Wątek Zamknięty
Na ekranie widzimy mistrza American Hardcore... Za pewne za moment byłego mistrza, ponieważ, jak się wszyscy dowiedzieli, Devitt miał wypadek, który poskutkował poważną kontuzją kręgosłupa i przekreśleniem praktycznie jego kariery. Mamy za to nowego członka Hall Of Fame... Posłuchajmy, co ma do powiedzenia ze swojej sali szpitalnej - widzimy go, leżącego w łóżku, wykrzywionego w grymasie bólu.
- Witajcie, WES Universe. Witajcie, współpracownicy... A raczej byli współpracownicy. Niestety, w drodzę na galę All or Nothing miałem wypadek... Jakiś idiota na skrzyżowaniu jechał na czerwonym i walnął... Lekarze powiedzieli, że poważny uraz kręgosłupa przekreśla moją dalszą karierę na 99,9%... Dlatego jestem zmuszony zakończyć karierę... Przepraszam, że nie mówię Wam tego na żywo, jednak przez najbliższe dni będę w szpitalu. Dziękuję Zarządowi WES za to, że uhonorowali mnie i przyjęli do Hall of Fame... Jestem drugim Hall of Famerem, zaraz po moim przyjacielu, Coreyu Gravesie. Od razu z tego momentu chciałbym przeprosić Hurricane'a, który przez to stracił szansę na mój pas. Zarządzie WES. Jeżeli zależy Wam na moim zdaniu i doceniacie, ile włożyłem w tą federację, posłuchajcie. Hurricane vs CM Punk na Friday Night Destruction, z głównym sędzią - mną! Dajcie znać poprzez maila, cokolwiek... Tymczasem żegnam Was, idzie lekarz.
Transmisja wygasła. Było widać, że Devitt ledwo powstrzymuje łzy. Także fani zaczęli klaskać i chantować "Devitt!", jako oznaka wsparcia.
Ostatnio edytowany przez PUVTXR (2015-01-19 20:07:55)
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
Main Event
Normal Match
Mr. Perfect vs. CM Punk
* Czas na posty - 10 minut! *
(...) Pan Perfekcyjny szykuje się do swojego finishera!Jednak co to!
Światła gasną, a na ekranie ukazuje się widok z kamery będącej w tajemniczej szatni Samobójcy!
Widać, że Suicide ćwiczy podciągając się na drążku. O co może tu chodzić?
Po chwili Dark Saivour zeskakuje na ziemię. Kieruje się swój "wzrok" w stronę kamery. (W tle widać pas WES leżący na krześle). Następnie mówi zmodyfikowanym głosem:
-OBSERWUJĘ CIĘ....
Po chwili obraz znika a na arenie znów robi się jasno(...)
Ostatnio edytowany przez tomala100 (2015-01-19 20:14:06)
Kubzon wchodzi, nowy mistrz TLV oraz TT, odwraca uwagę sędzi co daję to Punkowi plusy, i Perfect chcę wykonac swoja akcję kończąca ale Kubzon odwraca uwagę sędzi,a CM Punk wykonuje mu GTS i mamy licznie. 1...2...3. Punk wygrywa to starcie
Osiągnięcia:
2x Television Champion
1x Tag Team Champion
1x American Hardcore Champion
Hall of Famer 2015
[...] Obaj zawodnicy wymieniają się ciosami w głowę i tułów. Pan Perfekcyjny szykuje się do swojego finishera! Jednak co to?
Światła gasną, a na ekranie ukazuje się widok z kamery będącej w tajemniczej szatni Samobójcy!
Widać, że Suicide ćwiczy podciągając się na drążku. O co może tu chodzić?
Po chwili Dark Saivour zeskakuje na ziemię. Kieruje się swój "wzrok" w stronę kamery. (W tle widać pas WES leżący na krześle). Następnie mówi zmodyfikowanym głosem:
-OBSERWUJĘ CIĘ....
