Dolph Ziggler @FaceZiggler | |||
![]() | |||
Czekam niecierpliwie Kevin #StealingtheShow #DZ |
Ostatnio edytowany przez Lukasz100 (2015-03-03 15:48:56)
Shinsuke Nakamura
2/0/0
Chris Jericho @Y2J | |||
![]() | ![]() | ||
#WAR #IS #JERICHO Już dziś na #Ultra13 coś specialnego.. drugi w historii WES #Highlight #Reel |
Word Life @SuperCena | |||
![]() | ![]() | ||
@AJStyles Dzisiaj przekonasz się dlaczego lepiej zejść mi z drogi! #WordLife #TheChampIsHere! #Ultrazine13 |
Ostatnio edytowany przez Cracc (2015-03-04 18:34:28)
Cracc
1x Te-Lie-Vision Champion - 9.04.2016/21.04.2016
1x rEvolution Champion - 30.04.2016/21.05.2016
1x Tag Team Champion w/ Spazmbite - 12.05.2016/current
Adrian Neville @WESNeville | |||
![]() | ![]() | ||
@Suicide, dzięki za niesamowitą walkę. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i powrócisz do ringu. #13Ultra #ME #ChampionvsChampion #StratosphereBreaker |
Chris Jericho @Y2J | |||
![]() | ![]() | ||
#Destruction #IS #JERICHO Dokładnie tak! Niestety obecny GM Destru @DevittWES został zatrzymany przez policje za to co zdarzyło się na poniedziałkowym Warfare, więc to ja Y2J'ej zajmę jego miejsce i gościnnie poprowadzę #Destru13 |
Seth Rollins @SethRollins | |||
![]() | ![]() | ||
Debiut przegrany! Jednak interwencja do walki Zigglera udana! Gratuluje Bray! Ziggler czekam na ciebie na Warfare! #SRvsShowOff? #SethwininWarfare!! #Bestforbusiness |
Ostatnio edytowany przez Bibbed (2015-03-06 19:54:48)
Dolph Ziggler @FaceZiggler | |||
![]() | |||
Seth! Przyjmuje twoje wyzwanie. Ja vs ty na Warfare ale nie będzie to zwykły mecz! Tylko Extreme Rules!#StealingtheShow #DZ #ShowOffvsSRatWarfare #ExtremeRules |
Shinsuke Nakamura
2/0/0
Spazmbite @Spazmbite | |||
![]() | ![]() | ||
Jeżeli lunch to jedzenie to czym jest to coś, czym karmią nas w szpitalach? Ja chce teraz już wrócić na Warfare, lecz niestety nie ma takowej możliwości. #HardTime |