*Wejście Kevina*
Na arenie już słyszymy Theme Song Jeffa Hardy'ego który pewnym krokiem, z dopingującą publicznością wchodzi do ringu.
Gong! Mamy klincz który wygrywa Jeff Hardy wykonując Headlock
*Wejście Kevina*
Na arenie już słyszymy Theme Song Jeffa Hardy'ego który pewnym krokiem, z dopingującą publicznością wchodzi do ringu.
Gong! Mamy klincz który wygrywa Jeff Hardy wykonując Headlock
Jeff Hardy powraca i bezproblemowo pokonuje znanego wszystkim Kevina Owensa! Dobrze znów zobaczyć Jeffrey'a ponownie w ringu, na dodatek radzącego sobie doskonale w swojej debiutanckiej walce na żółtej tygodniówce! A co przed nami? Były mistrz WES Bray Wyatt, który również powrócił do WES, stoczy walkę z samym mistrzem Interkontynentalnym - The Undertakerem! Czekamy na tą walkę z niecierpliwością!
3#Match
Normal Match
Bray Wyatt vs. The Undertaker
(czas na post - 10 minut)
(post Wyatta)
Światła na arenie zgasły, a następnie rozbrzmiała muzyka wejściowa Bray'a Wyatta. Jest to jego pierwsze starcie w nowej erze. Nikt tak naprawdę nie wie, co siedzi w głowie Wyatta i czemu postanowił powrócić do WES.
Eater of World wyłania się z mroku i zmierza w ciemności do ringu, trzymając swoją lampę w ręku. Arenę opiewa biały dym, natomiast fani używają swoich telefonów do nadania efektywności oraz klimatu wejściu Wyatta. Bray po chwili dociera do kwadratowego pierścienia, gdzie zdejmuje kapelusz. Następnie natomiast zdmuchnął płomień z lapmy i oddalił się do narożnika, gdzie wyczekuje swojego rywala.
(wejście The Undertakera)
Obaj zawodnicy są już w ringu! Sędzia pyta się ich o gotowość i po chwili rozkazuje uderzyć w gong, co świadczy tylko o jednym... O rozpoczęciu walki! Oboje wiedzą iż nie będzie to łatwe starcie. Przez kilka sekund nie zbliżają się do siebie. Krążą tylko po macie ringu. W końcu Bray wychodzi z ofensywą co doprowadza do pierwszego clinchu pomiędzy oponentami. Silniejszym o dziwo nie okazał się być The Undertaker! Eater of World odbił przeciwnika od lin i szybko zaaplikował potężny Clothesline! Wyatt szybko przeszył swojego przeciwnika przenikliwym wzrokiem i po odbiciu się od lin dołożył Leg Drop. Deadman jednak nie odczuł skutków tej akcji i natychmiastowo się podniósł! Zdziwiło to Wyatta, jednak nie miał on zamiaru odpuścić Grabarzowi i szybko wyszedł z inicjatywą aplikując Dropkick ówcześniej odbijając się od lin. Ta akcja powaliła Undertakera na matę, a Bray z lekkim uśmiechem radości oddalił się do narożnika i pozwolił oponentowi wstać. Deadman stanął na nogi i zbliżył się do Wyatta. Grabarz próbował doprowadzić do kolejnego zwarcia siłowego, jednak został powalony potężnym Big Bootem. Po tej akcji Undertaker wyturlał się za ring. Eater of World postanowił dotrzymać mu towarzystwa i również opuścił kwadratowy pierścień. Szybko podszedł do podnoszącego się przeciwnika i wykonał Back Suplex prosto na krawędź ringu.
Grabarz pozostał na apronie. Chora wyobraźnia Bray'a Wyatta pchnęła go, aby sparodiować swojego rywala. Eater of World wszedł na krawędź ringu i zaaplikował klasyczny dla The Undertakera Leg Drop. Następnie wraz z przeciwnikiem udał się na matę. Bray oddalił się do narożnika i rzucając się na matę rozpoczął potocznie zwany "Spider Walk". Zbliżył się to oponenta, jednak gdy był tuż przy nim Deadman wstał, co zaskoczyło Wyatta!
Obaj stanęli na proste nogi co doprowadziło do długiej serii wymiany uderzeń w głowę. Tym razem Wyatt musiał przejść do defensywy, ponieważ został zagoniony przez Grabarza w narożnik. Jakimś cudem udało mu się szybko ogrążyć przeciwnika i wepchnął Undertakera w corner. Sam natomiast wziął rozbieg odbijając się od równoległego narożnika aplikując Corner Body Avalanche! The Undertaker jednakże zebrał w sobie resztki sił i złapał rywala za gardziel w celu wykonania Chokeslamu. Wyatt zachował jednak zimną krew i gdy Deadman miał wynosić go ku górze kopnął go w kolano, a nastepnie zaaplikował podręcznikowy Uranage!