Po chwili obraz znika a na arenie znów robi się jasno. Obaj zawodnicy nie wiadomo czemu i nie wiadomo jak znaleźli się poza ringiem. Sędzia odliczył do 10 i walka zakończyła się podwójnym wyliczeniem.
Segment
W ringu
Roman Reigns
Na titantronie zostaje pokazane przypomnienie z gali PPV All or Nothing. Pokazują na nim jak to Roman kilkukrotnie miał problem z barkiem i jak został zabrany przez lekarzy po walce.
Po chwili na arenie rozbrzmiewa theme song Romana, a on sam wychodzi na stage.
Nie jest on ubrany w strój który walczy tylko zwykły codzienny strój.
Po chwili schodzi do ringu i jeden z sędziów podaje mu mikrofon. Roman chciał już zacząć mówić, jednak znowu się rozglądnął po arenie i po chwili powiedział:
Ludzie myślą że to co my tutaj robimy nie boli.. że to co robimy może nas tylko lekko męczy. Chciałbym żeby to było prawdą. Każdy kto kiedykolwiek wstąpił do tego ringu wie że to nieprawda. Kilka lat temu miałem kilka kontuzji... nie chcę o nich teraz opowiadać. Miałem bardzo dużo operacji i powróciłem znowu do ringu. Musiałem przyjąć dużo zastrzyków, jeździć na operacje. Po gali PPV lekarze zabrali mnie do szpitala. Nie bolało mnie to tak jak na początku, jednakże zarząd WES chciał żebym zrobił ponowne testy. Okazało się.. że muszę skończyć z wrestlingiem, kontuzja jest za mocna.
Romanowi poleciały lekkie łzy, natomiast fani na widowni nie mogli w to uwierzyć.
Zaśmiał się i mówi dalej:
Uwierzcie, to nie moja decyzja. Gdybym walczył dalej, stałoby się coś o wiele wiele bardziej złego. Nie muszę wam chyba mówić co to jest. Więc wiecie..
Fani zaczeli w tym momencie chantować THANK YOU REIGNS. Romanowi znowu poleciały lekkie łzy i zaczął słuchać publiczności. Po chwili im przerwał i mówi dalej:
Najpierw Devitt teraz ja. Dziękuje także że mogłem zostać trzecim Hall of Famerem.. naprawdę przepraszam wszystkich których zawiodłem, chciałem osiągnąć mój cel i zostać mistrzem ale muszę zakończyć karierę. Chciałbym podziękować każdemu, Chairmanowi, Suicidowi, Collinsowi, Hardy'iemu, osobą co zajmują się transmitowaniem WES w telewizji, chłopakom co montują stage, chłopakom którzy zajmują się oświetleniem, fajerwerkami - każdemu. A przede wszystkim wam, bo to dzieki wam tu jestem i tak się wybiłem. Napewno nie widzicie mnie poraz ostatni, mam nadzieję że zarząd będzie do mnie dzwonił, ja na 100% odbiorę i przyjadę na gale w jakiejś roli. Kończę uprawiać wrestling, ale nie zamierzam rezygnować z tego biznesu. Jak nie wrestler, to w innej roli będe tutaj. Więc jeszcze raz wam wszystkim dziękuje, i przepraszam.
Wtedy Roman zaczął powoli opuszczać salę, a fani zaczeli chantować na całą arenę "THANK YOU REIGNS", zostało pokazane kilka ujęć płaczących widzów oraz rodziny Reignsa która dzisiaj gości w pierwszym rzędzie. Roman za każdym razem wtedy się odwracał, stojąc już na stage'u ukłonił się w strone fanów, i wyszedł przy głośnym popie.
Roman Reigns
1x Te-Lie-Vision Champion (Najdłuższe panowanie)
23.11.14 - 07.01.15
1x WES World Champion
26.02.17 - teraz
Rozpoczynamy Warfare TV!
Wątek Zamknięty