserwuje Barreta. Pop Up Powerbomb wykonuje Owens. Nie przechodzi jednak do pinu tylko zapina Sharpshooter! Patrzy jednocześnie na swojego nauczyciela a Big Guy klepie w matę.
.
.
.
Walka dobiegła końca. Owens zadowolony z siebie staje na nogi. Samobójca w tym czasie wchodzi do ringu. Sędzia podnosi rękę Kevin'a i to samo ma zamiar zrobić z dłonią Suicide'a, jednak ten odsuwa się i nie pozwala sędziemu tknąć swej osoby. Owens jest zdziwiony i próbuje porozumieć się ze swoim nauczycielem. Widocznie Kanadyjczyk nie widzi nigdzie swojej winy. Po chwili Światły Zbawca przemawia do swojego ucznia z dwukrotnie głośniejszym tonem. Wnet na arenie zjawia się Adrian Neville. Widocznie zaniepokoiła go ta sytuacja i próbuje pogodzić swoich braci. Odsuwa Owens'a na bok, tak by przemówić mu do rozsądku. Jednak Samobójcy znudziło się najwidoczniej to towarzystwo i zdecydował się opuścić ring i skierował swe kroki w stronę backstage'a. Dzisiejszy wieczór kończymy widokiem rozmawiających poważnie ze sobą, Neville'a oraz Owens'a.

Collins

AJ Styles

CM Punk

#23 2015-06-12 19:07:04

Collins

Punktów :   

Cóż za Main Event! Zbawcy Nowego Świata rozłożyli na łopatki Rybacka i Bad News Barretta. Pora na WES TV!

WES TV

Collins

AJ Styles

CM Punk

#24 2015-06-12 19:14:40

Collins

Punktów :   

KOŃCZYMY WES TV

Dziękuję wam za przybycie na Destruction! Do zobaczenia jutro na PPV - Don't Give Up.

Collins

AJ Styles

CM Punk

Stopka forum

RSS