Czyżby to był początek końca? Bardzo możliwe! The Man of 1,000 Truths przeszedł do pinu, 1...2...KICK OUT! Grabarz w ostatniej chwili odkopał! Zdenerwowało, a zarazem podirytowało to Wyatta, który najpierw powalił kolejnym Big Bootem siedzącego Deadmana, a następnie odbił się od lin i dołożył Running Senton. Undertaker gigantycznie odczuł skutki tej akcji, ponieważ natychmiastowo wstał. To jednak wykorzystał Bray Wyatt, który odbijając się od równoległych lin uderzył w Grabarza aplikując mu Running Crossbody. Bray od razu przeszedł do kolejnego przypięcia, 1...2...KICK OUT! Deadman ponownie odkopał! Widać bo Wyattcie, że jest on już znudzony tą walką. Szybko więc "pomógł wstać" podnoszącemu się Grabarzowi i zaaplikował mu Suplex, po którym natychmiastowo oddalił się w stronę narożnika. Rzucając się na matę do swojego klasycznego chodu przeszedł w stronę The Undertakera, który powoli się podnosił. Niestety Deadman nie miał gdzie uciec... Eater of Worlds potężnie złapał swojego oponenta, złożył pożegnalny pocałunek na jego czole i zaaplikował Sister Abigail bez najmniejszego zastanowienia.
Z triumfem w oczach przypiął Undertakera, 1...2...3! Nie było innej opcji! Bray Wyatt w swoim pierwszym pojedynku w nowej erze pokonuje The Undertakera. Bez wątpienia jest to wielki powrót, wielkiego zawodnika. Wyatt jednak nie cieszy się z wygranej... Opuszcza ring i spogląda pod niego. Po chwili wyciąga spod kwadratowego pierścienia trumnę! Trumnę, z której znany był nikt inny jak Deadman. Wsunął ją na matę, gdzie sam następnie się udał. Uniósł wieko trumny, a następnie podniósł Grabarza, któremu zaaplikował Uranage umieszczając oponenta w środku trumny. Całość zakończył zamykając wieko, po czym udał się po mikrofon i rozpoczął wypowiedź stając na trumnie.
Bray Wyatt:
- Czujesz to? Wiesz, ja nigdy nie zapomnę, kiedy widziałem go tamtej nocy po raz pierwszy. Kazał mi drżeć! Jego oczy były tak zimne... Za nimi, była tylko ciemność. Obawiałem się go! Ale teraz, stał się taki sam jak każdy inny, słaby i złamany, jak każdy śmiertelnik. Wcześniej nie porównałbym go do zwykłego śmiertelnika, ale teraz, jego dusza jest stracona. Myślę, że nadszedł czas, aby wrócił do domu. Moja misja jest jasna! Wiem, że mnie słyszysz... Chcę, żebyś wiedział, że nie boję się już ciebie. Czuję ból, ale pamiętaj, że to ja jestem Bray Wyatt - nowe oblicze strachu. Strachu, które będzie cię dręczyć do końca życia. Na najbliższej gali PPV mam zamiar ubiegać się nie tylko o jego duszę, ale również i o jego mistrzostwo. Uciekaj!
Bray Wyatt wyrzucił mikrofon, a następnie, stojąc na trumnie, wykonał gest podcinania gardła, który cechował The Undertakera. Muzyka Wyatta nie zdążyła rozbrzmieć na arenie, gdyż na ekranach pojawił się klasyczny dla niego obraz, po którym w arenie nie było widać nic, poza mrokiem.
Światła na arenie zgasły, a następnie rozbrzmiała muzyka wejściowa Bray'a Wyatta. Jest to jego pierwsze starcie w nowej erze. Nikt tak naprawdę nie wie, co siedzi w głowie Wyatta i czemu postanowił powrócić do WES.
Eater of World wyłania się z mroku i zmierza w ciemności do ringu, trzymając swoją lampę w ręku. Arenę opiewa biały dym, natomiast fani używają swoich telefonów do nadania efektywności oraz klimatu wejściu Wyatta. Bray po chwili dociera do kwadratowego pierścienia, gdzie zdejmuje kapelusz. Następnie natomiast zdmuchnął płomień z lapmy i oddalił się do narożnika, gdzie wyczekuje swojego rywala.
