Tyler Breeze @MmmGorgeous | |||
![]() | ![]() | ||
Mówiłeś coś @Y2J? A co to Ciebie @Collins to ciekawe, że zainteresowałeś się moją osobą dopiero gdy zająłem twoje miejsce. Wcześniej to nie było czasu na odpowiedź na moje wyzwanie. #WET #BUT #STILL #GORGEOUS |
Osiągnięcia:
1x TLV Championschip
1x Intercontinental Championschip
Collins @Collins | |||
![]() | ![]() | ||
@MmmGorgeous cały czas bacznie obserwowałem twoje poczynania... Czekałem tylko na odpowiedni moment aby zaatakować. Dziś był ten dzień! Śmigus Dyngus Tyler... Śmigus Dyngus! |
RollinsRules @RollinsWES | |||
#SalomonCrowe , chyba nie myślałeś że nagle pojawie się na Warfare na którym nie miałem mieć żadnej walk?! Oglądałem w domu z zaciekawieniem to w jakis posób nie dopuściłeś do swojej walki, a następnie tak jak inni musiałem niestety oglądać i słuchać twoje beznadziejne promo i wezwanie do walki! Ale czy tak zachowuje się mistrz nie dopuszczając do swojej walki mówiąc że i tak by wygrał? Inną drogą nie chciałem kończyć twojego runu z pasem po 1 dniu posiadania go! No ale... przejdźmy do rzeczy przyjmuje twoje wyzwanie i zmierzę się z tobą w dowolnej stypulacji, lecz ją i dzień walki wybierze zarząd! Oczywiście na szali starcia będzie pas TLV! #AREYOUREADYTOFIGHTCROWE? |
Ostatnio edytowany przez Bibbed (2015-04-07 08:41:52)
Word Life @SuperCena | |||
![]() | ![]() | ||
@WESCrowe Miałem nadzieję, że będziesz tak dobrym mistrzem jak ja, ale jak widać boisz się nawet stanąć jak równy z równym z @MattHardy. Mam nadzieję, że kiedy dojdzie do walki twojej z @RollinsWES to on skopie twoje dupsko i zostanie nowym mistrzem TLV, ponieważ ty na to nie zasługujesz. #WordLife |
Ostatnio edytowany przez Cracc (2015-04-07 12:23:01)
Cracc
1x Te-Lie-Vision Champion - 9.04.2016/21.04.2016
1x rEvolution Champion - 30.04.2016/21.05.2016
1x Tag Team Champion w/ Spazmbite - 12.05.2016/current
Undertaker @MinistryofDarkness | |||
![]() | ![]() | ||
Dostałem to na co zasługuje, Falls Count Anywhere Match z Danielem Bryanem, Możecie być pewni że zakończe jego kariere. #BryanvsTaker #FallsCountAnywhereMatch #Ultrazine |
Ostatnio edytowany przez JakubiX98 (2015-04-07 13:31:02)
RollinsRulez @RollinsWES | |||
![]() | |||
#ThankYouSuperCena! Dzięki za wsparcie SuperCena! Moja walka została już potwierdzona bez stypulacji o pas TLV! #ThankYouSpazmbite Mam nadzieje że już jutro wygram ten pas! @Crowe szykuj dupe...! |
Solomon Crowe @WESCrowe | |||
![]() | |||
@SuperCena Bądź spokojny, o to jakim będę mistrzem. Matt nie zasługiwał na to by znaleźć się ze mną w ringu, dla tego nie pozwoliłem mu nawet tam wejść. A co do Ciebie @RollinsWES to już rozgryzłem Cię. Ciebie i te twoje zagrywki. Heh sztuczne wyładowanie elektromagnetyczne...Phi! |
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
Prince Devitt @DevittWES | |||
![]() | ![]() | ||
Szkoda, by ktoś popsuł Ultrazine, co? |
Ostatnio edytowany przez PUVTXR (2015-04-07 21:29:12)
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)