Wątek Zamknięty
- Skoro jesteś taki tego pewien... Zawalczmy na najbliższym PPV, ja kontra Twój klient, a na szali pas mój i jego!
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
- Zgodził bym się ale mojego klienta nie interesuje jakiś pas Stanów Zjednoczonych lecz najważniejszy pa WES Champion więc przykro mi ale nie zgadzam się .
- Nie zgadzasz się, bo się boisz. Że Punk przegra pas, który wygrał tylko dlatego, że walczył z jakimś dziadkiem. Z resztą, widzę, jaka pi*da jest z Punka, skoro jakiś łysy adwokacik za niego decyduje.
Osiągnięcia:
- Tylko ten łysy Adwokacik jak powiedziałeś poprowadził nie jedną gwiazdę która została mistrzem . I gdybym nie był młodszy to oberwał byś szczeniaku .
Jeff Hardy zaciekawiony mówi:
-Hmm, mistrz Hardcore i mistrz World Heavyweight w walce o pas WES. Ciekawe..
- Dawaj, uderz mnie. Ale wtedy nie chciałbym być w Twojej skórze... Powiedz swojemu przydupasowi, że dorwę go tak, czy siak i dopiero pozna smak prawdziwego hardcoru.
Prince szepnął coś Gravesowi na ucho i obydwaj wyszli z ringu, poszli na backstage.
Osiągnięcia:
Mówi w stronę Jeffa :
-Może niech dojdzie walka pomiędzy Cm Punkiem a kimś kogo wybierzesz a wygrany na PPV zmierzy się z Ortonem o pas ?
Suicide mówi (nadal z ekranu):
-Jeffie , to wspaniała propozycja , zwłaszcza że mistrz Hardcore , nie jest tak Hardkorowy jak zapewne tego oczekujecie , a ja wręcz przeciwnie , mogę sprawić iż przeciwnik nie podniesie się po walce ze mną przez długi czas..... kosze na śmieci , krzesła , schodki...... PALĄCE SIĘ STOŁY I KIJE BEJSBOLOWE WSPARTE PRZEZ moje ulubione paciorki.......Decyzja należy do dyrekcji.
Wątek Zamknięty