(wejście The Undertakera)
Obaj zawodnicy są już w ringu! Sędzia pyta się ich o gotowość i po chwili rozkazuje uderzyć w gong, co świadczy tylko o jednym... O rozpoczęciu walki! Oboje wiedzą iż nie będzie to łatwe starcie. Przez kilka sekund nie zbliżają się do siebie. Krążą tylko po macie ringu. W końcu Bray wychodzi z ofensywą co doprowadza do pierwszego clinchu pomiędzy oponentami. Silniejszym o dziwo nie okazał się być The Undertaker! Eater of World odbił przeciwnika od lin i szybko zaaplikował potężny Clothesline! Wyatt szybko przeszył swojego przeciwnika przenikliwym wzrokiem i po odbiciu się od lin dołożył Leg Drop. Deadman jednak nie odczuł skutków tej akcji i natychmiastowo się podniósł! Zdziwiło to Wyatta, jednak nie miał on zamiaru odpuścić Grabarzowi i szybko wyszedł z inicjatywą aplikując Dropkick ówcześniej odbijając się od lin. Ta akcja powaliła Undertakera na matę, a Bray z lekkim uśmiechem radości oddalił się do narożnika i pozwolił oponentowi wstać. Deadman stanął na nogi i zbliżył się do Wyatta. Grabarz próbował doprowadzić do kolejnego zwarcia siłowego, jednak został powalony potężnym Big Bootem. Po tej akcji Undertaker wyturlał się za ring. Eater of World postanowił dotrzymać mu towarzystwa i również opuścił kwadratowy pierścień. Szybko podszedł do podnoszącego się przeciwnika i wykonał Back Suplex prosto na krawędź ringu.
Grabarz pozostał na apronie. Chora wyobraźnia Bray'a Wyatta pchnęła go, aby sparodiować swojego rywala. Eater of World wszedł na krawędź ringu i zaaplikował klasyczny dla The Undertakera Leg Drop. Następnie wraz z przeciwnikiem udał się na matę. Bray oddalił się do narożnika i rzucając się na matę rozpoczął potocznie zwany "Spider Walk". Zbliżył się to oponenta, jednak gdy był tuż przy nim Deadman wstał, co zaskoczyło Wyatta!
Obaj stanęli na proste nogi co doprowadziło do długiej serii wymiany uderzeń w głowę. Tym razem Wyatt musiał przejść do defensywy, ponieważ został zagoniony przez Grabarza w narożnik. Jakimś cudem udało mu się szybko ogrążyć przeciwnika i wepchnął Undertakera w corner. Sam natomiast wziął rozbieg odbijając się od równoległego narożnika aplikując Corner Body Avalanche! The Undertaker jednakże zebrał w sobie resztki sił i złapał rywala za gardziel w celu wykonania Chokeslamu. Wyatt zachował jednak zimną krew i gdy Deadman miał wynosić go ku górze kopnął go w kolano, a nastepnie zaaplikował podręcznikowy Uranage!
Czyżby to był początek końca? Bardzo możliwe! The Man of 1,000 Truths przeszedł do pinu, 1...2...KICK OUT! Grabarz w ostatniej chwili odkopał! Zdenerwowało, a zarazem podirytowało to Wyatta, który najpierw powalił kolejnym Big Bootem siedzącego Deadmana, a następnie odbił się od lin i dołożył Running Senton. Undertaker gigantycznie odczuł skutki tej akcji, ponieważ natychmiastowo wstał. To jednak wykorzystał Bray Wyatt, który odbijając się od równoległych lin uderzył w Grabarza aplikując mu Running Crossbody. Bray od razu przeszedł do kolejnego przypięcia, 1...2...KICK OUT! Deadman ponownie odkopał! Widać bo Wyattcie, że jest on już znudzony tą walką. Szybko więc "pomógł wstać" podnoszącemu się Grabarzowi i zaaplikował mu Suplex, po którym natychmiastowo oddalił się w stronę narożnika. Rzucając się na matę do swojego klasycznego chodu przeszedł w stronę The Undertakera, który powoli się podnosił. Niestety Deadman nie miał gdzie uciec... Eater of Worlds potężnie złapał swojego oponenta, złożył pożegnalny pocałunek na jego czole i zaaplikował Sister Abigail bez najmniejszego zastanowienia.
Z triumfem w oczach przypiął Undertakera, 1...2...3! Nie było innej opcji! Bray Wyatt w swoim pierwszym pojedynku w nowej erze pokonuje The Undertakera. Bez wątpienia jest to wielki powrót, wielkiego zawodnika. Wyatt jednak nie cieszy się z wygranej... Opuszcza ring i spogląda pod niego. Po chwili wyciąga spod kwadratowego pierścienia trumnę! Trumnę, z której znany był nikt inny jak Deadman. Wsunął ją na matę, gdzie sam następnie się udał. Uniósł wieko trumny, a następnie podniósł Grabarza, któremu zaaplikował Uranage umieszczając oponenta w środku trumny. Całość zakończył zamykając wieko, po czym udał się po mikrofon i rozpoczął wypowiedź stając na trumnie.
