Wątek Zamknięty
-Ty....... Ty Jeff'ie jesteś dobrym człowiekiem......W przeciwieństwie do tych dwóch złoczynców......
Eric ponownie zakłada maskę owcy , ale nadal zostaje na miejscu.
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
-Nie jestem w stanie z tobą wygrać Punku........Jestem w stanie Cię upokorzyć, tak jak ty upokorzyłeś mnie......Jestem w stanie Cię zniszczyć i sprawić , że twój pobyt w WES to będzie istne piekło.....
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
Po wiec kiedy chcesz tej walki a dostaniesz ją tylko szykuj się, że ty i ta twoja maska nie wyjdą z tego cało .
-W tej masce jest więcej charyzmy, niż w tobie kiedykolwiek było.......W niej również jest więcej umiejętności ringowych, niż kiedykolwiek w tobie będzie......
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
Jeśli chcesz abym tej twojej plastikowej maski nie zniszczył teraz to lepiej opuść ten ring w tej chwili !
Na arenie gaśnie światło, znikąd pojawia się wielki napis " AWESOME! " i już po chwili wybrzmiewa..
I came to play... I'm here to show the world...
Światła na arenie wracają do normalności, a przez napis do ringu przedziera się The Miz oraz Dolph Ziggler, po chwili czekania poza ringiem obaj wskoczyli na krawędź kwadratowego narożnika, gdzie wspieli się na drugą linę i zaprezentowali swoje uśmiechy i chwycili za mikrofony.
Witam, moje drogie panie oraz Jeffie Hardy, dziś jesteśmy w Clevland w naszym domu, w miejscu gdzie narodziły się dwie gwiazdy - IC Champion Dolph Ziggler oraz przyszły mistrz WES The Miz. Dziś obaj wykonaliśmy plany maximum. Ja przywitałem się z wami, pokonałem bestie, a następnie wspomogłem mojego przyjaciela i poobijałem trochę Ericka. Generalnie pojawiliśmy się tu w Destruction TV aby powiedzieć wam jedno - We will be a Tag Team Champions, becuase our name is The Awesome #Heel's and we are... awesome!
Ostatnio edytowany przez Crls (2015-01-02 21:00:45)
Słysząc te słowa Eric wyszedł z ringu , tam zaatakował go Punk, jednak Rowan odpowiedział podbrudkowym i mocnym Headbuutem, mając na sobie maskę.
Punk leży nieprzytomny, a Rowan wyciągną z kieszeni drugą maskę owieczki, założył ją Brook'owi i opuścił arenę.
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
Nagle rozbrzmiewa Theme Song Brocka Lesnara który po chwili pojawia się na arenie i kroczy ku ringu lecz okrąża ring i bierze mikrofon od technika i mówi :
- Kogo my tu mamy osobę która ma wielkie ego, jakiegoś nieudacznika który nosi maskę, człowieka który uważa się za najlepszego i kogoś kto uważa, że kradnie show . Ale nie widzę tutaj nikogo kto by był na tyle zdolny by mnie za atakować .
Wątek Zamknięty