Kevin Owens @FightOwens Kevin Owens | |||
![]() | ![]() | ||
Spazmbite bardzo cię szanuję nie to co Aj Styles dlatego przyjmuję twoje wyzwanie na Top Secret ale ja jestem brawlerem więc jeśli nie masz nic przeciwko to chciałbym żeby ten pojedynek odbył się na zasadach No Dq. Ale zanim dojdzie do tego proszę cię o spotkanie twarzą w twarz na Destruction. |
Dean Ambrose @UnstableAmbrose | |||
![]() | |||
@RatedRSuperstar Edge Ty i ja na Destruction w matchu którego zasady wybierzesz ty. Przyjmujesz wyzwanie? #AmbroseUnstable #TheLunaticFringe |
Shinsuke Nakamura
2/0/0
![]() | ![]() | ||
Spazmbite nie dostałem z tobą segmentu na Destruction więc chcę odpowiedzi w jakikolwiek inny sposób czy przyjmujesz stypulacje walki No Dq ?! |
Dean Ambrose @UnstableAmbrose | |||
![]() | |||
@RatedRSuperstar Skoro nie odpowiadasz... nasz match bęzie Falls Count Anywhere Matchem. Mam nadzieje że GM Destruction to potwierdzi. #AmbroseUnstable #TheLunaticFringe |
Shinsuke Nakamura
2/0/0
![]() | ![]() | ||
Wczoraj dowiedziałem się że na Warfare stoczę walkę o największe wyróżnienie w tej organizacji. Cóź Chris Jericho. Szanuję się ale kiedy wejdziemy do ringu i będziemy walczyć o ten pas to nie będzie przebaczenia. Zapamiętaj to. |
Prince Devitt @DevittWES | |||
![]() | ![]() | ||
Ktoś wpłacił kaucję... #Free #LookOut |
Osiągnięcia:
1x US Champion (Prince Devitt)
1x American Hardcore Champion (Prince Devitt)
General Manager of Friday Night Destruction (Prince Devitt)
#Most Hardcore Wrestler (Prince Devitt)
#Best Feud (Prince Devitt)
Hall of Famer 2015 (Prince Devitt)
General Manager of Monday Night Warfare (2015 - Triple H)
Chairman of WES (2015 - Triple H)
Solomon Crowe @WESCrowe | |||
![]() | ![]() | ||
Chwila, chwila....BROCK LESNAR!??? Coś tu się nie zgadza..... Czas się tym zająć. |
*SHELTON BENJAMIN*
Record:
3/0/0
Achievements:
---
Tyler Breeze @MmmGorgeous | |||
![]() | ![]() | ||
Na prawdę? Owens? Nie w tej organizacji osoby, która bardziej nie zasługuje na bycie mistrzem niż on. #GorgeousOne #comming #to #play |
Osiągnięcia:
1x TLV Championschip
1x Intercontinental Championschip