Biuro GM'a Warfare
Pod tym postem możecie zgłaszać swoje prośby o walki/segmenty!
Biuro jest dość małych rozmiarów. Ściany pomalowane są w kolorze jasnozielonym. Po prawej stronie znajduje się okno, po lewej natomiast plakat WresleFest II. Na przeciwko wejścia stoi biurko wraz z dwoma krzesłami. Na ścianie za fotelem GM'a, Collinsa, znajduje się tablica korkowa, a tuż obok niej w rogu gablota, na której widnieją pasy WES World Championship i Intercontinental Championship.
Do biura wchodzi Ivan Drago ze swoją żoną, Alexandrą. Po chwili Alexandra mówi spokojnym głosem:
"Mój mąż czeka na debiut! Jest on gotowy do walki z zawodnikiem twojego wyboru na najbliższym Warfare. Jednak nie przesadzaj, dobrze ci radze.." Po czym obaj wychodzą.
Ostatnio edytowany przez JakubiX98 (2016-03-16 19:30:21)
W pewnym momencie drzwi się otworzyły. W progu wrót zjawił się nieco otyły mężczyzna. Rozejrzał się dokładnie po całym pokoju po czym wolnym krokiem podszedł w stronę biurka. Jedną ręką oparł się o mebel, na jego twarzy zawitał nonszalancki uśmiech, nie wyczekując dłużej zawodnik zaczął swój dialog:
"Słuchaj człowieku... nie jestem tutaj po to by owijać w bawełnę i chwalić Cię jakim Ty to będziesz wspaniałym menadżerem, rozumiesz? Jestem tutaj po to byś dał mi jakąś zwierzynę na pożarcie. Jeśli nie to uwolnisz potwora i sam posmakujesz mojej siły. Także zastanów się nad swoim wyborem dobrze..."
Uśmieszek nie zniknął, wciąż widniał na jego facjacie. Od razu po skończeniu zdania odwrócił się i ruszył tam skąd przyszedł...
Ostatnio edytowany przez Sedol (2016-03-16 20:51:37)
Do pomieszczenia bez pukania wbija nowy nabytek Cesaro!
Widząc że nikogo w nim nie ma zostawia tylko kartkę z napisem:
Monday Night Warfare, Swiss Guy Debuts...
Po czym przywłaszcza sobie długopis i wychodzi z biura!
Ostatnio edytowany przez Bibbed (2016-03-22 20:34:45)
Najbliższe Warfare. Anderson i Balor vs nWo o pas TT. Lepiej przemyśl to dokładnie.
Do biura wchodzi zdenerwowany Grzelu:
-Jak nie na walonym BreakOut to może tutaj dostane to na co zasługuje czyli walkę. Po ostatniej przegranej jestem gotowy na wlakę z każdym i na wszelkich zasadach jakie sobie wysmażysz panie GM.
Wychodząc spojrzał jeszcze na pas Intercontinental Champion i wszedł z biura
Biuro zostaje nawiedzone dziwnym podmuchem chłodu, a żarówki tracą na swojej mocy. Na korytarzu słychać szelest dwóch par nóg, zaś po chwili drzwi otwierają i do pomieszczenia wchodzi James Mitchell wraz z Lukiem Harissonem. Obydwaj panowie ubrani są w drogie garnitury: Luke ma na sobie idealnie skrojoną czarną marynarkę i spodnie, zaś James ubrany jest w fioletowy, atłasowy garnitur oraz dzierży metalową laskę.
-Nie jesteśmy tu, aby tracić czas twój i nasz. Sprowadzają nas tu interesy, a mianowicie proponuję Ci pewien układ. Jeżeli Mroczny Mesjasz wygra swoją walkę na czwartkowej gali, a stanie się tak na pewno, to oczekujemy od przeznaczenia dla nas czasu antenowego. Jeżeli się tak nie stanie... no cóż, nie ręczę za poczynania Luka.
Po ty słowach James opuszcza biuro, a w ślad za nim podąża Angel of Darkness.
Ben-K
The Messiah
3x TLV Champion (Haris James 28.08.15 - 13.09.15, Hiroshi Tanahashi 29.09.16 - 04.10.16, Danny Volter 22.11.16 - 30.11.16)
2x Intercontinental Champion (Eita Kobayashi 10.09.16 - 02.10.16 l Elias Samson 26.02.17 - ???)