Miejsce gali:
Cleveland, OH
Data i godzina:
19.08.2015 20:00
1#Match
Normal Match
#No. 1 Contender Match for Te-Lie-Vision Championship
Tyson Kidd vs. Haris James
2#Match
Tables Match
Bram vs. R-Truth
1#Segment
W ringu
Bray Wyatt
3#Match
Normal Match
Kofi Kingston vs. ???(Roman Reigns)
Main Event
Handicap Match
Suicide vs. Cesaro & David
Witamy wszystkich serdecznie w Cleveland w stanie Ohio, na ósmym epizodzie środowego Ultrazine! Jest to ostatnia gala na której mogą nastąpić jakiekolwiek zmiany w karcie na WES All or Nothing. Poznamy dziś między innymi rywala Daniela Bryana w walce o pas TLV. Poza tym Bram pojawi się ponownie w ringu gotowy by... no właśnie, co nam dziś pokaże King of Hardcore? Do tego w ringu pojawi się pierwszy w historii WES World Champion i American Hardcore Champion - Bray Wyatt. W samej walce wieczoru pretendent do głownego tytułu zmierzy się aż z dwoma rywalami, aczkolwiek wydaje się, aby ta walka mogła być tylko i wyłącznie jednostronna. Więc na co czekamy? Rozpoczynamy Ultrazine!.
1#Match
Normal Match
#No. 1 Contender Match for Te-Lie-Vision Championship
Tyson Kidd vs. Haris James
(czas na post - 10 minut)
Na ekranie pojawia się Kofi Kingston w stroju mnicha a za nimwidać czerń! Słychać słowa ,,Toen zaszczy nie powinien dostąpić żadnego z tych niegodziwców... To ja powinienem dostać ten tytuł na All or Nothing! Po tych tajemniczych słowach obraz znika a walka trwa dalej...
Ostatnio edytowany przez Skipper (2015-08-19 18:17:20)
Nikt się nie pojawia...
Nagle na ekranie pojawia się Kofi Kingston w stroju mnicha a za nimwidać czerń! Słychać słowa ,,Toen zaszczy nie powinien dostąpić żadnego z tych niegodziwców... To ja powinienem dostać ten tytuł na All or Nothing! Po tych tajemniczych słowach obraz znika ... walka się nie odbywa
Teraz ciężko powiedzieć, kto będzie pretendentem do tytułu TLV, ale na pewno zarząd coś wymyśli! A przed nami kolejna walka!
2#Match
Tables Match
Bram vs. R-Truth
Bram po krótkiej walce wykonuje Powerbomb na stół i wygrywa!
Bram szybko wygrywa starcie z R-Truthem! A przed nami sam Bray Wyatt!
1#Segment
W ringu
Bray Wyatt
post Wyatta
Światła gasną! Wszyscy fani zebrani na arenie czekają, aż świeżo upieczony mistrz pojawi się na telebimie. Tak jednak się nie dzieje… Po chwili rozbrzmiewa muzyka wejściowa Bray’a! Eater of Worlds pojawia się następnie na stage’u. W ręce trzyma lampę, na barku leży pas American Hardcore, a jego biodra natomiast opiewa tytuł WES World Championship. Potwór powolnym krokiem zmierza do kwadratowego pierścienia… Po chwili dociera do ringu i po schodkach udaje się na metę. Następnie gasi lampę, a tuż potem pada na niego jasny promień światła. Wyatt ma już ze sobą mikrofon, zatem pora, aby coś powiedział…
- Ach, po raz pierwszy, w ciągu całego mojego pobytu w WES, mówię do was stojąc w ringu. Niesamowite uczucie! Zdziwi was pewnie fakt, że nie pojawiłem się na telebimie… Mnie też to dziwi. Zapewne domyślacie się, że nie bez powodu wyszedłem tutaj, na matę.
Mój kontrakt dobiega końca w najbliższy piątek… Jest to ostatni dzień przed PPV, na które jak się zapewne domyślacie, nie zawitam. Dlaczego nie zawitam? Ponieważ nie mam zamiaru przedłużać kontraktu. Każdy w końcu musi zrezygnować z kilku rzeczy, aby mógł rozpocząć następne.
Spazm wie już o wszystkim… Bardzo ciepło mnie pożegnał i za to naprawdę mu dziękuję, tak, dziękuję! To dziwne, że taka istota jak ja, ma w sobie jeszcze jakieś odruchy człowieczeństwa. Ponieważ odchodzę, a przyczyniłem się dość mocno do rozwoju federacji, to Spazm pozwolił mi podjąć jeszcze trzy ostatnie decyzje. Postanowiłem, że wam je teraz przedstawię!
Bram, ty chory pojebie! Pokonałeś mnie, zasłużyłeś zatem na walkę o pas American Hardcore… Nie myśl sobie, że skoro odchodzę i oddaje moje mistrzostwa to twoja szansa przepadnie! Już za chwilę, kiedy ja opuszczę ring, Kofi Kingston ma zmierzyć się z zawodnikiem, zawodnikiem którego nie zna… Tę osobę wybrałem ja! Tak, to była moja pierwsza decyzja! Bram, ponieważ musisz mieć jakiegoś rywala, aby mieć z kim walczyć o pas, to postanowiłem, że starcie Kingstona z tajemniczym zawodnikiem będzie walką o miano pretendenta do pasa American Hardcore! I tak, to była już moja druga decyzja.
Podczas przedwczorajszego Warfare zrealizowałem swoją walizkę Bank Assault, odbierając tym samym pas WES World Championship CM Punkowi… Swoją trzecią, a zarazem ostatnią decyzję postanowiłem przeznaczyć na ten właśnie pas! Ponieważ odchodzę, to zwalnia się też jedno miejsce w 5-Man All or Nothing Matchu. Podjąłem decyzję, że nie pozostawię tego miejsca tak po prostu… Wytypowałem zawodnika, osobę, z którą trenowałem i która jako jedyna jest godna, aby zająć moje miejsce. Podjąłem decyzję, że ostatnie miejsce we wcześniej wspomnianym starciu zajmuje… COLLINS!
Wykorzystałem już limit swoich decyzji… Dziękuję, dziękuję wszystkim! Dziękuję tobie Spazm i całemu WES Universe! Mam nadzieję, że moje decyzje stworzą coś w tej federacji, coś więcej… Jakąś legendę? Do zobaczenia WES Universe! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziecie mieli okazję zobaczyć mnie w ringu tej federacji, a na razie, wybieram się na odpoczynek.
Następnie Bray unosi oba pasy do góry, po czym składa je na macie… Promień światłą gaśnie! Po chwili jednak widać płomień, płomień lampy Wyatta, który wraz z nią, przy swojej muzyce opuszcza arenę.