Wątek Zamknięty
Jeff kontynuuje:
-Ale czy to nie jest prawdą, że dziś przegrał?
*Pierw do ringu zmierza Prince Devitt, lecz zawodnik ten zatrzymuje się w połowie i chwile patrzy na fanów, ale nie długo, bo zaraz po tym rozbrzmiewa theme song jego nowego partnera*
*Na Coreya nie trzeba długo czekać, bo zawodnik ten szybko podchodzi do swojego partnera i po chwili już obaj zmierzają ku ringowi, a sekundy później znajdują się właśnie w nim*
*Pierwszy za mikrofon chwycił Corey Graves*
"Chyba nie muszę mówić co się wydarzyło na tej gali. Ja wraz z Princ'em utworzyliśmy drużynę. Nazywać się bedziemy Blood Moon. Z tego co widzę nie jesteśmy jedynymi drużynami w WES, a więc mam nadzieję, że rywalizacja będzie zacięta. Jak powiedział Devitt, nie lubi takich cwaniaczków jak Roman Reings i podpisuję się do tych słów. Zawodnik ten pokonał mnie dziś, ale jak widzimy wszystko ze mną ok. Nie zawalczę jutro, ale to nie znaczy, że się nie pojawię by nawet wspomóc mego partnera w ostateczności. Ale to nie ja jestem dziś gwiazdą, ale Devitt. Sponiewierał on dziś i zmiażdżył gościa, którego menager stoi przede mną. Punk nie zasługuje na ten pas i spodziewajmy się za niedługo nowego mistrza. Chcesz coś dodać Prince?"
Ostatnio edytowany przez Howarth (2014-12-10 21:02:14)
[b]Prince łapie za mikrofon od swojego kolegi i zaczyna mówić/b]
- Heyman... Heyman... Twój klient jest naprawdę, ale to naprawdę, kretynem... Sponiewierałem go, jak chciałem. Udowodniłem, że jest NAJGORSZY na świecie. I on chce walki o NAJWAŻNIEJSZY PAS? Chyba ogień z tego stołu spalił mu mózg... Punk zawalczy o ten pas po moim trupie. PO MOIM TRUPIE. A co do Ciebie Reigns... Cóż, jesteś następny, po Punku, więc lepiej szykuj się, bo i Ty zgaśniesz, a na niebie pojawi się Krwawy Księżyc...
Ostatnio edytowany przez PUVTXR (2014-12-10 21:05:20)
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
- To było do mnie, czy obok? Twój klient ma pas Hardcore, a popłakał się, gdy poczuł trochę ognia...
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
Nagle na ekranie pojawia się Suicide , jest w zaciemnionej , tajemniczej siłowi i mówi zmodyfikowanym głosem:
-A co byście powiedzieli , gdyby mistrz wagi ciężkiej , zainteresował się też mistrzostwem WES!
(Publiczność: LET'S GO SUICIDE)
(Do Price Devitt'a)
- Może i wygrałeś bitwę ale nie wojnę . Wojna dopiero się rozpoczęła z której mój klient Cm Punk wyjdzie cało i zwycięsko .
Ostatnio edytowany przez Redeus (2014-12-10 21:16:44)
Wątek Zamknięty