Bray Wyatt:
- Czujesz to? Wiesz, ja nigdy nie zapomnę, kiedy widziałem go tamtej nocy po raz pierwszy. Kazał mi drżeć! Jego oczy były tak zimne... Za nimi, była tylko ciemność. Obawiałem się go! Ale teraz, stał się taki sam jak każdy inny, słaby i złamany, jak każdy śmiertelnik. Wcześniej nie porównałbym go do zwykłego śmiertelnika, ale teraz, jego dusza jest stracona. Myślę, że nadszedł czas, aby wrócił do domu. Moja misja jest jasna! Wiem, że mnie słyszysz... Chcę, żebyś wiedział, że nie boję się już ciebie. Czuję ból, ale pamiętaj, że to ja jestem Bray Wyatt - nowe oblicze strachu. Strachu, które będzie cię dręczyć do końca życia. Na najbliższej gali PPV mam zamiar ubiegać się nie tylko o jego duszę, ale również i o jego mistrzostwo. Uciekaj!
Bray Wyatt wyrzucił mikrofon, a następnie, stojąc na trumnie, wykonał gest podcinania gardła, który cechował The Undertakera. Muzyka Wyatta nie zdążyła rozbrzmieć na arenie, gdyż na ekranach pojawił się klasyczny dla niego obraz, po którym w arenie nie było widać nic, poza mrokiem.
O mój Boże!! Bray Wyatt pokazał się z najlepszej strony i udało mu się pokonać aktualnego mistrza Interkontynentalnego! Czy dzięki temu Spazmbite nagrodzi go walką o ten tytuł? Jest to tytuł należący do Warfare więc z pewnością dopiero wtedy usłyszymy więcej na temat tej walki! A przed nami kolejna walka, tym razem z tytułem Te-Lie-Vision na szali! Czy Bobby Fish będzie w stanie ponownie obronić swój pas? Zaraz sie o tym przekonamy!
4#Match
Hardcore Match
#Te-Lie-Vision Championship
Bobby Fish vs. AJ Styles
(czas na post - 10 minut)
(post Stylesa)
Zawodnicy spoglądają na siebie złowrogim wzrokiem i zataczają koło.Bobby wywołuje zwarcie! Zawodnicy siłują się przez jakiś czas i nie puszczają! Dociskają siebie nawzajem do lin, ale po jakimś czasie sędzia rozdziela rywalów. Obydwoje się uśmiechają, ale mistrz został odepchnięty na drugi koniec ringu.Styles bierze rozbieg i zamierza uderzyć z kolana przeciwnika, ale ten go podcina i upada w narożnik!Fish wykorzystując swój spryt wydostaje się z ofensywy i odbija się od lin wykonując High Knee, ale to nie wszystko bo jeszcze dokłada Elbow Smash'a! Od razu nie patrząc na sytuację zapina mu Front Headlock'a i zarzuca go na liny aplikując Spike DDT! Pin 1...2... kick out!AJ nie daje za swoje, a Mistrz kolejny raz odbija się od lin i mamy Somersault Neckbreaker'a! Kolejny pin 1...2... kick out! Tym razem doszło do dwóch.Fish przechodzi do Bodyscissor's i jednocześnie zapina Headlock'a. Rywal zostaję przyduszany na każdy praktycznie sposób.Bobby zaczyna podśmiechiwać pod nosem, ale to go trochę rozproszyło, bo The Man Who Can Fly zdołał się przekręcić i podnieść opponent'a, wymierzając Full Nelson Slam! Teraz to Styles jest na fali i mamy potężnego Clothesline'a! Następnie zostaje dodany drugi! A na koniec dostajemy Shoulder Tackle! Uuu.. Enziguri! I oczywiście nie zabrakło Flying Knee Strike! Szybkie zapięcie pin 1.......2........ kick out!Phonemonal od razu potężnie Irish Whipuje w narożnik i Mistrz się od niego odbija i Styles częstuje go Samoan Drop'em! Pin 1..2.. kick out! Od razu wstaje i wykorzystując swoją siłę podnosi rywala pod Gorilla Press Slam i to wykonuje, ale przeciwnik upada na nogi i od razu wynosi go na barki aplikując Gut Check! Pin 1...2... kick out!Mistrz TLV podnosi opponenta i mamy kolejny Irish Whip w liny, ale pretendent kontruje tym samym, a kończy się to Back Body Drop'em!AJ wychodzi z ringu i chwyta za krzesło oraz Kendo Stick'a spod ringu! Następnie wchodzi do kwadratowego pierścienia i kręci kijem, wyrzuca na bok krzesło.. A następnie wymierza brutalne uderzenie kijkiem w plecy!Fish aż się zgiął z bólu!Styles teraz wbija pionowo Kendo Stick'iem w kostkę przeciwnika! Auć! To nie koniec! Teraz The Man Who Can Fly się odwraca, ale zostaje spinowany Roll Up'em! Pin! 1.......2....... kick out! Przeciwnicy patrzą na siebie