Wow. To będzie epickie. Nie miałem czasu na pisanie walk, a jak wyjdzie BETA gry o to może znajdę czas.
Wszystkie postacie:
Osiągnięcia:
x2 No. #1 for TLV Championship (x1 Brock Lesnar & x1 Big Show)
x1 No. #1 Contender for rEvolution Championship (Big Show)
x2 No. #1 Contender for Asylum Championship (x1 Mark Henry & x1 Rusev)
x1 Asylum Championship (14.12.16 - 18.12.16) (Rusev)
x1 No. #1 Contender for Intercontinental Championship (Randy Orton)
x1 Intercontinental Champion (29.01.17r. - 26.02.17) (Randy Orton)
x1 WES Tag Team Champions (29.01.17r. - current) (Randy Orton & Rusev)
Planuję zakończyć prace nad edytorem już w tym tygodniu i wydać małe demo z tymże właśnie edytorem by ludzie co nieco się z nim zapoznali Tutaj trochę świeżych screenów, na których widać nowe ciuchy i system wzorów
Demo kreatora postaci
!!! UWAGA !!!
!!! PRZECZYTAJ ZANIM URUCHOMISZ !!!
Przed testowanie edytora musisz wiedzieć kilka rzeczy, by zbyt szybko się nie zrazić.
1. Gra jest w zaawansowanej fazie rozwoju, także mogą pojawić się błędy, w razie czego, gdy gra się "zablokuje" wystarczy wyłączyć ją w Managerze Zadań (rzadko się zdarza, ale wolę powiedzieć)
2. W systemach operacyjnych nowszych niż Windows 7, gra będzie wymagać sterowników DirectPlay - system sam go pobierze po waszej zgodzie
3. TO JEST WAŻNE - Gra jest uruchamiana z surowego pliku exe, tylko częściowo skompresowany, dlatego też wasz antywirus przed odpaleniem może chcieć przeskanować plik w poszukiwaniu wirusów. Z góry uprzedzę, że nie jest on zainfekowany żadnym wirusem, ponieważ cóż, robię grę dla was więc nie mam zamiaru niszczyć wam komputerów :v także spokojnie, można odpalać!
4. Po uruchomieniu może pojawić się problem, gdy będziemy chcieli usunąć/przemieścić pliki. Otóż do system zostaną dodane czcionki z folderu z grą i nie będzie można ich usunąć/przemieścić. Należy wtedy uruchomić ponownie system i będzie można znów manipulować plikami
5. Gra jest w jednej rozdzielczości także dla użytkowników z bardzo dużą rozdzielczością nie wiem jak gra będzie funkcjonować, będziecie musieli powiedzieć co i jak u was wygląda
6. W grze jest TYLKO kreator postaci obejmujący TYLKO wygląd. Wszystko inne na razie jest zablokowane do czasu zakończenia prac nad edytorem i grą
7. Klikając "Zapisz" postać zapiszę się w folderze z grą jako plik graficzny
Także zapraszam do ściągania i testowania wszelkie uwagi proszę pisać pod tym postem!
Demko jest MEGA! Podsyłam tutaj zdjęcie mojej postaci.
Wszystkie postacie:
Osiągnięcia:
x2 No. #1 for TLV Championship (x1 Brock Lesnar & x1 Big Show)
x1 No. #1 Contender for rEvolution Championship (Big Show)
x2 No. #1 Contender for Asylum Championship (x1 Mark Henry & x1 Rusev)
x1 Asylum Championship (14.12.16 - 18.12.16) (Rusev)
x1 No. #1 Contender for Intercontinental Championship (Randy Orton)
x1 Intercontinental Champion (29.01.17r. - 26.02.17) (Randy Orton)
x1 WES Tag Team Champions (29.01.17r. - current) (Randy Orton & Rusev)