i powoli wstają.. A AJ wymierza uderzenie kijem do kendo, ale Fish unika uderzenia i kontruje to na Reverse Backbreaker'a! Chwyta za krzesło i atak... chwila.. Zamachuje się i trafia w głowę rywala!Teraz kładzie się i zapina Camel Clutch'a przy pomocy kija do Kendo!Wow! Styles bliski odklepania, ale jest żywy! Sędzia patrzy czy gaśnie ale nie! Pretendent powoli się podnosi i wynosi na plecy przeciwnika, a następnie wbija go w narożnik!Ale Bobby nie upada i zapina Rear Naked Choke dzięki Kendo Stick'owi!!!!!! WHAT?! Jak to wygląda!Mistrz TLV puszcza duszenie i już odkopuje go od siebie szykując Diving Crossbody, ale Phonemonal go przechwytuje i kontruje na Fallaway Slam! Pin! 1........2...... kick out!Dominant podnosi opponenta i popycha go w liny, ten się odbija i mamy Flapjack'a w liny!Mistrz wisi na linach, a rywal z rozpędu inkasuje Running Legdrop Bulldog! Mistrz TLV wypada z kwadratowego pierścienia!Styles od razu tauntuje do publiczności i pora na Over The Top Rope Suicide Dive!Przeciwnik powalony! Pretendent chwyta za spodenki przeciwnika i wrzuca go w barykady! Wściekły podnosi opponenta na barki i Spinebuster'em wbija go w stół komentatorski! Nie puszcza go i drugi raz go wbija! To nie koniec! Idzie w stronę ringu, ale wyjmuje tylko stół spod pola bitwy! Podnosi go i opiera o krawędź ringu! Następnie idzie do Fish'a i wrzuca go na Announcer Table! Sam również na niego wchodzi i wynosi rywala pod PowerBomb, jednak mistrz telewizji ześlizguje się z barków, odpycha go trochę i z rozbiegu aplikuje Spear'a prosto na oparty stół przy ringu!!!! Wow!! Co on zrobił! Teraz kręci się z adrenaliny i idzie po Stalowe schodki... Styles leży w złamanym stole. Zaś mistrz oddziela schodki i idzie w stronę przeciwnika.Podnosi go pod Back Suplex?! Na to wygląda! Jednak kiedy ten go wynosi to ten kontruje to na Facebuster'a w schodki! Szybko się podnosi i dokłada na schodki Powerslam'a! Szybko wrzuca go do ringu i wchodzi do kwadratowego pierścienia, żeby przypiąć mistrza. Pin 1....2....kick out!The Man Who Can Fly ponownie podnosi Fish'a i wykonuje Realase Dragon Suplex'a! Kolejny pin 1...2... kick out!Bobby nie daje za swoje. Pretendent zapina Headlock'a! Mistrz ponownie w opałach! Chwila duszenia, ale po chwili obydwoje się podnoszą, a mistrz TLV wydostaje się z dźwigni za pomocą Elbow Smash'a! Szybko wybiega do przodu i odbija się od lin! Przeskakuje nad rywalem i wyślizguje się z ringu! Chwyta za metalowe krzesełko, a następnie wchodzi ponownie do ringu!Styles patrzy dziwnie na niego, a Fish już próbuje wyprowadzić Chair Shot'a, jednak przeciwnik omija uderzenia! Już ma zamiar wyprowadzić Forearm Smash'a, jednak i mistrz tego unika, a następnie rzuca krzesło na matę i sprowadza na nie oponenta za pomocą Spinning Side Walk Slam'a!Mistrz TLV wykorzystując sytuacje wchodzi na narożnik i planuje wykonać akcje lotniczą.. Powoli pretendent podnosi się, a ten wyskakuje pod Diving Double Foot Stomp! Trafione! Pin! 1.........2....... kick out!Mistrz TLV zaczyna się zadziornie uśmiechać i zapina Hammer & Chin Lock! Czy AJ się podda?! Nie wiadomo! Na razie walczy, aby się wydostać, jednak Fish mu na to nie pozwala! Jest dość blisko do poddania! Po chwili pretendent łapie się lin i dzięki nim wyślizguje się z ringu, a zarazem wydostaje się z ofensywy!Fish łapie się za głowę i odpoczywa .Za to AJ sięga pod ring i wyjmuje kij owinięty drutem kolczastym , jeszcze wrzucając krzesełko do kwadratowego pierścienia! Już wślizguje się, ale mistrz z zadziornym uśmiechem na twarzy spogląda się na rywala i zaczyna machać palcem, że mu się nie uda depcząc na kij. Od razu kopie go w twarz i podnosi... Rozkłada krzesło, a następnie wykonuje Package Piledriver na rozłożone krzesełko!Uradowany Mistrz TLV Irish Whipuje w narożnik i wskakuje na rywala Monkey Flip'em, jednak ten podrzuca go sobie na barki i szykuje się nam Powerbomb.. Jednak mistrz częstuje go serią Punch'ów w głowę i złapał się lin w narożniku, usiadł na nim i zainkasował brutalnego kopniaka w twarz! Pretendent odsunął się, a Fish staje na narożniku i wyskakuje Tornado DDT na leżące krzesło! Pin 1...........2......... kick out! Niemożliwe!!Bobby nie chce wierzyć i zaprowadza rywala znów do narożnika i wynosi go na szczyt. Sam przechodzi pod linami i również wznosi się ku górze. Wymiana uderzeń! Jeden Elbow, drugi! Ostatecznie to mistrz zwyciężył tą serię.. łapię wokół pasa przeciwnika.. Próbuje go wynieść, ale ten się ostro trzyma! Nie da za swoje i trzyma się lin. A następnie z powrotem staje na linach i aplikuje Belly to Belly Suplex'a z corner'u! Wow!Fish trzyma się za plecy, a pretendent chwyta go za nogę i wychodzi z ringu, nadal trzymając za jego nogę! Zaciąga go do narożnika i uderza jego nogą o słupek! O nie... A jednak!Styles zapina Figure 4 Leglock na metalowym słupku! Potem Phonemonal ześlizguje się z nóg i wyciąga go z kwadratowego pierścienia! Wrzuca go na stół komentatorski, a sam wchodzi po chwili na barykady. Ale po co?!Bobby trochę otrząsł się, a dominant już bierze rozbieg z barykad wymierzając jakąś groźną akcję,a mistrz TLV tytułu szybko się podnosi i w powietrzu przechwytuje go na barki lecz kontra i Styles aplikuje Death Valley Driver na stół komentatorski!!! Cóż za niesamowita akcja! Wszyscy są w szoku! Czyżby szykował się nam nowy mistrzy TLV?! Na to wygląda! Po kilku sekundach podnosi się, i tak samo robi z przeciwnikiem. Wrzuca go do ringu i chwyta za kolejny stół spod ringu.. Wrzuca i to, a następnie wślizguje się do ringu. Rozkłada stół i podnosi oponenta. Kilkukrotnie atakuje go w brzuch, a następnie kopie z kolana w klatkę piersiową!Fish odlatuje na liny, a Styles wykonuje Atomic Drop! Odchodzi i już zanosi się nam na Pele Kick... Jednak Mistrz TLV odskakuje na bok i kontruje to na German Suplex'a w narożnik! Wściekły Bobby idzie w stronę przeciwnika dodając Mudhole Stomp's! Sędzia go odciąga i z rozpędu ingeruje Corner Splash'em! Łapie go za głowę i wyrzuca do przodu na stół! Od razu się rozpędza w jego stronę, ale ten unika i dominant nadziewa się na krawędź stołu! Auć!AJ upada na kolana, a wściekły mistrz chwyta go za głowę i wrzuca w stół, przez co go strąca z równowagi!The Man Who Can Fly leży na wywróconym stole,a Fish chwyta za nóżkę od stołu i uderza nią w brzuch przeciwnika! Bierze za drugą i tą również uderza! Teraz dociska obydwie i aplikuje Jumping Double Foot Stomp na rywala! Wo! Ale to wykombinował! Pin! 1...........2............. kick out! Było blisko!Bobby teraz tantu'uje do publiczności i po minucie odwraca się, idąc w stronę oponenta. Chwyta za jego głowę i posyła do narożnika! Ten już biegnie w jego stronę, ale nadziewa się na Gut Kick'a!Phonemonal nie poddaje się i teraz podnosi swojego rywala i wbija go w narożnik i tam od razu wyprowadza dla niego mocnego Corner Speara, a potem odbija się od lin i wykonuje dla przeciwnika mocne Running Knee Strike!Styles teraz podnosi mistrza, ale ten wykonuje mu Small Package 1...2....... kick out! Zawodnicy podnoszą się i jako pierwszy atakuje Fish, który chce wykonać dla swojego rywala Enzuigiri, jednak oponent unika tego ataku, a potem szybko wyprowadza dla mistrza parę mocnych Punch'y i dokłada jeszcze potężnego Body Slam'a. Dominant teraz podnosi swojego przeciwnika, ale ten wyprowadza mu całą serie European Uppercut'ów, a potem wymierza mu mocnego Scoop Slama po którym szybko wchodzi na narożnik i czeka na swojego rywala, aż ten się podniesie, gdy wstał to Bobby od razu chciał wykonać mu kolejne Diving Crossbody, lecz to mu się nie udaje, ponieważ pretendent szybko łapię rywala w powietrzu, a potem wykonuje dla niego mocnego Backbreaker'a! Po którym dokłada potężnego Face Stomp'a.AJ teraz wychodzi z ringu i wyciąga spod tego ringu krzesełko! The Man Who Can Fly teraz wchodzi do ringu z tym krzesełkiem i spogląda na swojego przeciwnika, a potem wyprowadza mu mocnego Chair Shot'a! Potem jeszcze wykonuje mu kilka potężnych uderzeń w plecy oraz w brzuch.Styles po tych uderzeniach czeka na swojego rywala aż ten się podniesie, gdy tylko jego przeciwnik się podniósł to Dominant chciał wykonać mu mocnego kolejnego Chair Shot'a, jednak Mistrz TLV unika tego ataku, a potem szybko wykonuje dla rywala T-Bone Suplex'a! Pin! 1...2..Kick out!. Zawodnicy podnoszą się i jako pierwszy atakuje Fish, który wymierza dla swojego przeciwnika mocnego Snap Suplexa! Potem jeszcze podnosi przeciwnika i odbija go od lin i chce wykonać mu Clothesline'a, ale to mu się nie udaję, ponieważ AJ unika tego, a potem jeszcze raz szybko odbija się od lin i wybija się z maty aplikując Pop-Up Wheelbarrow Slam! Pin 1.........2..... kick out!. Pretedent teraz bierze krzesełko i obija plecy rywala! Wykonuje mu kilka mocnych Chair Shot'ów, a potem jeszcze idzie do narożnika i wsadza krzesełko w corner między drugą, a trzecią liną potem idzie w stronę oponenta, następnie podnosząc go i próbuje wbić go w narożnik z krzesłem, ale te wypycha go do przodu i ten wpada głowę w krzesło!Bobby teraz podnosi swojego rywala i teraz wyprowadza mu Mid Kicka, a potem zanosi się nam na jakąś akcje wysokiego ryzyka bo wynosi go na narożnik, a następnie okłada go Punch'ami i sam wchodzi na liny! Jeden Headbutt, potem drugi! Seria Chop'ów!Styles w końcu oddaje Elbow' Smasha,następnie kilka punch'ów przeslizguje sie przez plecy i wykonuje PowerBomb.Cóż za akcja!!!The Man Who Can Fly nie pinuje lecz wychodzi z ringu bierze 2 krzesła,benzyne,zapalniczkę,szklaną płytę i wiadro pinezek następnie wrzuca wszystkie rzeczy po kolei do ringu.Obija swego oponenta Chair Shotami następnie ustawia dwa krzesełka blisko siebie,kładzie na nie szklaną płytę,wrzuca pinezki a na sam koniec oblewa ja i zapala ja.Phonemonal podnosi swego oponenta i oboje wchodzą na narożnik.Czy on chce zrobić Styles Clash z narożnika?Fish jest już ustawiony pod Styles Clash nie wiadomo jak to AJ zrobił następnie Phonemonal wyskakuje ze swym oponentem i mamy Moonsault Styles Clash na podpalona szklaną płytę z pinezkaki jak on to zrobił?Fani skandują HOLY SHIT!!HOLY SHIT!!!The Man Who Can Fly obraca swego oponenta i pinuje 1......2.....3!!!!!
Na arenie panowała grobowa cisza. Wszyscy wiedzieli, że już za chwilę ujrzą jednego zawodnika, który jest bardzo zdeterminowany i pewny siebie. Bohatera publiki, który przychodzi tu tylko i wyłącznie dla nich i po to, aby dać im świetne widowisko, na które oczywiście liczą. Po głowie chodziły mu różne myśli, jednak głównie starał się skupić na wygranej. Tylko pozytywne myślenie o walce, która zaraz nadejdzie i oczywiście dobry trening liczy się przed pojedynkiem. Motywacja jest jedną z najważniejszych rzeczy, więc Bobby uderzył się ręką w polik, co oznaczało, że jestem już gotów i z zadowoleniem ruszył do przodu. Zabrzmiało więc Theme Fish'a, Damn Valentines - Dance Away.
Stanął na rampie, a większość ludzi zgromadzonych na arenie wyraziła swoje zadowolenie bardzo mocnym popem. Zrobił kilka kroków do przodu i wykonał swój charakterystyczny gest, czyli ścisnął rękę w pięść, z której wystawał tylko kciuk i przejechał nim po gardle.
Ten ruch chyba zna każdy fan Bobb'iego. Poszedł kawałek do przodu, witając się na początku z prawą stroną fanów, a następnie z lewą. Gdy trafił już na schodki, spojrzał się dookoła ile ludzi przyszło dzisiaj oglądać ten pojedynek. Następnie wszedł między linami do ringu i kulturalnie ukłonił się przed wszystkimi, ukazując im w ten sposób duży szacunek. Potem wszedł jeszcze na liny i po raz kolejny spojrzał na publiczność zgromadzoną dziś na arenie, tym razem z wysoka. Nie mógł doczekać się gongu, więc spoglądał na sędziego, kiedy da znak, żeby zacząć już pojedynek, który będzie na pewno bardzo emocjonujący oraz ciekawy.
GONG!
No i zaczął się Harcore match o mas nie inny jak TLV! W ringu jest Bobby oraz jego przeciwnik, AJ Styles. Zapewne oboje są dobrze przygotowani do dzisiejszego starcia, jednak kto wystartuje pierwszy i pokaże gdzie jest miejsce rywala?! Na razie obaj są bardzo spokojni. Powoli zbliżają się do siebie i mamy zwarcie. Kto w nim zdominuje oponenta? Wszystko wygląda bardzo wyrównanie. Jednak po krótkiej chwili AJ ląduje w narożniku. Ucieszony Fish chce go teraz uderzyć, jednak ten sprytnie wykonał unik i pierwszy atak wyraźnie nie udany... Co będzie dalej?! Styles uciekł z narożnika, a jego oportunista nie zdążył nawet go dogonić. Jest szansa na jakiś atak, już AJ zmierza w kierunku swojego rywala, Fish jednak odsunął się w odpowiednim momencie i jego przeciwnik ląduje znów w narożniku, coż za ciekawy przebieg walki! Fish wykonuje pierwszą akcję, czyli Chest kicks. Seria mocnych kopnięć w klatkę piersiową mocno osłabiła oponenta. Teraz ten wygląda na lekko zaskoczonego przebiegiem walki. Bobby wyciąga go na sam środek ringu, aby tam dokończyć to, co zaczął już wcześniej. Szybko powalił swojego przeciwnika mocnym Dropkick'iem. Ulubieniec publiki przystępuje do pierwszej próby pinu. Sędzia pada na matę i zaczyna liczenie. 1... 2... I odkopuje! AJ pokazuje, że jest jeszcze w tej walce i nie da się poddać tak szybko i w tak łatwy sposób. Fish tylko klepnął ręką w matę, po czym szybko stanął na nogi. Po chwili powstał też jego oponent. Oboje spojrzeli sobie prosto w oczy i Styles zaczął coś mówić do swojego przeciwnika i wytknął w jego kierunku palec. Wyglądało to jakby chciał udowodnić mu, że jest lepszy i zaraz to pokaże. Nagle, zupełnie niespodziewanie, mamy sprowadzenie do parteru za pomocą nogi (Leg-drag).
Ta pozycja była zdecydowanie niekorzystna dla Styles'a. Co dziwniejsze AJ nie ma siły, żeby się podnieść, a to dopiero początek walki. Fish szybko wszedł na trzecią linę i szykuje się jakaś akcja wysokiego ryzyka! Diving headbutt właśnie został zaaplikowany leżącemu rywalowi.
Uradowany wąsacz po fakcie, gdy wszystko co chciał wykonać udało mu się, uśmiechnął się do publiczności, która teraz mocno go dopingowała. Oni wiedzieli, byli prawie pewni, że to ten dzień, w którym ich ulubieniec po raz kolejny może obronić swój pas, który posiada już od pewnego czasu. Przyłożył on rękę do ucha, coś w stylu Hulka Hogana, a wtedy publika zaczęła jeszcze bardziej szaleć. Jednak po chwili, gdy ich ulubieniec się odwrócił, zauważył, że jego oponent jest na nogach. Więc szybko ,,wziął nogi za pas” i wyszedł z ringu. Zajrzał szybko pod ring i zaczął wybierać ciekawy sprzęt. AJ Styles oburzony tym faktem, poszedł za przeciwnikiem. Jednak gdy już tam był, szybko oberwał. Bobby uderzył go dwa razy kijem do kendo w głowę, a następnie wyjął kilka krzesełek, po czym wrzucił je do kwadratowego pierścienia. Następnie chwycił głowę Fenomenalnego i uderzył nią o samą krawędź ringu, po czym wrzucił go do środka. Następnie leżącego zaczął okładać krzesełkiem. Jedno, drugie, trzecie, czwarte i piąte uderzenie! Starczy... Już mocno się nacierpiał. Teraz Fish poszedł do narożnika i zaczął wyczekiwać aż jego oponent wstanie. Trochę to potrwało, ale po półtorej minuty stanął na nogach. Bobby szybko podszedł do niego i bez wahania wykonał mu Flying Fish Hook. Następnie przypiął rywala i mamy sukces. Sędzia doliczył do 3. Wygrany znów obronił pas, z uśmiechem opuścił arenę...
Bobby Fish
15/0/4
Adam Cole
1/0/0
Osiągnięcia:
Te-Lie-Vision Championship (x1)
rEvolution Championship (x1)
WES World Championship (x1)